Смешки от форума - 13

• 71 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Хвали си пералнята - изкарала е 6 години без никакви ремонти при положение, че авторката има голямо куче, тоест много косми в прането...

П.С. Ако съм права, ще си потърся работа в спец службите. Т'ва кодовете за нищо ги нямам Simple Smile

a думата "залепи" как я свързваш с останалото? Това ме затрудни мен. newsm78

Ами някакъв жаргон - "залепи 6 години" = "направи 6 години" Simple Smile

Наистина дано да дойде авторката и да поясни, че вече е въпрос на чест!  (И любопитство, разбира се Simple Smile

# 601
Да!Да! И аз съм "за" да поканим "Дамата с кученцето" Grinning

# 602
"Залепи"-то не го знам жаргон ли е, диалект ли е, но "кученце голямо" ми звучи като "дървено желязо" - т.е. оксиморон.  Laughing

# 603
  • Варна
Струва ми се, че използва залѐпи в смисъл издържа, изкара. Laughing

ОМГ  Rolling Eyes

и въпрос: "Кученце голямо" е:
а) навършило 6 години
б) определение
в) пряко допълнение
в) оксиморон

Посочете само един отговор  Laughing

mecani Хм, и твоята версия си я бива, но все пак Whirlpool не е куча марка.   Thinking

# 604
Да не би да е някоя като дамата с пушените цици?

# 605
  • София
 Joy И аз се чудих много с кученцето и накрая стигнах до следното: пералнята е Уърлпул, модел Шесто чувство, "кученце голямо" според мен значи "здрава, устойчива, непретенциозна", а "6 години залепи" би трябвало да е "навърши 6 години".
Ето линк.

# 606
  • София
Joy И аз се чудих много с кученцето и накрая стигнах до следното: пералнята е Уърлпул, модел Шесто чувство, "кученце голямо" според мен значи "здрава, устойчива, непретенциозна", а "6 години залепи" би трябвало да е "навърши 6 години".
И аз така си го преведох!  Simple Smile

# 607
Темата е от КМ. Заглавието е - Евелин за дупе
Цитат
Скъпи дами, някоя от вас използвала ли го е и доволна ли е. Получих отзив, че мн бил добър

После пояснява, че става дума за крем, но моето мръсно подсъзнание не можа да се въздържи  Twisted Evil

# 608
  • София, България
 Joy Joy  Joy Еееее, не може да има такива хора честно. След памперса с целите мандарини, портокали, грейпфрути, камъни и т.н., това с кученцето и пералнята ме довърши. Благодарна съм ви, че разяснихте за какво иде реч  rotfImbo

# 609
Ама то още не е съвсем ясно Simple Smile Аз продължавам да се чудя дали авторката има голямо куче или "кученце голямо" е мило название на любимата и пералня...

# 610
Сега ми хрумна, че може да е искала да каже, че пералнята е вярна като куче Thinking

# 611
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ама то още не е съвсем ясно Simple Smile Аз продължавам да се чудя дали авторката има голямо куче или "кученце голямо" е мило название на любимата и пералня...

може, може, моята е Марчето, а миялната е Пенка Blush

# 612
Цитат
Имам едно питане събрала съм 10-15 литра замразена кърма, която вече нямам къде да държа. Питах близки и познати да им я дам, но никой не я иска (не мога да повярвам)

Ама да, не е за вярване.  rotfImbo

# 613
  • София
Това само в този форум може да се прочете.
Цитат
Ехеееееее... благородно ти завиждам за лактацията!

# 614
  • Варна
Що? То наистина си е за завист, особено ако ти си кърмил са триста зора 40 дни.

Общи условия

Активация на акаунт