К.О.Т.К.И.-те

• 23 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че трябва  и малко музика  newsm44 newsm68

# 256
Честито на Ексайтед! Да е жив и здрав малкият Борис! Да върви по пътя си леко и спокойно! Борис е страхотно име! Миналият месец убедих една приятелка да си кръсти детето така, че не трябва да го кръщават на никой. На нея много й хареса името и миналата седмица, в шестия месец, й казаха, че ще е момиче. Сега ново име трябва да мислим Grinning

Белята, много, много ти завиждам! Аз съм отраснала в русенско и в София ми липсва хубавата, бяла зима на тази част на България.

Анджи, общо взето, хора без работа си чесахме езика за сметка на съфорумец. Но пък беше забавно  Mr. Green

# 257
Уфф, Рафа падна!  Shocked

Ети, а сега не ти ли харесва снега? Тук при мен сега доста приятно вали.

# 258
Просто се занимаваме с глупости, което не ни прави чест! Приемете извинения!   bouquet

Госпожата не е разбрала още, че имаме нова тема  Laughing

П.п. Мими я е светнала Simple Smile))

Да !  Crossing Arms Направо съм сърдита, значи, да ме оставите да тъна в неведение и заблуждение !  Crossing Arms
И на всичко отгоре, да се чувствам горда, че първа съм донесла благата вест, а то ..... Laughing

Хайде и тук да поздравя Борис с добре дошъл на този свят ! Да е жив и здрав и да го направи по- добро място за живеене ! С толкоз добри орисници, вярвам, че ще расте здрав и щастлив !  Praynig Hug Heart Eyes

Шебече, новият ти ник съвсем ме обърка, изобщо нямаше да се сетя да отворя тази тема, дори и да я бях видяла. Благодаря на адашчето, че ме светна ! Heart Eyes

# 259
Другарко Госпожа - Добре дошла в чесалнята!  hahaha
Ще стягаш ли куфари за път?

# 260
  • Варна
Ети, с Русе ме свързва само това, че единият ми дядо беше от там... и толкова. Аз не го познавам, де факто... Имам братовчеди, но...

Аз съм от Варна, целият ми живот е тук... и ледът също. И понеже съм бясна, да се оплача, че утре ще си учим... как и с колко ученици - отделен въпрос. Новият кмет се опитва да докаже, че се справя. Аз съм на основен булевард в града... луга малко метнаха по някое време, обаче тротоарите са ад... та, ако успееш да си размразиш колата, може и да си заведеш детето на у-ще, ако не, какво е някой и друг счупен крайник, или глава (клоните са другия ад, над главите ни), важното е кметът да е успешен.

И Рафа падна... изобщооооооооо... отивам да проверявам тетрадки, в знак на протест!

# 261
Другарко Госпожа - Добре дошла в чесалнята!  hahaha
Ще стягаш ли куфари за път?

Благодаря, адашче !  Hug Добре съм ви заварила !   bouquet

Ми те, моите куфари, все са си стегнати, май ! Още суша прането от Боровец, а куфара стои на удобно местенце, та да ми е под ръка за стягане ! Мрънкам си за Рим, пък а дано !  Praynig

# 262
  • София
Хич не обичам сняг и ми се реве като погледна навън. И ми е студено ... Климатикът не може да вдигне повече от 23 градуса в този студ, а съм го пуснала на максимум.

Шебек, моите хора би трябвало да са тръгнали сутринта. Дано нямат сняг по пътя. Чакам ги да стигнат в хотела и да ми се обадят по скайп. Погледнах камерите - в Истанбул е сухо, макар и доста мрачно.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 02:35 от Тaня67

# 263
И аз да честитя малкия Борис на щастливите родители! Да е жив и здрав, да има много късмет и да е радост и гордост за семейството си!
За мен най- хубавата вест е тази за раждане на бебе. Винаги се вълнувам.

# 264
Честито бебче на Ексайтед! Да расте здрав малкия Борис за радост на мама и тате! newsm07

# 265
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Скрит текст:
Не ми се сърдете, но ако темата я направихте за да се чудят 3/4 от нея за какво става въпрос...

Нее, не е така, Анджи  Confused Писали момиче в петък, обсъждали разни хора и понеже те има вероятност да четата изтрили. Ама това дето писали се оказа, че не е вярно и изяснихме ситуацията. Ама понеже не е много за публична тема, та за това  Confused

Викам да приключим темата, не е той и толкова!  Mr. Green

# 266
Госпожата, аз се чудех защо отсъстваш от тук, но реших, че сигурно си заета с нещо. През ум не ми е минавало, че не подозираш за съществуването й.

# 267
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Танче, стискаме палци всичко да е наред  Praynig

Другарко Госпожа, аз те видях че се дърляш с другаря Бялк, и си викаш "Ама защо не си дойдеш в чат темата, ко се занимаваш с него  newsm78" ма викам може па да не иска  Mr. Green 2 линка турих - не идва, значе не й идва отвътре... Blush Много ти е хубава дрешката, ех красота  Crazy Кога ли ще стигна и аз до Рим  Crossing Arms

Мими, и ти си много хубава, просто  Shocked Shocked Shocked Shocked Crazy Чудех се Варшава или Будапеща да се кръстя, ама на  Mr. Green сега ще си те гледам с кеф

# 268
  • Казанлък of all places
Танче, приятелка, която живее на азиатския бряг докладва,че в Истанбул е сухо и студено. Поне допреди час беше.

# 269
Ети, Шебече,  Heart Eyes Hug Heart Eyes изобщо не съм видяла линковете, нали ме нямаше цяла седмица . Изобщо не съм и подозирала за темата, а като не влизам в Клюкарника, нямаше и да я открия, ако не беше адашчето. Hug

Другаря Бялк, се опита да ме възпали, ама после ми стана смешно - той, човекът, всичко лично приема, ще рече човек, че темата съществува, че на него да му е удобно !  Laughing
Както и да е, не мога да се занимавам повече с него.

Шебече, аз преди малко, ей тъй на, както си седя, взех, че направих една резервацийка за Рим. Blush
Сега остава да съобщя на либето и то да каже “Да“. Praynig Дано само е свободен по това време, че иначе ....ама анулирането е безплатно, затова и така скочих, дет се вика. Peace

Общи условия

Активация на акаунт