К.О.Т.К.И.-те

• 22 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас / UK
Обичат уж,но така се случва,че последните три лета аз имам възможност и време да пътувам,но повечето ми приятели работят,нали лятото в Бургас,е сезона на правенето на пари  Mr. Green и никой не взима почивка за обикаляне,а аз като ми отъпее един месец да се чудя какво да правя и почвам и аз работа.Винаги се заричам,че като се прибера само ще пътувам и разглеждам нови и непознати места,ама йок  Mr. GreenСега пак кроя разни работи за това лято,но да видим...Иначе и аз обичам,понякога сама да обикалям,не се съобразявам с никой,ходя където си искам и колкото време си искам.Тук,нямам компания и някак си свикнах сама да излизам,да обикалям по магазините,да пазаря...

# 61
......но нямам съмишленици,а сама да тръгна малко трудно...Заради заспали приятели никъде не мога да отида,а така ми се обикаля...Искам да запаля колата и да тръгна..

Късно се открихме, котано, казвала съм ти. Дай Боже живот и здраве, къде е време, все е пред нас! Praynig

# 62
  • Бургас / UK
......но нямам съмишленици,а сама да тръгна малко трудно...Заради заспали приятели никъде не мога да отида,а така ми се обикаля...Искам да запаля колата и да тръгна..

Късно се открихме, котано, казвала съм ти. Дай Боже живот и здраве, къде е време, все е пред нас! Praynig

Ексайтид  Hug По-добре късно,от колкото никога  Mr. Green Амин  Praynig

# 63
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
То пък не е лошо и сам, аз съм пътувала сама бая и някак свикнах за тогава. Е, понякога ми беше супер криво се чудех на кого да звъня да убивам време.

Живи и здрави след време оставяте Ексайтедчо на тате, и вие по женски фръц-фръц на някъде за малко. Макар че, имам една позната дето така се е залепила за децата си, че дори не ги праща при баба им, нито тя мърда някъде без тях. А едното е вече на 10 годинки.

# 64
Чефи, аз преди 10 години бях на бригада в Англия. Тръгнахме много хора, всички, след като си тръгнахме от фермите, решиха да останат. Наеха си къща в Лондон, аз отседнах при тях за 10 дни, преди да дойде време да си прибирам. Та 10 дни съм обикаляла сама из Лондон. Супер ми беше. Сутрин ставах, разтварях картата и си правех програмата за деня.
Шебече, понеже мен точно такива майки ме потрисат, много се страхувам да не взема да стана такава. Предупредила съм хората от обкръжението ми, ако имам залитания, да ме свалят на земята, дори и да им се сърдя първоначално.

# 65
И аз така през март в Лондон цяла седмица сама си обикалях. Овършах го като селскостопанска нива, чак до Сити-то стигнах.

Аз много ще се постарая да не съм вманиачена майка. А и като се познавам, ще ми се получи май. Все пак детето си има и баща. Да не се заричам много, де. Ако забележите отклонения, сигнализирайте ми моменталически, но това в по-късен етап, в началото няма как - като скачени съдове ще сме си. hahaha

# 66
То аз се потрисам, но си мисля, че ще бъда от обсебващите майки Laughing Физически едва ли, но ще звъня по телефона непрекъснато. Твърде много обгрижвам близките си, притеснявам се, командвам и държа нещата под контрол...даже като пресичам някъде с баща ми го хващам под ръка, не може току-тъй да пресича сам  Laughing Laughing Laughing Laughing А представям си детенцето ми какво ще търпи  Blush Ако сте гледали Модерно семейство - Клеър Дъмфи, приятно ми е  Mr. Green

# 67
Със смесени чувства съм предвид присъствието на Стависки, но не мога да не споделя. Може и да сте го гледали вече някъде. Хора, няма такова въздействащо нещо... не можах да се въздържа - разревах се... то не че напоследък много ми трябва да я свърша тая работа, де...

Изгледайте клипа.
Песента... ах, песента...

# 68
Im So Excited, не е от хормоните и аз снощи плаках докато го гледах. И музиката и хореографията са уникални.

# 69
Много хубаво, да. Само защо се намокриха толкова?  Simple Smile

Това е Мете Хорозоглу, сега играе в "Кайп", но го спират филма другата седмица  Sad. Много ми е хубав!

Шебече, мъжа ти ли е Виктор?

# 70
И аз ги изгледах, ама на мен нещо не ми въздействаха  Confused Музиката ми се стори без кулминация, иначе че са добри спор никакъв. На мен са ми симпатични, и за съжаление други състезатели като тях няма да имаме.
Е, защо го спират филма?  newsm78
А да, той.

# 71
Спират го щото се явява прекалено новаторски за турската публика.  Laughing
Уаууу, вие добре сте се намерили!

# 72
Ми да го снимат за чужбина, пак ще си избият парите и ще имат успех.  Peace
О да, в моето семейство не е единичен случай. Майка ми и баща ми, вуйчо и вуйна, леля и лелинчо, ние  Mr. Green

п.с. Имам чувството, че днеска ще имаме бебе  Thinking

# 73
...
п.с. Имам чувството, че днеска ще имаме бебе  Thinking

Чуствате ли се като лели?  hahaha

# 74
Тази нощ може би, щото допреди малко майката си пешеше.
Чувствам се разбира се, много се вълнувам1

Ми то при вас, Шебече, си е закон това, явно.

Общи условия

Активация на акаунт