Лакове за нокти-86

• 48 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
И пролетните Есита са заредени, но по-скучни цветове не можаха ли да измислят? Mr. Green

# 631
  • София
На мен много ми харесаха тези Чайни, ама ревюто много отчайващо звучи.

# 632
Момичета, в предната тема мисля една от вас беше харесала много един маникюр с бели частички върфу млечно бяла основа и накрая намери какъв е бил лакът. мисля, че го беше видяла на козметичката си...
Рових се в темата, но не мога да го намеря. Спомняте ли си кой беше лака? Май беше на golden rose selective, но кой точно? Мерси предварително  bouquet

# 633
Ами аз забелязах, че като понатрупаш цветове и не ти хваща окото нищо или започваш да заглеждаш цветове, които иначе не би погледнал. Аз например кафявото ми се струваше много гадно на нокти, а ето че от пренасищане взех да го заглеждам. Преди малко сложих Essie Sable colar. Хубав цвят, но не е нещо невиждано, напомня  Flormar 418 и Rimmel Hot list, въобще бледо копие на Chanel Paradoxal, макар една идея по- различен( това видимо само за тренирано око)  Wink

# 634
  • Стара Загора
На мен много ми харесаха тези Чайни, ама ревюто много отчайващо звучи.

И аз след като пуснах снимки и мнение, се зачетох. Нанасяли се на черти /неравномерно/ и точно зеленото искало 3 слоя. Отгоре отгоре прочетох и май ще пасувам. За сметка на това ще взема 4 от пясъчните Sea Goddess. Mr. Green

# 635
  • София
Аз спрямо пясъците съм в абсолютно затишие. Имам доста, но не слагам. Не ми харесва, че с времето се променя цвета, особено на тъмните пясъци. Започнат ли да ми белеят частичките и вече искам да трия лака. Много харесвам като цвят Зоя Chyna, но тя за ден се преобразява. Сам дето от грозното пате не става лебед, а обратното. Mr. Green Но и аз съм набелязала тези Чайни, по-различни са и са красиви.

# 636
  • Sofia
Момичета, в предната тема мисля една от вас беше харесала много един маникюр с бели частички върфу млечно бяла основа и накрая намери какъв е бил лакът. мисля, че го беше видяла на козметичката си...
Рових се в темата, но не мога да го намеря. Спомняте ли си кой беше лака? Май беше на golden rose selective, но кой точно? Мерси предварително  bouquet

Дискусията по темата започна на 27 стр. в предишната тема, но лакът така и не се разконспирира - оказа се, че Golden Rose Carnival 01 бил подобен на него. Дано съм помогнала.  Peace

# 637
# 638
# 639
  • Стара Загора
Isadora Sugar Crush 114 Chameleon Crush Heart Eyes

Скрит текст:

Подобна е на p2 Confidental, но базата е по-светла (нещо като тъмнонебесносиня Laughing) и има повече златни частици, които на определена светлина стават и прасковени, светлозелени. Определено ми хареса. На живо блести страхотно. Heart Eyes

# 640
Nail Polish Battle: OPI Alcatraz... Rocks vs. IsaDora Chameleon Crush
http://polishthis.blogspot.se/2013/10/nail-polish-battle-opi-alcatraz-rocks.html

Mr. Green

# 641
  • София
Попаднах случайно на това бъдещо предложение.
http://www.zoya.com/content/category/Zoya_PixieDust_Magical_Pixie.html

# 642
От Beauty cosmetic са писали че може би до 2 седмици ще имат L.A giril 3D,ако някой се интересува Grinning

# 643
  • София
Скрит текст:
Pink Flower, точките правя на ръка с каквото ми попадне, най-често с клечка за зъби. Но следвам тези неща:
1. правя първо само една линия от точки по дължината на нокъта. Колкото по-рядко са поставени точките, толкова по-чисто се получава. Да речем побирам 4 точки.
2. правя втора линия до нея, като гледам да е отдалечена от първата горе-долу колкото е разстоянието между първите точки. Слагам новия ред точки визуално да се падат "между другите", така че двете линии от точки да се разминават.
3. добавям следващите линии на горния принцип, гледам да се разминават на равно разстояние
4. накрая слагам тлъст топ, от тези, които са с гел ефект. Нормално е, когато правиш нещо на ръка, отделните елементи да се получат по различен начин, в случая например някои точки да са по-дебели от други. Това се коригира с плътен топ, тъй като той някак слива дизайна и го прави да изглежда по-хомогенен.

Не знам дали добре се разбира, но нямам някакъв нагледен материал, който да покажа. Просто горните правила съм ги извела от практиката на принципа проба-грешка.
[/spoiler]

Чудесно го обясни, много ти благодаря  bouquet
Адмирации за твоите маникюри Heart Eyes

# 644
Pink Flower, mariposa, мерси за милите думи момичета. Нещата се получават добре с опита, първите си точки не бих ги показала никога, а за тези, за които стана въпрос правих единия пръст два пъти  Embarassed

За петролен цвят не се сещам нищо конкретно да препоръчам, мисля че никога не съм носила. А и да си призная малко не ми е ясно какво точно се разбира под "петролен", затова си трая Simple Smile

Много ми харесват тези лакове 3Д ЛА, но някак с всеки ден, който ни приближава до пролетта страстта ми за блестулки отшумява.

Последно, да се изкажа и за новите пролетни цветове на Еси. На мен ми харесва бежовия. Много много труд хвърлих преди време да открия плътен нюд лак и от не знам колко прочетени ревюта и хвърлени пари по проби, открих един цвят, който ми пасна на тена. Беше един Есенс и те го спряха  Rolling Eyes Така че бих разгледала това бежово Еси, но ако имате други любими нюдове, моля споделете ги. От Black Cat 13 чакам поне 5 идеи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт