Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са критериите за прием в първи клас в конкретно училище?
Какви са различните мнения относно избора на училище и преподавателите в него?
Какви са впечатленията от обучението по японски език в училището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са критериите за прием в първи клас в конкретно училище?
Критериите за прием в първи клас в конкретно училище включват фактори като местоживеене, предпочитани езици, интервюта с родители и входен номер на заявлението. Въпреки че входният номер не е от значение, интервютата с родителите са премахнати и критериите и графикът за прием са променени, включително ден на отворените врати.
-
Какви са различните мнения относно избора на училище и преподавателите в него?
-
Какви са впечатленията от обучението по японски език в училището?
-
Какви са впечатленията от обучението по френски език в училището?
-
Какви са резултатите от външните оценки в началното училище?
. До края на първия срок наваксваше материала по български и математика, защото в кварталното си училище/ до Александровска болница/ ,явно не бе достигнала необходимото ниво. По руски език ходи на частни уроци. Нивото на училището е високо, относно учебния материал. На други приятели и двете им деца учат там, малката след първи клас четеше лятната литература на руски. Според мен това говори за добра езикова подготовка, с която не могат да се похвалят много училища. Да, нямат извънкласни занимания, това вероятно е минус. Столът им е като във всяко друго училище - едни се възползват от него, други не. Лично аз няма да оставям детето си на занималня, ще бъде прибирано на обяд от училище, така че това не ме интересува. Вие следите резултатите от НВО, така че погледнете на кое място ще е училището тази година. Учителите са им добри, много от тях са от старата генерация, но постигат добри резултати с децата. Пак на наши приятели детето , миналата година след 7-ми клас в това училище влезна в Немската гимназия. Това е моята информация, не искам да ангажирам никого с нея, това съм научила това споделям. Директорката е мнооооооого оправна, същата като на 32 СОУ.