Отговори
# 105
Училището като цяло изглежда и е поддържано изключително добре. Миналата година се правеше през лятната ваканция ремонт на основната сграда, при това голям ремонт! Аз пак казвам, че моите наблюдения са от японския център и там е чисто. Предполагам по същия начин се чисти и в основната сграда. И да, за мен важен критерий са преподавателите и нивото на обучение в училището, а чистите тоалетни са задължителни! И понеже синът ми ходи на английски в основната сграда и ми се налага да влизам понякога в нея, за да го взема или да купя купони, никога досега не ми е замирисало на нищо!

# 106
Здравейте отново! Мога да кажа само, че много съжалявам, че не се сетих да направя снимки на всичко което видях! Тогава щяхте и вие сами да видите с очите си, / е вонята от тоалетната нямаше как да я усетите/! А относно това, че в училището има 2000 ученика, мога да кажа , че и 32 СОУ има толкова, но големи ученици до етажа на малките не се допускат, измих си ръцете с топла вода и сапун и забележете дори имаше и салфетки за да си изтриеш ръцете. Между другото и в 133 СОУ беше по същия начин, дори тоалетната хартия там бе" Зева". А това, че по наше време не е имало сапун и топла вода в училище , незнам защо е нужно и при нашите деца да е така. Тук не става въпрос за прищевки и капризи , а само за невоняща тоалетна и топла вода и сапун. Незнам защо в ушите на някои хора това звучи като лукс!!!!!!
В 32 СОУ в началото на годината се събират пари за хигиенни материали (сапун и тоалетна хартия) и за лекар.

# 107
"Вие сте напълно права, обаче в българският език частицата "не" по принцип се пише отделно, а не слято. Като видя това "незнам" и полудявам, а сте го писали два пъти така и значи не е техническа грешка. "
Татко Мецан, само едно уточнение. Аз не "полудявам" като Вас когато видя нечия правописна грешка, но ми прави впечатление когато някой не е използвал правилна форма на пълен и кратък член. Във вашия случай тук би трябвало да използвате кратък член "българския" а , не " българският". Няма да ви обяснявам правилата тук, сам ще си ги прочетете, всички грешим.

# 108
Няма к'во да ги чета, пълният член се използва, когато е подлог, и децата в трети клас го знаят, така че ви е правилна забележката, каквото повикало, такова се обадило. Grinning Не съм искал да се заяждам с вас, но просто има някои грешки, които много ме дразнят като ги видя, и най-дразнещата ми е, когато вземат да пишат множественото число с "й" накрая. Другата, която много ме дразни, е точно това "незнам", което много хора го пишат слято.

# 109
Не се карайте за правопис Simple Smile И малко спам:
Скрит текст:
"Търси ме сервитьорка" за мен е култ  Grinning

# 110
Не се карайте за правопис Simple Smile И малко спам:
Скрит текст:
"Търси ме сервитьорка" за мен е култ  Grinning

да, и това "търсиме, гледаме, мислиме" също много ме дразни! Mr. Green

# 111
  • София
  Здравейте, моята дъщеря ще е другата година в първи клас. Интересувам се от училището и отдавна следя теми за него. Искам да попитам , кога разбирате кой ще е класен ръководител на определена езикова паралелка , имате ли възможност за предварителен разговор с него, идеята ми е ако не ми допадне въобще ,дали може да направя разместване на езиците като първо и второ желание след среща с ръководителя ? Имам и още въпроси   Blush , но ще попитам пак ! Благодаря предварително

# 112
....пък за някои и четирите фактора, взети заедно.
Peace
да, това са хора с високи изисквания и очаквания  Laughing може би това училище не ги покрива, може би и много други държавни...    Twisted Evil

Е, не може и четирите фактора да са с еднаква тежест при избора, все някой е с приоритет, нали! Simple Smile Съгласна съм със Звездица за приоритетите и компромисите  Peace.

momoto, би ли обяснила как са важни всичките фактори за теб, каква ти е методиката за оценка? Стана ми любопитно.

Andjela81, как ще направиш разместване на желанията си след вече подадено заявление? Не можеш. Но можеш да проучиш предварително учителите, които ще поемат съответните паралелки. Трябва да решиш кое е водещо за теб при избора - учителят или езика, защото ако не съвпаднат избрания учител с избрания език в една паралелка  Simple Smile, трябва да се направи компромис с едното.

# 113
Здравейте! Някакво мнение за г-жа Минка Кирилова? Ще бъде класна на 1ж клас с японски език

# 114
Здравейте! Някакво мнение за г-жа Минка Кирилова? Ще бъде класна на 1ж клас с японски език
Вижте в темата линк на първа страница, имаше отзиви и то добри за тази госпожа мисля.
Момото, а вас приеха ли ви в 18-то?
За следящите темата, които са резерви, ние предпочетохме друго училище, така че поне за паралелката с френски ще има прием на резерви.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 11:51 от Mira_p

# 115
  Little wingels , много е просто. Ако живееш в центъра например и си избираш 133 СОУ.
   1. Близо ти е до дома
   2. Добра хигиена
   3. Резултатите на НВО са добри
   4. Добри педагози
Всички критерии са покрити.

# 116
  • София
momoto
чудесно, че имаш само четири критерии, има хора с много повече и тогава трябва да се помисли повече...
Интересно ми е за хигиената, от къде си сигурнау че хигиената е на ниво и дали човек може да е убеден в това от едно-две посещения  newsm78
А за педагозите обобщено как ли също човек може да е сигурен, защото както се казва "по вкус и на цвет товарищи нет"  Laughing
Мисълта ми е, че всичко е много разтегливо..

# 117
Звездица, след като сте от хората с "много повече" критерии за държавно училище, споделете ги. Споделете и държавното училище, което ги предлага. Уверявам Ви, че всички във форума ще сме щастливи да научим името на училището. А относно хигиената и учителите в споменатото от мен училище - правя проучване доста отдавна от приятели, чийто деца са там, и в начален курс и в горен курс. А хигиената там я видях с очите си / за разлика от други места/, и да права сте,че " трябва да се помисли повече" -  особено за избор на педагог. За това е нужна повече  вътрешна информация. И все пак вярвам, че ако човек успее да насочи всичките си нерви и усилия да осигури на детето си , поне горните четири критерия е направил нещичко за него.

# 118
правя проучване доста отдавна от приятели, чийто деца са там, и в начален курс и в горен курс

Много ви моля, напишете какво казват приятелите, чиито деца са там.

# 119
Някой знае ли какво е нивото на преподаване на НЕ след 7 клас?

Общи условия

Активация на акаунт