Отговори
# 60
  • София
Здравейте, с кои езици, според вас, имаме шанс да влезема, ако не сме от района? Подадохме документи, но кандидатите са много повече от приема... В чудо съм се видяла какво да правя. ooooh! Може и на ЛС.Благодаря предварително.   bouquet

# 61
В предните теми имаше коментари, че най-голям е наплива за японски и английски, но не се знае тази година как ще са. Скоро ли подадохте документи, до кой номер са стигнали? Иначе е абсолютно сигурно, че за всяко място ще има повече кандидати, независимо от езика.

# 62
  • София
Здравейте, с кои езици, според вас, имаме шанс да влезема, ако не сме от района? Подадохме документи, но кандидатите са много повече от приема... В чудо съм се видяла какво да правя. ooooh! Може и на ЛС.Благодаря предварително.   bouquet

Здравейте!
Преди 5 години и аз стоях пред тази дилема и я писах немски език. Влезнахме на първо класиране, а не сме от района. Желая успех!

# 63
Здравейте! Детето ми догодина ще е в 1 клас и мисля да го запиша в 18 СОУ. Интересуват ме паралелките с японски, корейски и руски. За японския много неща прочетох и чух, но за корейския - нищо  Embarassed . Някой ще може ли да ми каже нещо за тази паралелка?

Само да спомена, че сме в района на 18 СОУ.

# 64
  • София
Гун Ли,
Няма нищо писано за корейския език, защото тази учебна година е първата, в която има корейски език от първи клас. Не съм срещала във форума да пишат родители на първокласници с корейски, но за руския език имаше писано преди. От познати родители съм чувала добри думи за изучаването на руски език, но нямам лични впечатления защото моят син е с японски. Успех в кандидатстването!

# 65
За японския много неща прочетох и чух, но за корейския - нищо  Embarassed . Някой ще може ли да ми каже нещо за тази паралелка? Само да спомена, че сме в района на 18 СОУ.
Имаме познато дете, което учи там корейски и родителите са доволни. Разбира се, ако като родител не знаеш езика, разчиташ само на това, което получаваш като информация от учителите и не можеш да прецениш реално знанията на детето. Не мисля, че тази година им е за първи път да имат клас с корейски език, тя е по-голяма, а го учи от начален курс. Само, че ако запазят същите критерии като тази година и догодина за паралелките с източни езици местоживеенето не важи като предимство, а други критерии ясни няма. Пожелавам ви успех!

# 66
Здравейте,преди близо 4 години и аз се вълнувах, като всички вас,дали съм направила най–добрия избор на училище за детето си.Дали то ще попадне на добър педагог.Слава богу ,случихме на училище,случихме и на педагог.Освен чудесната работа с децата по време на учебния процес,нашата госпожа отделя. от  свободното си време за да контактува с децата,да ги сплоти и да ги направи истински задружен клас. Grinning
Сега вече от позицията на човек надникнал в "кухнята" на основното  образование на 18СОУ  мога да ви уверя, че там всички педагози са изцяло отдадени на професията си.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 02:52 от klivia

# 67
klivia, с какъв език е вашата паралелка?

# 68
С Испански език.

# 69
Много благодаря за отвизите, а имате предвид паралелката с първи език френски и втори испански или преди 4 години е имало само с испански. Ако не е проблем, бихте ли споделили името на госпожата, ако не искате може и на лични.

# 70
  • София
Някой би ли могъл да даде отзиви за английската паралелка след 7 клас?

# 71
Много благодаря за отвизите, а имате предвид паралелката с първи език френски и втори испански или преди 4 години е имало само с испански. Ако не е проблем, бихте ли споделили името на госпожата, ако не искате може и на лични.

Преди 4 години е имало прием в първи клас с испански. Сега няма.

# 72
Да така е.А и съм ви заблудила като съм написала основно вместо начално образование, за което се извинявам.Но така или иначе училището е много добро, педагозите също.

# 73
Дали някой се е разходил вече на място и има ли график за 31.5? Все пак е работен ден и трябва да се предупреди кога и колко ще отсъствам. На сайта нищо не е обявено, аз се притеснявам, че можем да отидем чак след 18ч., ако е бил изнесен, но някой е решил да си дръпне/откъсне нещо няма да разберем в колко сме на т.нар. "ден на отворени врати". Някой може ли да го щракне и да го пусне и тук, или на лични?

# 74
Да така е.А и съм ви заблудила като съм написала основно вместо начално образование, за което се извинявам.Но така или иначе училището е много добро, педагозите също.

До 4 клас - да, както сама сте писала, че визирате началното образование. От 5 клас очевидно не е много добро, щом миналата година беше след 70-то място по резултати на НВО в седми клас. Интересно е много тази година на кое място ще бъде, да видим ще има ли класация и дали някой ще я публикува. Що ли не ми се вярва, че ще бъде много по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт