Отговори
# 330
Зачетох се в предишни теми и с потрес установих,че има и неприети деца,живеещи в района!
Ние не сме подали документи на друго място,и сега ако ме изненадат,какво правим ooooh!

Ще запишеш в друго училище  Simple Smile.

# 331
  • София
На мен ми казаха, че тези в района са длъжни да ги вземат. Районът за тази цел е много малък.

Всщност аз попитах,като подавах молбата и ми казаха,че няма вариант да не го приемат,та .. ще видим Simple Smile

# 332
На мен ми казаха, че тези в района са длъжни да ги вземат. Районът за тази цел е много малък.

Всщност аз попитах,като подавах молбата и ми казаха,че няма вариант да не го приемат,та .. ще видим Simple Smile
И на мен ми казаха същото. Важи само за паралелките, които не са с източни езици. В източните езици не важат предимства.

# 333
  • София
Спокойно момичета, 18-то приема много първокласници и шансът да сте между тях е много висок при условие, че сте в района. В нашия клас,въпреки че през 2012 г. местоживеенето важеше и за японския, има само 5-6 от 26 деца, които живеят в микрорайона на училището.

# 334
Зачетох се в предишни теми и с потрес установих,че има и неприети деца,живеещи в района!
Ние не сме подали документи на друго място,и сега ако ме изненадат,какво правим ooooh!
Ако сте с западен език и сте в района, би следвало да ви вземат, но май в 18-то не точкуват предимствата и ако има много с брат/сестра за същия език е на риск, защото всички са за прием, така че бих се гарантирала на твое място с молба и другаде - в 32 още приемат молби - мисля до 29.05, а районът им застъпва този на 18-то така че може да ти е удобно. Иначе за неприети от микрорайона не съм чела тук, ако визираш майката на Мишо, то се оказа, че съвсем не са в това малко каре от четири улици частично. Е винаги може да подадеш допълнително и след класирането - в 30-то няма да те върнат, а в 76-то записват и септември, ама и двете не са много ок.

# 335
  • София
Благодаря ви момичета  bouquet

# 336
32-ро, както не е добро, така е 10-тина позиции над 18 според матурите по математика сле 7-ми клас (гледам тези от 2014)

# 337
  • София
Е,как да не е,добро си е,но наплива е мега!

# 338
Тази година в 32ро наплива е по-макъл от 18то
Има график за потвърждаване на заявленията...трябва ли да се ходи с детето?

# 339
Тази година в 32ро наплива е по-макъл от 18то
Има график за потвърждаване на заявленията...трябва ли да се ходи с детето?
И миналата година в 32 имаше по-малко кандидати от 18-то. Учудващо, но тази година и в двете училища като обща бройка са по-малко, макар и с несъществена разлика.
За 01.06 - от позната и собствен опит може би е добре да сте с детето, но не е задължително. На нашето му зададоха въпроси как се казва, какво обича да прави. Няма някакъв тест или подобно, че да е задължително, но сигурно явяването в пълен състав се приема като знак на сериозен интерес.

# 340
А на 1 юни преди да се потвърди желанието дали ще е ясно на коя паралелка коя учителка ще е и по колко деца кандидатстват за нея? Мисля, че бях чела нещо за някакви списъци от предишни години, но не съм много сигурна.

# 341
Вече съм писал тук, че по моя информация явяването заедно с детето за потвърждение на заявлението увеличава сериозно шанса за приемане. 

# 342
А ще има ли възможност детето да види училището, някоя класна стая? Подробности по организацията на учебния процес? Или от форумите ще се информираме?

# 343
Ще види класната стая, в която става потвърждаването на заявленията за избраната от него паралелка и която най-вероятно не е бъдещата му класна стая. Мисля, че за останалото няма да има време, но ще го научите съвсем скоро и в пълни подробности на първата родителска среща, макар и, наистина, след като вече сте направили избора на училище.

# 344
  • София
А ще има ли възможност детето да види училището, някоя класна стая? Подробности по организацията на учебния процес? Или от форумите ще се информираме?
Самия факт, че задавате въпроса във форум предполага, че ако получите отговор, то ще е тук. Ако поставите въпроса в желаното училище източника ще бъде официален и достоверен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт