СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 205 953
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Нали пътя от Белград до Виена през Унгария е само магистрала?
600км са и си мисля можем ли да ги вземем за 8 часа с почивките.
Белград ни е първата спирка. На връщане ще спим в Нови Сад.

Блед, ако се сещаш да ми кажеш цените на паркинга в центъра на Нови Сад. Благодаря.

# 121
  • София
Да, пътя е идеален.
Често минаваме от там, паркирането Нови Сад в червена зона е 55 динара на час/около лв./.
Синя 45 динара. Дневна е 100 динара. Пише си къде важи дневната...
Ето ти карта за паркиране, пазя си всичко:
ТУК
Лек път...

# 122
Някой има ли представа как е пътят за Лесковац през отбивката след Димитровград, не през Пирот и Ниш (за Скопие)? Има ли много завои, може ли да се пътува бързо, натоварен ли е? Благодаря предварително! Аз съм пътувала през Стрезимировци и през Ниш - първият е много бавен, вторият - много заобиколен.

# 123
  • София
Принцеса Лея
По-добре на отбивката при Пирот към Блато и Бабушница. Предишния обикаля, забавя, по-лош и по-дълъг е.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 16:34 от Bled

# 124
Принцеса Лея
По-добре на отбивката при Ниш към Блато и Бабушница. Предишния обикаля, забавя, по-лош и по-дълъг е.
@Bled, да не би да имаш предвид отбивката при Пирот?

# 125
  • София
Да, да Пирот.....

# 126
Въпросният път е ужасен - тесен, със завои и разбит. Сто хиляди пъти съжалихме, че не минахме през Стрезимировци или по царския път - през Ниш.

# 127
  • Сoфия
Поздравления за хубата тема   bouquet
Много отдавна се каня да отскоча до Ниш и Пирот, но искам да ви попитам необходимо ли е да си изкараме зелена карта?  Confused

# 128
  • София
BeRrY_GiRl
Зелена карта  не е нужна за страните от ЕС, плюс Сърбия, Андора, Хърватия, Исландия, Норвегия и Швейцария.

# 129
  • Сoфия
BeRrY_GiRl
Зелена карта  не е нужна за страните от ЕС, плюс Сърбия, Андора, Хърватия, Исландия, Норвегия и Швейцария.
Благодаря   bouquet И аз така четох, но за по - сигурно реших да попитам.

# 130
Някакви идеи за транспорт за Белград от София на 16 с връщане до 18 или рано на 19.09.

Проверих доста фирми, не намирам подходящи часове, много са ограничени предложенията.

Може пък неправилно да търся, знам ли.

Моля за съвет.

# 131
Я каква тема имало.  Simple Smile Често отскачаме до Пирот, предимно за пазаруване, много симпатично градче.
Мисля следващият път да прескочим до Завойското езеро, някой ходил ли е натам, хубаво ли е?

# 132
Много полезна тема. Сега на 20-ти отивам за 3 дни в Ниш. Избрала съм хотел Лотос. Добре ми изглежда. Ще прочета цялата тема и ако имам въпроси ще се надявам да ми помогне някой.  Simple Smile Лека нощ

# 133
Здравейте! Имам нужда от помощ. Правя план за екскурзия София - Белград - Плитвички езера - Задар - Сплит - Дубровник - Котор - Будва - обратно към София с преспиване по пътя. Последния етап "Котор - Будва - обратно към София с преспиване по пътя" ме затрудни, тъй като:
1) искаме да хвърлим по едно око на Котор и Будва
2) не искаме преходи по-продължителни от 6 часа на ден.
3) не искаме да минаваме през Албания тъй като колата е лизингова и зелената карта или застраховката, не си спомням, не важи.

Някой може ли да предложи маршрут и място за спане имайки предвид горните условия?
Благодаря за полезната тема и евентуалните отговори.

# 134
  • софия
Знаете ли дали в неделя работят хранителните магазинчета в Димитровград? Както и ресторант за хранене- освен този срещу гарата, чух и за някакъв малък до входа на стадиона?

Общи условия

Активация на акаунт