СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 205 916
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, Блис, полезно инфо, не знаех, че все още има такива - в 10-15 години почти всички въведоха международни опции (преди изобщо не беше така - пробвала съм с най-различни карти през годините и някъде след 2006-2007 няма фира в нито една държава, с нито една карта).

Но тя девойката е казала, че е Виза, би трябвало да нямат проблеми. Абе може да звънне един телефон да пита в обслужващата банка, да не се озове в небрано лозе Grinning

# 76
Мерси, Блис, полезно инфо, не знаех, че все още има такива - в 10-15 години почти всички въведоха международни опции (преди изобщо не беше така - пробвала съм с най-различни карти през годините и някъде след 2006-2007 няма фира в нито една държава, с нито една карта).

Но тя девойката е казала, че е Виза, би трябвало да нямат проблеми. Абе може да звънне един телефон да пита в обслужващата банка, да не се озове в небрано лозе Grinning

Да пита, че не се знае... Аз така увиснах веднъж и доста майки споменах .... Добре, че имах кредитна. И не е само ОББ. Има и други банки.

# 77
  • София
И ние обменяме в Тавекс (има в The Mall).
В Kиш имеше много "менячници" в някои обменяха и левове.
Ако сте с кредитна/дебитна карта, по-добре да плащате с нея, защото таксите за теглене от банкомат в чужбина са високи. Имат ПОС на доста места. Дебитната задължително трябва да е муждународна, но те май повечето са такива.

# 78
Благодаря ви много, определено ми бяхте от полза Simple Smile) Е, утре Ниш ни очаква и се надявам всичко да е наред, хах.  Mr. Green

# 79
  • софия
В Сърбия съм била за един ден- през Владичин Хан, навръщане през Димитровград. Ядохме в ресторанта срещу гарата и си купихме Паприка у павлаци Heart Eyes

# 80
Здравейте и от мен в темичката.
Направили сме си екскурзия по семейно му, която включва и Белград по препоръка на колеги.
Бихте ли ми препоръчали забавления за деца, че нещо не намерих по-напред  newsm7.

Благодаря за споделената информация, която улесни мисията ми по организацията на това пътуване.   bouquet

# 81
  • зад парка
От понеделник, 31.3.2014 започва да лети сръбска авиокомпания София-Белград

# 82
А какви са цените?

# 83
  • София
Отиване и връщане през април:
Скрит текст:
Крайна цена включени летищни такси     
Евро 159,98
Заминаване: Sofia - Belgrade   04 Април 2014 г.
   Air Serbia
JU 123
Тип самолет Aerospatiale/Aeritalia ATR72   
Заминаване   16:10   Sofia, Sofia   

Пристигане   16:25   Nikola Tesla, Belgrade   Терминал 2
Продължителност на полета   01:15      Икономична класа

Пристигане: Belgrade - Sofia   10 Април 2014 г.

Air Serbia
JU 122
Тип самолет Aerospatiale/Aeritalia ATR72   
Заминаване   13:30   Nikola Tesla, Belgrade   

Терминал 2
Пристигане   15:40   Sofia, Sofia   -
Продължителност на полета   01:10      Икономична класа

# 84
Благодаря Блед  bouquet

# 85
Някой ходил ли е на Власинското езеро? Има ли къде да се преспи там и на каква цена?

# 86
Има доста хотели на Власинско езеро, за цени не си спомням, но помня, че бяха доста прилични  Peace

# 87
Аз само едни видях- Нарцис!

# 88
Ако някой е ходил на пазар в Пирот да каже какви са цените на агнешкото?

# 89
Може ли изобщо да се внася месо, яйца, сирене и тн.? Помня от миналата година, че репортажи имаше, че не давали и кори яйца конфискуваха на границата.

Общи условия

Активация на акаунт