СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 205 992
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
  • welcome to the Jungle
.Истината е динари  от България.
Евро винаги обменят навсякъде. А понякога курсът евро:динар (в Сърбия) е доста по-изгоден от лев:динар (В София примерно).

bouquet

# 151
И ние винаги ходим с евро, няма проблеми.

# 152
  • София
Пиша за да докладвам как беше в Сърбия, Рибарска баня ( повечето оферти е посочено като Царска рибарска баня).Питах тук, но никой не ми отговори и аз за да предупредя всички пиша. Мястото е много красиво, но София тур бяха пропуснали да напишат, че става въпрос за специализирана болница за рехабилитация (разбирайте санаториум с болни), а се рекламира като Спа курорт и изненадата при пристигане не беше приятна. Продължиха в този дух с организацията и обяда от първия ден се оказа преместен в последния, т.е. всички ние със собствения транспорт като си тръгнем да го пропуснем. Ние поне имахме късмет с апартамента, в който бяхме настанени, но нашите приятели бяха в крилото с болните хора с патерици и  колички, което меко казано не е хич купонджийско.
Храната не беше нищо особено, за новогодишната вечеря се бяха постарали, но закуската на 1.01. бе 2 отвратителни кремвирши и сварено яйце на човек  Sick Ресторантът не е малък, но с около 400 човека българи, тръгнали като нас заблудено на спа, се препълва.
Единствено приятно бяхме изненадани от Спа центъра, който е в отделна сграда между вилите - басейнът бе много чист и с топла минерална вода около 37 градуса, той беше в цената.Масажите, сауна, парна баня и т.н. се заплащаха допълнително, но си заслужаваше беше доста под цените в България, а масажистите са професионалисти.
Само да добавя, че говорих и с други туристи и всички места в Сърбия около Ниш, които съдържат в името си баня - Пролом баня(Нишка баня), Соко баня, включително Царска рибарска баня, където бяхме ние, са санаториуми, а не хотели със спа център.

# 153
  • Хасково
Моля, някой да сподели ходил ли е месец март на Плитвичките езера.
Подходящо време ли са почивните дни през месец март?

# 154
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатления от този комплекс? Ще съм благодарна, ако дадете идеи какво интересно може да се разгледа в района  Hug

# 155
Здравейте!Някой знае ли продължителността на Фестивала  в Пирот “Peglana kobasica” за  дегустация на "пиротската пеглана колбасица”, дегустация на дюлева, сливова и гроздова ракия, дегустация на бело и църно вино, на известните пиротски домашно произведени сирене и кашкавал и др?Решили сме да отскочим с приятели за един ден !Предварително благодаря,ако някой може да сподели инфо!

# 156
  • София
Peglana kobasica се прави последната събота и неделя на Януари.
В случая ще включва и 01-02.
Не забравяйте да си купите Пеглана- сръбската виагра....

# 157
Bяхме в Ниш с нощувка.
Мога да похваля кафана Стара Сърбия, страхотна кухня.
Също така хотел Бест Уестърн Май Плейс. Уникално добро обслужване.

Разгледахме по-обстойно Ниш, хареса ми спокойствиеето. Дразнят ме малко как се нареждат на опашка в кръг, и се изпреварват/бутат/пререждат.

Забавлявахме се на пазара в неделя.  Mr. Green

# 158
Peglana kobasica се прави последната събота и неделя на Януари.
В случая ще включва и 01-02.
Не забравяйте да си купите Пеглана- сръбската виагра....
  Благодаря за бързия отговор!

# 159
Моля, някой да сподели ходил ли е месец март на Плитвичките езера.
Подходящо време ли са почивните дни през месец март?

Март месец е много рано и мокро на плитвичките езера.. не е никак приятно и безопастно... ПО добре отидете от май нататък ..пак има почивни дни..

# 160
  • София
Здравейте, интересува ме всякаква информация за Белград и околностите- интересни места за посещение, ресторанти и апартамент за 8 души. Много ще съм благодарна и ще следя темата, като имам време ще се върна и назад да прегледам.  Hug

# 161
Здравейте, интересува ме всякаква информация за Белград и околностите- интересни места за посещение, ресторанти и апартамент за 8 души. Много ще съм благодарна и ще следя темата, като имам време ще се върна и назад да прегледам.  Hug

В Белград има много за гледане. Погледни Букинг, има доста апартаменти, за 8 човека не знам, но Белнес Апартаменти имат няколко в различни части на Стар Белград, добре обзаведени са, с учтив персонал.

# 162
  • София
Дами, някой да е ходил в Рибарска баня ?

# 163
  • welcome to the Jungle
Здравейте, интересува ме ... и апартамент за 8 души.  Hug

Здравей!
Ние отседнахме във Вила Рококо - http://www.booking.com/hotel/rs/vila-rococo.bg.html. Мога само суперлативи да говоря за тази уникална вила, направена с много вкус и естетика, добре поддържана и чиста.
Малко е отдалечена от центъра, но пък собственикът на вилата има сключен договор с една от таксиметровите компании, чиито коли ще ви вземат от вилата и ще ви закарат (и после върнат) до центъра за около 5 евро в посока. В цената на нощувката влиза и безплатен охраняем паркинг. Вилата има няколко стаи. Ние бяхме отседнали в една, в която можеха да нощуват още двама души.
За разглеждане - има доста. Бих препоръчала зоопарка, военния музей и задължително музея на Никола Тесла. Калемегдана въобще няма да го споменавам - той е задължителен.
Весело изкарване!

# 164
  • София
Red velvet и Lioness Благодаря ви. Предпочитаме да сме в самия град. Ще очаквам още лични впечатления и мнения.

Общи условия

Активация на акаунт