СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 206 048
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Изчетох темата с голям интерес, получих много ценна информация   bouquet Мечтая да посетя Белград от дълго време и тази есен за септемврийските празници имаме намерение да реализираме тази мечта. Запазихме апартаментче около Студентския парк - дадоха ни добра цена и място за паркиране. Предполагам, че там ще е малко шумно, но незнам какво друго мога да очаквам. Моля, ако има някой впечатления от този район да сподели!

# 256
  • София
Мястото никак не е лошо, централно.
Калемегдан е близо, а Княз Михаил още повече...
Друго ако ти трябва друго, кажи ?

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 14:45 от Bled

# 257
Нужен ли е паспорт до Сърбия или може само с лична карта?

# 258
  • СОФИЯ
Нужен ли е паспорт до Сърбия или може само с лична карта?
Може с лична карта.

# 259
Благодаря за бързия отговор!

# 260
  • Пловдив
Момичета, каква валута носите? От евро ли сменяте в динари или направо от лева и къде ги обменяте на границата или в градовете? За Ниш и Лесковац ме интересува  Hug

# 261
Аз си купувам динари от София. При всички положения е по-изгодно. В Лесковац съм плащала и с левове Simple Smile
Някой има ли информация как е на Калотина? Има ли още мустакати европейци в посока Сърбия?

# 262
Аз си купувам динари от София. При всички положения е по-изгодно. В Лесковац съм плащала и с левове Simple Smile
Някой има ли информация как е на Калотина? Има ли още мустакати европейци в посока Сърбия?
На какъв курс ги купуваш динарите?

И аз се интересувам за мустакатите европейци, някой ако знае?

# 263
  • София
Момичета, каква валута носите? От евро ли сменяте в динари или направо от лева и къде ги обменяте на границата или в градовете? За Ниш и Лесковац ме интересува  Hug

И ние купуваме динари от България. Обаче като ходихме за една Рощилиада в Лесковац, не знам какво се беше случило, но не намерихме в София. Успяхме да обменим само около 20 лева и то общо от 3 бюра.  ooooh! Хубаво, че се сетихме и взехме евро. На място курсът евро-динар беше съвсем нормален, докато лев-динар беше много неизгоден. Всички българи се възмущаваха как ги прецакват. Възможно е при нормални условия да не е така, но в случая българите дошли за събитието бяха прекалено много и може би използваха момента. И вариантът с плащане в лева го има, но също не е изгоден.

Леми, последния път купихме 6000 динара за 97-98 лева.

# 264
В събота чакахме час и половина между 10 до 11.30 ч. Следобед като се връщахме беше още по-зле в посока Сърбия - опашката беше от тяхната граница до първия завой на Бг територия....

# 265
Таня, така като го смятам курса излиза към 61 динара за лев, което е супер. Аз обаче такъв курс не съм виждала, от къде ги взимате?
Зигизаги, ужас, не се ли извлякоха вече тия..........

# 266
  • София
В бюрото на "Граф Игнатиев" срещу пазара (предпочитано) или в Тавекс (почти във всички молове ги има).

Ето го днешния курс на Тавекс - http://www.tavex.bg/index.php?main=24

Може би има разлика в курса. Последните 2 месеца не сме купували.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 16:58 от Тaня67

# 267
Мерси, обаче не мога да го разгадая, колко динара са това за 1 лев  newsm78

Продава
RSD   RSD   Сръбски динар    0.0169

# 268
  • София

Продава

100 динара = 1,69 лв.

# 269
  • София

Продава

1 лев = 59, 171 динара  или за 101 лв. ще имаш 6000 динара. Затова споменах, че има малка разлика спрямо нашето купуване от преди 2 месеца. Или в бюрото на Графа е било по-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт