СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 206 093
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Аз питам един лев, колко динара е.
Сметнах си, 59 ще трябва да е.
Значи е горе долу все едно дали по този курс или с евро. Пролетта когато ходихме за последно, еврото в Пирот беше 118 динара.
Таня, да.

# 271
Курсът на бюрото на Графа излиза по-изгоден от този на Тавекс. Около 60 динара излиза разликата на 100 лв.
Моля, ако някой минава през Калотина в периода днес-събота да пише как е, че нашата разходка до Лесковац ще е в неделя и се чудим дали на отиване да не минем през Стрезимировци.

# 272
Ако децата на м. европейци тръгват на училище от 1 септември, би трябвало да са се извлекли вече.  newsm78

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 12:53 от Lemy

# 273
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря на всички за отговорите относно валутата.  Hug Ориентирахте ме много добре  Laughing

# 274
Нас една събота ни изтеслариха в Пирот с курс 50 динара за лев, та оттогава ходим само с евро.

# 275
  • София
Не знам дали някой не го е споменал вече - този уикенд е фестивала на сръбската скара в Лесковац. Интересно е - духова музика, скара, бира Simple Smile Ние ходим за два дни и спим в Ниш, защото в Лесковац няма какво толкова да се види.

# 276
  • СОФИЯ
Ходила съм само веднъж до Белград. Обменяла съм пари на банкомат. По-горе не видях да е предложен такъв вариант при необходимост от кеш. Въпросът ми е защо? Вероятно аз нещо пропускам.

# 277
  • София
Ходила съм само веднъж до Белград. Обменяла съм пари на банкомат. По-горе не видях да е предложен такъв вариант при необходимост от кеш. Въпросът ми е защо? Вероятно аз нещо пропускам.

Kaкво имаш предвид под обмяна на банкомат? Такава услуга не съм използвала.  newsm78 Ако имаш предвид да се изтеглят пари от карта, за мен е много неизгодно, защото при теглене в брой в чужбина, банката ми взима не малка такса + процент от сумата. Ако е банка, която не удържа такси, наистина е добър вариант.

# 278
  • СОФИЯ
Точно това имам предвид, с-ка в евро и с карта тегля от банкомат. Не ме тесларят с таксата. Не помня точно, з беше отдавна, но примерно за 300 евро 5 такса.В Сърбия бях тръгнала с евро, нямах време да обменя в БГ. Спряхме на бензиностанция, там имаше чейндж, но с неизгоден курс и реших да дръпна от банкомата.

# 279
Не знам дали някой не го е споменал вече - този уикенд е фестивала на сръбската скара в Лесковац. Интересно е - духова музика, скара, бира Simple Smile Ние ходим за два дни и спим в Ниш, защото в Лесковац няма какво толкова да се види.
Добре, че се отказахме да ходим тази събота значи, по границите ще е лудница.

# 280
Здравейте! Имам един въпрос до посетилите военния музей - има ли изложени останки от сваления американски стелт? А и като цяло заслужава ли си да се посети този музей? (Ако това е коментирано, извинявам се - пиша през телефона и търсачката тук не върна никакви резултати.)
P.S. Благодаря ти, Bled!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 15:35 от vickito

# 281
  • София
  bouquet
vickito
Във Военният музей не видях нищо от самолета.
Но може да се разгледа, така или иначе е в Калемегдан.
Това, което ти трябва, останките от Стелта, са в Музея на авиацията до летището.
Няма много, повечето е разграбено още при падането. Но се вижда крило със знаци на САЩ, катапултна седалка, каска и радиостанция, това май беше.
Музея си заслужава наистина, започвайки от самата сграда.

# 282
Здравейте,мислим да прескочим до Димитровград събота-неделя за малко сръбска скара.
Какво може да се види в района на Димитровград освен Погановски манастир.
Мислим да прескочим до Ниш.
Нужна ли е зелена карта за колата,какви пари е по-добре да имаме евро,динари,левове.
Всякакво инфо ще ни е от полза.

# 283
И аз имам един въпрос. За чужда кола, собственост на физическо лице, нужно ли е пълномощно?
Зелена карта не са ми искали от година и половина на Калотина.

# 284
И аз имам един въпрос. За чужда кола, собственост на физическо лице, нужно ли е пълномощно?
На нас много често са ни искали талона на колата, така, че с чужда кола без пълномощно не зная дали ще ви пуснат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт