Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • varna
Оффф, кой ме би по главата да сменям Мустелата с бебешко олио на Нивея Banghead Реших, че щом е добре за мен, значи и бебешките им неща ще са добре за Ема, и понеже имаше тук там някое лишейче, викам айде олиото е по-мазно ще минат. Да, ама не, контактен дерматит за добро утро открихме днес, само след две мазания, едно снощи и едно сутринта рано. Педи по тел каза да я мажа с крема за подсичане, без да види няма какво друго да изпише, а с тоя грип изобщо не искам да я водя в болницата, макар че има отделен кабинет тя, ама докато стигнем до него асансьора и партера са общи, уви  Cry Ако имате други идеи, давайте, че много зле изглежда горкичката, явно не я боли, ама мен ми е кофти, че сама й го причиних Embarassed
Близначе и другите, благодаря, че ме успокоихте. Аз мислех, че само мойта мома напълно темерутесто ръмжи като мечка, напъва се и вика едно такова измъчено "ъъъъъъ" докато после не се чуе жестоката вибрация в памперса и се ухили доволно гадинката Twisted Evil
Ох и на нас ще ни трябва столче май - досега я хранех в това за колата, ама вече много се врътка, не стои мирно, опитва да си изяде крака докато се храним или бърка и с двете ръце в бурканчето и си дърпа сама лигава. Оцапването е просто неизбежно.
Иначе пюрето на Гербер го омоцка цялото наобяд, ако така яде и другите, имаме нова марка по-евтина, дай боже!

# 136
  • София
Близначе,
Скрит текст:
много заплетено. Кофтито е това, че бъркаш се, не се бъркаш, факт е, че ако тя страда ще страдаш ти и семейството ти. Това е! Дори и да я оставиш сега да се оправя, т.е. да си преценява сама как да постъпи, ако вземе грешно решение или каквото и да е, то неминуемо ще се отрази и върху теб. Но, нищо не можеш да направиш. Само можеш да я подкрепяш.

# 137
Hera аз Ого сигурно от месец не го мажа вече. Кожата му не е суха и не виждам смисъл. Някъде четох, че след определено време това мазане само вреди и запушва порите. Незнам до колко е вярно. Имам шише и половина олио, но просто спрях да мажа. Пък и така ММ вече след баня той облича Ого  Mr. Green Иначе се дърпаше понеже трябвало да го маже  Whistling

# 138
Сандалче и нашата ДК е отделно от кабинетите, работи само в определен ден от седмицата, но там болни не ходят. Без часове отиваш и чакаш, но досега май не съм чакала, като ме видят и ме пускат с предимство пред малцинствата, че тия идват с 2-3 дечурлига и отделно бабата, таткото и не знам кой си, та ми се разминават тези срещи. Че даже ме подсещат ако си нося одеалце на детето да го сложа на повивалника, че не се знае кой е лежал на него преди това  Naughty Проблема не е в изливането на коритото, а в  плакненето на бебето, сапунисването ясно, досега сама съм го правила, но винаги викам ММ да полива, аз държа здраво В. и така. Обаче сега чета, че може и без сапун щом си го душила и не мирише  Mr. Green може и този вариант да е.
Терп не една вечер, ММ като се вкара в смените по 4 дни е една и съща, а 4 дни абсурд да не я къпя. Твоето звучи лесно, но как стои прав стабилно, моето още трябва да го държа под мишниците. Тия бисквити не съм ги разбрала безглутеновите, но хайде да не й давам всичко наведнъж.
Карли звучи идеално, ако размерите на банята го позволяват, но представи си следната баня, като сложим ваната на бебето, и аз вътре, трябва да глътна корема за да влезе таткото, абсурд да влезе друг човек, та ваната в единият ъгъл на банята ще е мечта за мен.
Ахи не мия зъби, щото няма  hahaha А за ТМ последно преди да се затриеш каза, че те е ядосал и си е тръгнал, изведнъж се появи, почти женена и бременна, сега като те е ядосал внимавай, щото явно човека знае как да ти влезе под кожата  Mr. Green
Днес ходихме до Кауфланд уж аз пюрета на Гербер, само плодовите са намалени, накупих и 12 бурканчета да не е капо, но за сметка на това Агнес купих си едно ликьорче, мисля с много лед, довечера като приключа с кърменията да го тествам  Laughing  Та момата заспа права в кенгурото  Shocked и с баща й обикаляхме между щандовете да се наспи детето  Mr. Green
Близначе
Скрит текст:
на 36г толкова неориентиран човек, не знам какво да ти кажа, наистина не се меси, нейна си работа, дето се казва да се оправя, ако иска помощ ОК предлагаш. А ти си наистина много готина, не всяка би се съгласила да приеме още един човек у тях. Сега видях това за бащата, но ще замълча, че съм пристрастна.
Пъшка яко откак я захраних докато Яка, и е твърдо вече, не е като каквото беше.
lkambourova откак се е родила се опитвам да й правя режим, но накрая се отказах, да спи когато иска, ако изобщо спи.
Луизе как не иска да дава пари, ааа няма такива положения у нас, това дете да не е само мое  Crossing Arms
Хера е що пък Нивеа реши, аз също смених зимата лосиона на Мустела с олио но на Хип, взех мостра, мазах едното краче 1-2 вечери видях, че нищо й няма и така.
Пак се улях  Embarassed
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 139
Нахраних си фамилията  Sunglasses

33 годишното бебе яде картофи с дивеч на фурна.
6 месечното бебе яде зърнена каша.
8 (почти 9) годишното бебе яде само картофи. Месо не обича.
Доволна съм.

Боценко вече си седи  и хич не се килва. Много му харесва така. Толкова бързо растат....Помните ли кога бяхме бременни? Сякаш беше преди 10000 години. До кога ли ще има тая тема и ще си пишем тук? Малко ми става мъчно като си представя, че някой ден ще се разпръснем и затрием....

# 140
Здравейте, мерси на Терп за новата тема!

Имам спешен въпрос - трябва да поръчам бебешка фланелка с надпис, в неделя майка ми и баща ми честват 50 години семеен живот. Вие къде сте поръчвали? Пробвах в тези снимкитеви.сом, но имам проблем. Надписите стават на блузки за големи деца. Бебешките са само за снимки. Нещо не мога да се ориентирам, а тия вече запразниха.

# 141
Много сте изписали пак, днес използвахме хубавото време и два пъти излизахме(Агнес, ходихме и до пощата да ти изпратим бодитата, петък трябва да са в Русе)  Party

От зъболекари страх нямам, след 2г носене на брекети, мога да преживея всичко на зъболекарския стол  Mr. Green . Клеевата тинктура я ползвам и при настинки, кашлица.

ДК при нас също е в отделен кабинет и по различно време от другите прегледи, запазваме си час и общо взето минаваме бързо,

Бисквитки на Плазмон има без глутен 4м+ и с глутен 6м+. Давала съм безглутенови към млякото, разтварят се напълно. Купих и кус кус същата марка, но не съм давала още. Ето тук може да ги видите http://www.minimod.bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5/plasmon

За мазане в момента ползваме олио на Тьопфер, понася му много добре и мирише на бонбони  Mr. Green , иначе за измиване Мустела  Peace

С гърнето няма да бързам, още не седи стабилно...

Столче и ние имаме Бритакс Дуо плюс, но си стои опаковано, още сме с кошницата. Май всички столчета от група 1 нямат хубаво легнало положение  Confused

Близначе, не знам какво да ти кажа, тази жена толкова много е искала дете, а сега изведнъж такива мисли да има... А за темата за сега като гледам сме много активни, няма да се затрием скоро  Mr. Green

# 142
Мисти, не че не дава, ама тия пари ни бяха подаръци за малкия, та идеята ми беше, че нито пари дава, нито търси, нито гледа, нито поръчва, нито носи и ходи да взима, а накрая се тръшка и има претенции. Да беше участвал в решението, плащането или поне взимането, той наготово накрая акъли дава. Бясна съм днес!!!!

# 143
Терп, ние в тази градинка май не сме ходили много много като деца, но сърната си мисля, че още трябва да е там.
Хера, малкия е със суха кожа. Преди го мажехме с олио на Себамед и беше грапав, че даже имаше "лишеи" по крачетата. Водих го на дерматолог и тя каза, да го мажа два пъти на ден и след всяко мокрене със Синхробейс Омега - хипо алергенно кремче. Малко трудно се маже и е 14.50 тубата, пък ми свършва и бързо. Именно по горните причини след първата туба решихме да го мажем с мляко на Бюбхен, че му бях купила още преди да се роди и си стоеше - ми горе-долу ок беше, май още на него се върна едното "лишейче", та пак го мазах с правеното кремче, което изписа дерматоложката. После му купихме мляко на Мустела - хидратиращо - е от това чудо стана на шкурка кожата му. Все едно целия беше изринат. И тоза два дена буквално. Нейсе купих му нова туба Синхробейс Омега и сега мажа с него - изчисти се и е добре.
Ете това, само дето там е още по-скъп.
Нашият палавник, нали още е само на мляко, все още ака в рядка консистенция. Но се е изхитрил да ака предимно като му свалям мръсния памперс. И то като е легнал по гръб и ние му натиснем крачетата към коремчето. Та няма ясно разпонаваеми сигнали при акане, но предполагам, че това ще се промени като включим и друга храна.
Луиза, успех с бабата под наем.

# 144
  • София
После му купихме мляко на Мустела - хидратиращо - е от това чудо стана на шкурка кожата му. Все едно целия беше изринат. И то за два дена буквално.

И Лазар се обрина по същия начин от Мустела, но от шампоана.

# 145
Весе, ние Кристиян от самото начало го къпем с този шампоан и най-странното е, че от него проблеми нямаме.

# 146
Мисти,ужасно си права!Гадината така се е изучил  #2gunfire
И все пак никой ли няма рецептата на Хедра за бисквити?М?  newsm78

Когато ака казва ъъъъъъъ и си криви лицето.Това е откак го захраних,няма запек,но е тооолкова смешно като почне да ака  Mr. Green
Крем не мажа на детето,освен Судокрем вечер.

# 147
  • varna
Гема, Весе, аз си я къпя и мажа с Мустелата без проблем, явяват се едно две лишейчета чат-пат там, където се търка вратлето и сгъвките. Аз съм виновна, че реших на своя глава да сменям мляко с олио, че и на друга марка. Мерси за инфото за кремчето, ако не се оправи скоро, ще взема.

# 148
Нашият малък мъж е с проблемна кожа - педиатърката ни определи като диагноза атопичен дерматит и ни изписа на Авен Триксера...добре му поидейства, но в момента го мажем с мас с невен и бадемово масло, друго което ни препоръчаха е да се слага измивно олио във ваната при къпане....ние днес ще пробваме емулсията за баня на Емолиум, носега каквото и да му слагаме заради зъбите дерматита ни се е обострил. При нас дерматита се отключи от една френска козметика....мисля че беше на urige....дано правилно съм го написала....

# 149
  • София
Обявиха грипна епидемия в София.
Да знаете, детските консултации се отлагат.

"В София-област бе обявена грипна епидемия при 318 заболели на 10 000 души.

С обявяването на грипната епидемия в София-град се разпореждат ограничителни мерки в лечебните заведения, засягащи профилактичните и плановите дейности.

Спират се детските и женските консултации; профилактичните прегледи; профилактичните ваксинации; плановата оперативна дейност; свижданията в лечебните заведения."

И за жалост на Калин: Mr. Green то и мен ме е яд, но . . . пък и страх да не донесе нещо на малкия

"От училищата няма постъпили доклади за отсъстващи по болест ученици над 30% и поради това няма обявена грипна ваканция за училищата"

Общи условия

Активация на акаунт