Реших, че щом е добре за мен, значи и бебешките им неща ще са добре за Ема, и понеже имаше тук там някое лишейче, викам айде олиото е по-мазно ще минат. Да, ама не, контактен дерматит за добро утро открихме днес, само след две мазания, едно снощи и едно сутринта рано. Педи по тел каза да я мажа с крема за подсичане, без да види няма какво друго да изпише, а с тоя грип изобщо не искам да я водя в болницата, макар че има отделен кабинет тя, ама докато стигнем до него асансьора и партера са общи, уви
Ако имате други идеи, давайте, че много зле изглежда горкичката, явно не я боли, ама мен ми е кофти, че сама й го причиних Близначе и другите, благодаря, че ме успокоихте. Аз мислех, че само мойта мома напълно темерутесто ръмжи като мечка, напъва се и вика едно такова измъчено "ъъъъъъ" докато после не се чуе жестоката вибрация в памперса и се ухили доволно гадинката
Ох и на нас ще ни трябва столче май - досега я хранех в това за колата, ама вече много се врътка, не стои мирно, опитва да си изяде крака докато се храним или бърка и с двете ръце в бурканчето и си дърпа сама лигава. Оцапването е просто неизбежно.
Иначе пюрето на Гербер го омоцка цялото наобяд, ако така яде и другите, имаме нова марка по-евтина, дай боже!
Проблема не е в изливането на коритото, а в плакненето на бебето, сапунисването ясно, досега сама съм го правила, но винаги викам ММ да полива, аз държа здраво В. и така. Обаче сега чета, че може и без сапун щом си го душила и не мирише
А за ТМ последно преди да се затриеш каза, че те е ядосал и си е тръгнал, изведнъж се появи, почти женена и бременна, сега като те е ядосал внимавай, щото явно човека знае как да ти влезе под кожата