Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Да ви питам нещо по-така...Абе като ви акат бебенцата, усещате ли? не говоря за миризмата, тя е ясна  Mr. Green Ама напъват ли се или тихомълком? Че Боци като ака ръмжи като мечка и се пъне яко. Само баща му не може да разпознае тези му напъни  hahaha

Да, усещам. Издава звуци и се напъва. Много грозно за една дама Confused

# 121
И аз усещам като се напъва София  Wink лапа си показалеца и прави много смешни физиономии. Понякога и ръмжи като мече.
А за режима и аз обичам всичко да ми е по час ама не ми се получава Sad

# 122
Ева замлъква за миг и започва да гледа тъпо. После продължава със заниманията си. Звуци не издава.

Катя, от новата сте доволни, така ли ? Ми ще купуваме... ама.. нов матрак, нова количка, сега ще трябва и столче за кола...

Луиза, стискам палци за бабата под наем. Смелост се иска и за това, да оставиш детето на чужда жена. Аз май няма да мога. Дано случите на човек!

# 123
От новата засега сме доволни.И ние трябва да купуваме  столче и станаха много непредвидените разходи.Старото столче вече е малко,стърчат му и краката и главата.А и е тежък -10 кг и не смеем вече да го носим с него.
Когато върши голямата работа напоследък малчо е мн шумен,преди не го усещах,но сега е позапечен и го отдавам на това.
И аз имам проблем с оставянето на друг човек да гледа бебо,въпреки че сега повече си го позволявам(не като с каката),но само на хора ,на които имам доверие и знам че каквото съм казала така ще стане.Основно на майка ми и на свеки.Зълва ми ползваше свекъра(разведени са със свеки)„но на него не бих оставила нито едно от децата си.
За къпането ,ние го къпем в спалнята в корито с анатомична поставка.Когато ми се е налагало сама,си приготвям всичко и каничка с вода за изплакване ,събличам ,къпя,изплаквам.Коритото изхвърлям после или ако мрънка бебето оставям на ММ като се върне

# 124
  • София
Близначе,
Скрит текст:
Щом не е испанец, тоест, не важи казаното от Жалина, според мен не трябва да се вписва бащата в акта за раждане. Това очевидно е човек, който не е готов да се обвърже по какъвто и да е начин засега, живее в друг град, а бащинството му действително ще е сериозна пречка за всеки един административен въпрос, с който майката се сблъсква. Ако един ден реши да е истински баща на детето, може да го припознае и готово. Близначе, най-добре  е тя сама да си реши, все пак тя си познава бащата. А че трябва да го роди, пък после каквото ще да става, трябва. Както казваш, чудо е!

За акото:
Скрит текст:
Ясен го усещам, когато ака и даже вчера и днес, два пъти го слагаме на гърне и се изаква там  Shocked Причината да го слагаме на гърне е, че като е седнал не може да се изака хубаво в памперса, изхожда една дърдонка и толкоз. Явно памперса му запушва дупето и не става, откакто не ака течно. Пък и съдейки по опита ни с каката и мамите от нейната отчетна тема, хубаво е щом почнат да сядат да ги послагваме на гърне вече, пък ако стане, стане. Иначе, ако се почне на по-късна възраст, плачат, като ги сложиш на гърне и не го искат.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 18:36 от karlie

# 125
Като заговорихте за зъби...на мен пак ми се появи гадната парадонтоза. кажете някой свестен лек ?

Намери си прополис или по скоро направо вече разтворен прополис в ракия или спирт. По аптеките продават клеева тинктура в краен случай ако не намериш домашно приготвен разтвор. Жабури се с това. Баща ми ако не го мързеше да се жабури, все още щеше да е с пълния си набор зъби.

# 126
Агнеска, мерси Simple Smile Прополис имам. А зъби отдавна нямам, всичко е изкуствено. Ама пусти венци как ме мъчат.....

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 18:27 от blizna4e

# 127
Има ли някоя мама, която е водила бебо в клинка "НОВА"-Варна за нефрологичния преглед при д-р Станислав Стефанов и какви са отзивите

# 128
  • София
Близначе,
Скрит текст:
само не се бъркай, не казвай нищо. Точно испанците имат една поговорка, че този, който се бърка в нещата между мъж и жена винаги си го отнася- най-свободен превод, но точен смислово. Тя трябва да си взима решенията, тя трябва да си носи последствията от тях, добри или лоши. А вие, които я обичате, можете само тихо да я подкрепяте в това, което тя реши. Да са живи и здрави само.

Карли, аз пък имам точно противоположния опит с гърнето. Нулеви резултати в бебешка възраст, седеше на него, но щом се обърнех се изпишкваше или изакваше на пода. Зарязах всичко и опитах много по-късно, когато вече разбираше много добре какво прави. За една седмица махна памперсите изцяло, дневни и нощни, с едно-две напишквания в първите два месеца.

Моето бебе го усещам почти винаги като ака, чува се един специфичен звук, следван от "оооооо!". Току що го направи Simple Smile

# 129
За гърнето - подкрепям Терп . Дари опитвах да я слагам , тя не щеше и се отказах. Изчаках да стане на две ( лятото ) махнах памперса , опишка няколко пъти гащета и у дома и дотам. Бързо и лесно минахме от памперс на без памперс. Но всяко дете е различно и не бива да се унифицират нещата. Няма ненаучили се Simple Smile

# 130
При нас стана трудно с махането на памперса, но имаше и по трагични случаи. Гърнето след 6тия месец нямаше смисъл. Започнах към годинката да го слагам по активно. Едва на две годинки лятото имаше ефект. Пуснах го на яслата без памперс с идеята, че там ги слагат регулярно на гърне и няма да има инциденти и горе долу така стана. Там се научи и да си казва като има пишо.

близначе момичетата са прави. Не давай съвети. Направи така, че да знае, че при нужда каквото и да реши тя сама, вие сте до нея и я подкрепяте.

# 131
  • София
О,да, Лили! Всяко дете е различно и наистина познавам дечица, които преди годинката свикнаха на гърне. Но просто моят опит е друг.

А иначе имам едно съседче в стария квартал, със сигурност на 5 години ползваше памперси постоянно. Дано вече да не ползва, че представям си го втори глас и пишка в гащите. Но там не е криво детето, родителите му са идиоти.

# 132

Такаааа, приспах мъжете. Много са сладки . Сготвих една манджичка и сега блея. Снощи изчистих хубаво, днес пак ще мина едно парцалче и готово. И после се чудите как имам време. Ми ето, имам  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 18:27 от blizna4e

# 133
  • София
Ама, Близначе,
Скрит текст:
аз нямах предвид, че сега се бъркаш, а да не се пазиш от това в бъдеще. Нямах забележка към теб, с най-добри чувства го казах. Просто знаеш как става често- тя те пита, ти й казваш мнение, тя постъпва така. След време тя се оказва недоволна от решението, което е взела и кой е виновен? Тииии! И отношенията се обтягат, ти си го отнасяш. Нямам предвид точно теб и нея, използвам местоименията просто така. Това имам предвид, че често си го отнася най-добронамереният човек. А към теб упрек няма, напротив- браво, че така я приемаш и си готова да я настаниш у вас за неопределен период, да я гледаш и нея, и бебчето!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 18:02 от terpsyhora

# 134
Терп  Hug разбрах те  Peace

Малкия мъж се събуди. Отивам....

Общи условия

Активация на акаунт