МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 014
  • 637
  •   1
Отговори
# 195
Аз раждах при д-р Душепеев,доволна съм,за д-р Кироваков също чувам само хубаво неща - той ме прие в родилно вечерта,докато дойде моят лекар.Едната ми приятелка роди при него и е много доволна.

# 196
Много ви благодаря за мненията, момичета! :* Аз съм на женска консултация при Кироваков и съм също много доволна от него!!! Аз ще раждам със сигурност секцио! Почти на 100% бях си решила да съм при него, но свекърва ми, която работи в МБАЛа ми препоръчва Лазарова като по-добър специалист. Сори ама нещо хич не ме кефи тази жена, груба е, мисля, че трябва да се старае да предразполага пациентките си, а не постоянно да им се кара и сопка!!! Освен това ми се струва с леко остарели разбирания... Незнам... Мисля, че най-важното е да раждаш при лекар, на когото имаш доверие и при когото се чувстваш комфортно...

# 197
Водих си ЖК при Кироваков и съвсем на скоро родих секцио при него. Изключителен специалист и човек. Препоръчвам го с две ръце. Малко са останалите доктори като него. На операция са винаги по двама доктори. Той оперира в екип с Лазарова или с Душепеев.

# 198
vilir#, благодаря ти за мнението!  Hug
Реших: Кироваков в екип с Лазарова  Mr. Green

Наистина с Кироваков вече малко или много се познаваме, най-вече той познава моята бременност, харесвам го, някакси му вярвам и се чувствам спокойна! Дано всичко да е наред с бебка и мен!  Praynig

# 199
  • Бургас
Здрaвейте момичетa  Simple Smile при мен е още рaно зa рaждaне ,но дa ви питaм .Кaквa е ценaтa aко си изберa екип или сaмо aкушер гинекологa?

# 200
  • Бургас
Не знам дали има опция само за АГ. Иначе за секцио е 500 лв. За нормално 300(350)лв.

# 201
Аз лично не съм платила и стотинка. Секцио по медицински причини бях

# 202
  • Бургас
Е,то и аз не съм плащала. Родих с операция при доктора,който бях избрала. Просто ми каза,кога да отида. Сега,ако примерно бях решила да го извикам на определена дата и час щях да си платя като поп  Peace

# 203
Момичета, привет!
Знам, че е обсъждано не веднъж, но припомнете ми, моля ви как стояха нещата с ходенето безплатно за запис на тоновете! При мен още 20-тина дни остават до плановата дата за секцио, но следящият ме д-р Горанов, който ще се ангажира и с операцията, ще отсъства първата седмица на юни, та датата конкретно ще уточним чак към 10-12.юни. Надявам се да няма подранили изненади от страна на моя младеж и да си походим 2в1 до нарочената дата Praynig
Впрочем някоя мама наскоро беше споделила, че непосредствено й предстои раждане при Горанов...Ще съм й благодарна, ако намери време накратко да даде отзиви  bouquet

# 204
Здр. момичета как сте.. На чакащите пожелавам успех , а на вече родилите спокойствие е търпение с малките бебоци Wink
Аз раждах планово второ секцио при Горанов.Изключително много съм доволно от него и като човек и като професионалист , много внимателен и грижовен не само по време на операцията но и след това.Бъди спокойна - в добри ръце си  Hug
Поздрави на всички

# 205
Здравейте мами! Искам да попитам нещо ( незнам дали точно това е темата, но.. ) сега си водя прегледите при д-р, който искам а сменя. Как точно се случва това, ново направление ли трябва да си взема? И до сега направените ми изследвания пак ли ще трябва да ги правя. Бременна съм в 18 г.с.
Изивинявам се ако не съм попаднала на правилната тема, но мисля да се запиша при д-р Ангелов и за това пиша тук  newsm78 newsm78

# 206
Взимаш си от личния лекар направление за преизбор на гинеколог,отиваш с него при новоизбрания.

# 207
  • До морето :)
Направиха ли ремонта на родилното?

# 208
# 209
Иии,браво за новия апарат.За ремонта,аз разбрах,че до края на годината ще е готов. Ама може и да не съм разбрала нещо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт