МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 987
  • 637
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Хей, Тинти Hug ще бутаме количките и още как...само да мине всичко по живо по здраво Praynig
Погна ме, както виждаш, вече предстартовата треска и радини вълнения Mr. Green
Благодаря ти много за поточково подробните обяснения!

Присетих се и още нещо да попитам - предвид, че секциото се изписват едва на 6-я~7-я ден, съответно с по 6~7 чифта ританки + камизолки ли трябва да сме подготвени или за първите дни докато са отделени в неонатологията ги обличат бебоците с някакви на болницата неща? newsm78  Върти ми се в главата, че нещо казаха по въпроса като ходих на ОВ, ама ясен спомен не ми изплува Blush

# 182
  • Бургас
Дрехи ще ти трябват ,когато ти донесат бебето. Преди това е с техни.Същото важи и за памперсите.Пък и ако нещо си забравила или пък ти потрябва в последствие могат да ти го донесат.

# 183
lina_bs, благодаря ти отново за експресния отговор!  bouquet

# 184
  • Бургас
Абе по-добре подготви предварително повече дрешки. Че ние като поостанахме повече, голям зор ми беше да обясня на ММ що е туй бебешко боди. Постигнах резултат на "тениска, завършваща с копчета". Grinning

# 185
Благодаря ви момичета за отговорите. Аз ви помня още преди да родите като писахте, бяхте в последните месеци. Сега имам същите трепети като вас. Като гледам остават ми 4 дена, а бебчо няма намерение да излиза, та да видим - хич не ми се преноса и ражда с предизвикано, ама като има вероятност натам да отидат нещата какво да правим Simple Smile Някои майски мами още април родиха и забравиха, ние още се бутаме. Багажа ми е в подготовка още от февруари, сега само се чудя какво още да пъхна да има от всичко по повечко Simple Smile Уж бебчо се чакаше да излезе още към 25.04 после доки каза ако до 06.05 не си родила - мини да го видим Simple Smile ок, не "минах" мин. седмица, ама четвъртък ден преди термина - съм на линия, няма начин:) да видим има ли някакво разкритие хихи, че на 22.04 последно като ходих нямаше грам Simple Smile

Искам да питам ако има някоя мама с предизвикано раждане, ако може да пише - колко бързо минава, как минава. сега по-скоро това ме интересува. е, все пак може до петък да се появи бебока, ама аз си имам вътрешното усещане от отдавна, че няма да е Simple Smile

# 186
И моят съвет е да си взимате повечко бебешки дрешки.Все пак може да повърне,да изпусне памперса,ако не е поставен както трябва(азнапример хабер си нямах как се слага в началото хохохохо),може да повърне малко и освен това моят хубоснтик обожаваше(и все още обожава,да) да рави фонтан в момента,в който му сваля памперса. smile3521

Благодаря ви момичета за отговорите. Аз ви помня още преди да родите като писахте, бяхте в последните месеци. Сега имам същите трепети като вас. Като гледам остават ми 4 дена, а бебчо няма намерение да излиза, та да видим - хич не ми се преноса и ражда с предизвикано, ама като има вероятност натам да отидат нещата какво да правим Simple Smile Някои майски мами още април родиха и забравиха, ние още се бутаме. Багажа ми е в подготовка още от февруари, сега само се чудя какво още да пъхна да има от всичко по повечко Simple Smile Уж бебчо се чакаше да излезе още към 25.04 после доки каза ако до 06.05 не си родила - мини да го видим Simple Smile ок, не "минах" мин. седмица, ама четвъртък ден преди термина - съм на линия, няма начин:) да видим има ли някакво разкритие хихи, че на 22.04 последно като ходих нямаше грам Simple Smile

Искам да питам ако има някоя мама с предизвикано раждане, ако може да пише - колко бързо минава, как минава. сега по-скоро това ме интересува. е, все пак може до петък да се появи бебока, ама аз си имам вътрешното усещане от отдавна, че няма да е Simple Smile

Мила,не бързай да раждаш.Понякога от нетърпение мамите зорлен провокират докторите да им предизвикват раждане.Знам,че нямаш търпение,обаче повярвай ми усещането да си бременна ще ти липсва,въпреки радостта от появата на новото човече  newsm51

# 187
Тинти, Sianchys , това, което казвате за готовността с повечко бебешки дрешки, е доста разумно Peace  Нашият бебов татко има предишен опит с гледане на деца и от тази гледна точка няма да е проблем да му обясня и той да се ориентира какво ми трябва и да го донесе, но е излишно да се правят такива упражнения /все пак ще си ходи и на работа докато съм в болницата, стига нещо критично да не наложи да вземе дни отпуск/.

# 188
Ами аз не разчитах на това,че всеки момент може да ми донесат това или онова.И въпреки,че се бях приготвила,все се намираше какво да ми донесат- Оксикорт,крем за зърна,още лигнин и чаршафи,нощници и т.н.

# 189
Момичета, здравейте!  Grinning Радвам се, че намерих тази темичка!

В 29 г.с. съм, почти 30. Започвам вече да си мисля за раждане и затова исках да се допитам до вас.

Вие при кой лекар ще раждате или вече сте родили? Аз нямам лекар в Бургас, на когото мога да се доверя (за раждане). Бебето ни е заченато ин витро във Варна. В началото на бременността бях убедена, че там ще отида да раждам, но сега малко се разколебах заради ужасния трафик между Бургас и Варна през лятото...

Много ще се радвам да получа мнения и препоръки от вас!   bouquet

# 190
  • Бургас
Аз съм с две ръце за д-р Душепеев. Началник е на Родилно.

# 191
  • Бургас
Аз съм с две ръце за д-р Душепеев. Началник е на Родилно.

Аз съм с две ръце и единия крак  Mr. Green за Кироваков

# 192
Аз ще изкажа мнение след като родя - при когото се падна Simple Smile Иначе се следя при Горанов пак от там Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 21:44 от private_f

# 193
И аз съм ЗА Д-р Душепеев!
Също имам добри впечатления от д-р Ангелов, д-р Люцканов

# 194

Аз съм с две ръце и единия крак  Mr. Green за Кироваков

newsm10
При него си водих бремеността и при него раждах. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт