МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 030
  • 637
  •   1
Отговори
# 240
Не, никой не налага едната или другата. Разбира се, че всеки сам трябва да прецени, но подхванах темата, защото бях безкрайно изненадана, че докторите в МБАЛ имат предпочитания към пълната. Не можа да не дават избор на пациента , при това за нещо толкова сериозно.
Иначе, наистина важното е да сме здрави и всичко по вода да минава. Simple Smile

# 241
Ами то затова е хубаво човек да проучи нещата - вее има дни на ОВ,може човек да иде,да види и да пита. Peace

# 242
Момичета, от колко до колко часа се мерят тонове в болницата? Мисля, че е от 9 до 1, но не съм сигурна, та питам за всеки случай. Simple Smile

# 243
  • Бургас
Здравейте ! Искам да попитам направлението за раждане от кого се взима, от АГ или личния ?

# 244
  • Бургас
От АГ, който ти следи бременността.
Тонове мисля всеки ден до 14 ч. се мерят.

# 245
  • Бургас
Благодаря за отговора  Simple Smile а сега се сетих и друго,кога се дава това направление?  Simple Smile

# 246
  • Бургас
Не помня вече, ама мисля беше или в края на осмия, или началото на деветия месец.

# 247
Не помня вече, ама мисля беше или в края на осмия, или началото на деветия месец.

Май на мен ми го дадоха,когато ходих за 45-дневния болничен преди термин. newsm78

# 248
Здравейте, искам да ви разкажа за абсурдите на нашата държава. Лежах с малкия ми син на 1г. и 6м., който беше болен от двустранна бронхопневмония в Общинската Бургаска болница и заради вътрешни техни правила трябваше да заплатя по 20лв. на вечер, че ще съм до сина си. Питах и за друга болница, но се оказа че това е дори най-евтиния вариант. Звънях до НЗОК и закрила на детето и ми казаха, че нищо ни може да се направи и трябва да ги платя. Платих си 100лв. и ми издадоха фактура с касов бон."Всичко както си трябва". Докога ще е така питам аз? В каква държава живеем?

# 249
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile искам да ви попитам в коя седмица най-рано мога да си запиша час за тонове в МБАЛ Бургас.Благодаря предварително  Hug Да подчертая , че съм решила да раждам там.

# 250
  • Бургас
Трябва да си влязла в деветия. Не съм сигурна коя седмица се пада точно.

# 251
  • БУРГАС
Момичета,някой има ли актуален списък за багажа за майката и бебето,които се изискват в болницата,родилното имам предвид.Аз горе долу имам представа,но ако някой го е снимал скоро,може ли да го сподели.Ако не,тези дни ще отида и ще го снимам.Благодаря предварително!

# 252
За раждането- лигнин-1кг, еднократни чаршафи-5бр., лични принадлежности, нощница-2бр.,
За новороденото при 3 дневен престой-памперси-10-12бр., хавлия-1бр., комплект дрешки-2-3бр. ританки ,камизолка , чорапки .
Документи-лична карта , направление на бременна за раждане , документ за кръвна група , амбулаторна карта , термометър .

# 253
Да,това е списъкът.Аз бих те посъветвала да ги умножиш по две нещата  Peace

# 254
  • БУРГАС
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт