МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 659
  • 637
  •   2
Отговори
# 255
  • Бургас
А за лигнина задължително ли е? Защото на мен ми дадоха едни превръзки доста големи без крилца,за родилки.Дали ще стане с тях да съм само ?  Thinking

# 256
Лигнинът е задължителен. За визитация те искат без гащи само с парче лигнин. Като мине визитацията можеш да слагаш, каквото искаш и ти е удобно.

# 257
Без лигнин не става - в предродилна няма как да си с превръзка,на визитациите - също.Аз също се бяхзасилила с превръзки,ама не можех да сложа никакво бельо заради епизиоромията.  Blush
Вземи си от всичко,а на място ще преценяш! Wink

# 258
  • Бургас
Ясно колкото и да не ми се иска ще трябва да си взема  Confused А знаете ли дали има ултразвукови прегледи наред с тоновете?

# 259
  • Бургас
Някой дaли може дa ми помогне aко знaе телефон нa който могa дa си зaпaзя чaс зa тонове ? Блaгодaря во още веднъж предвaрително  Simple Smile

# 260
Лелеее чак днес  се светнах, че не съм навестила темата за да съобщя моята голяма новина...
На 26.06. се роди най-великолепното създание от мъжки пол на този свят /поне за мен де Wink/ - моят син Филип, с тегло точно 3кг. и 51см.  Heart Eyes  Родих следобеда в 14:45 с пълна упойка в крайна сметка и се възстанових изненадващо бързо, на 3-я ден сутринта /за мен реално не бяха минали и две пълни денонощия/ ме качиха горе, а малкия цоцалчо ми го дадоха веднага и за мое огромно щастие засука като невидял Mr. Green На 5-я ден ни изписаха и сме си вкъщи, грижим си се само ние с татко му....то и затова не ми остава почти време за форумско...
Оняден бяхме на първата си консултация - за месец е качил 1600гр. /а  сме само на кърма/ и 3см. Grinning

Искам да пожелая кураж и позитивно мислене на всички момичета, на които им предстои голямото събитие и да благодаря на тези от вас, които окуражаваха мен тук! Hug

# 261
  • Бургас
Честито Miss ,дa ви е жив и здрaв! Дaй боже нa мен и остaнaлите момичетa всичко дa мине възможно нaй- безпроблемно и лесно рaждaне Simple Smile

# 262
Ясно колкото и да не ми се иска ще трябва да си взема  Confused А знаете ли дали има ултразвукови прегледи наред с тоновете?
Здравей аз родих на 19 07 2014 и ако питаш за видеозон като те приемат за раждане да правят ти а за запазване на час мисля че лекаря ти трябва да те прати като влезеш в 36 седмица от бременността Но можеш и на място да си запишеш час в родилното   bouquet

# 263
  • Бургас
ok Благодаря ти за информацията Sem.Djambazovi  Hug

# 264
Мен пък ме питаха кой ми е АГ всеки път Rolling Eyes
Miss Blondy~Redhat , не ща да те плаша, обаче рядко жените са в състояние сами да се грижат за бебето си веднага след секциото. Пък на нашата преклонна възраст, съвсем. Аз станах от леглото едва след денонощие, нищо, че опитаха да ме раздвижат на шестия час.
По-рано от третия ден просто не можеш сама да обслужваш бебето, пък и тогава всичко те боли Confused
здравейте и аз да се включа с едно въпросче сега на кой ден те качват при бебето когато си секцио моля за отговор понеже съм много притеснена

# 265
  • Бургас
На третия.

# 266
Здравейте, момичета! Мога ли да помоля за актуален списък за приемане в  родилното.

# 267
  • БУРГАС
Копирам отговора на едно от момичетата от предната страница,списъка е актуален.
За раждането- лигнин-1кг, еднократни чаршафи-5бр., лични принадлежности, нощница-2бр.,
За новороденото при 3 дневен престой-памперси-10-12бр., хавлия-1бр., комплект дрешки-2-3бр. ританки ,камизолка , чорапки .
Документи-лична карта , направление на бременна за раждане , документ за кръвна група , амбулаторна карта , термометър .

# 268
Благодаря, Натали! Явно няма промяна в списъка. Лек ден!!!

# 269
  • Бургас
На мен на една от последните консултации ми дадоха списъка. Имаха готови разпечатки. Това приятно ме изненада, защото преди 10 години нямаха такава практика.

Общи условия

Активация на акаунт