МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 692
  • 637
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен. Аз водех консултациите си в Черноморска, но искам да раждам в МВАЛ..вече съм 35 седмица. Аз съм рискова бременност и трябва да съм секцио. Не знам към кой да се обърна там. Мисля да се запиша за тонове и да разпитам каква е процедурата Simple Smile
Има ли мами на които им предстои там раждане? Някой ще ходи ли на отворени врати в сряда?

# 271
Аз също водя жк в Черноморска при Николова. 32 седмица съм, но мисля в сряда да ходя в МБАЛ. Със сигурност ще раждам там, но си нямам и идея за какво става въпрос. Все пак сподели в сряда как е минало, ако ми мине котка път поне да получа прясно инфо защото не съм от Б-с

# 272
  • БУРГАС
Аз родих секцио преди една седмица в МБАЛ.Доволна съм от всичко-от отношението на всички-лекари,акушерки и т.н.,много са внимателни,отговарят,обясняват.Бях чувала,че се държат грубо и много се притеснявах,но напразно.Стаите също са хубави,големи и широки,чисто е.Накратко радвам се,че родих там,защото много мислих за някоя от частните клиники.

# 273
честито бебче,при кой лекар ражда.

# 274
  • БУРГАС
Благодаря,оперираха ме Душепеев и Кироваков,като не знам кой точно е извършил операцията:),но май че Кироваков.При него си бях и на консултации.

# 275
Аз родих секцио преди една седмица в МБАЛ.Доволна съм от всичко-от отношението на всички-лекари,акушерки и т.н.,много са внимателни,отговарят,обясняват.Бях чувала,че се държат грубо и много се притеснявах,но напразно.Стаите също са хубави,големи и широки,чисто е.Накратко радвам се,че родих там,защото много мислих за някоя от частните клиники.

здравей а ще ми кажеш ли колко  време те държат  долу кога те качват при бебо

# 276
  • БУРГАС
На третия ден ме качиха горе.

# 277
  • Бургас
И аз родих там секцио при Душепеев на 10 септември.Много съм доволна от отношение,внимание ,хигиената по стаите и въобще всичко,нямам забележки  Simple Smile

# 278
И аз вече съм с насрочена дата при док. Душепеев и док. Кирова Дано всичко мине добре.Ще пиша  после       Simple Smile

# 279
Здравейте, момичета! Ходих на отворените врати и вече съм решена да раждам там. Отговориха на всичките ни въпроси и се разходихме навсякъде. Нямам забележки и се надявам и при раждането всички да са толкова усмихнати. Simple Smile

# 280
Здравейте, моля за съвет относно нощниците, които трябва да си носим в родилна зала, живот и здраве ще раждам декември/януари, с къс или дълъг ръкав е по - удачно да бъдат? Предния път ползвах нощници от болницата, но нямам спомен какви бяха, засилих се сега да си купувам с дълъг ръкав, според сезона, но се замислих, предвид меренето на кръвно и слагането на системи и належащи се манипулации, няма ли да е по удобно с да са с къс ръкав? Желая леко раждане и здрави бебета, на момичетата , на които скоро предстои:)

# 281
  • Бургас
А д-р Ангелов в Окръжна ли работи, че не го видях на първа страница? А колко струва избора на екип? За планово секцио става въпрос, но не си следя бременността там, затова не съм много наясно как стоят нещата и към кого да се насоча.

# 282
  • Бургас
500 лв беше преди две години като раждах. Сега не знам колко е,но не вярвам да се е променило. Нека някоя майка,която по-скоро е раждала да се включи.

# 283
д-р Ангелов си работи там, но е главно в патологията

# 284
  • Бургас
Благодаря за отговорите. Ако има някоя мама, която скоро да е раждала чрез секцио при него, ще съм благодарна да сподели впечатления или да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт