МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 646
  • 637
  •   1
Отговори
# 330
Моля за малко помощ, тъй като не съм от Бургас - къде и кога трябва да се обадя и да си запиша час за тонове за 8.01
На 5.01 съм на преглед при д-р Кироваков и незнам дали на място мога да свърша това  newsm78
От колко до колко часа правят записите?
И още нещо - някоя мама раждала ли е със спинална упойка секцио в МБАЛ Бургас?

Благодаря ви предварително santa2

Мисля, че някъде на зад в темата беше обяснено за записа на тонове, разрови се ако искаш, ако не аз бих звъннала в болницата за информация и за да се запиша по-рано. За тонове май доста се чака. Ако не е тайна, теб от коя седмица те праща за запис и посещаваш ли го вече повече от веднъж за ЖК(Кироваков) Аз забравих да го питам предния път и си записах час за след един месец както обикновено.

# 331
Аз не си водих бременността при него! Миналия месец бях на преглед, разбрахме се че ще раждам при него. Сега ме вика на 5,01
От 36 г.с ми каза че трябва да се правят тонове всяка седмица

# 332
Аз скоро родих секцио при др.Душепеев и др.Кирова и съм много доволна от всичко докато бях долу в реанимация.
Др.Кирова е страшно мила, а Душепеев е голям професионалист....със странно чувство за хумор Grinning
Първото секцио беше една родилка която после имаше проблеми с кръвното и се наложи спешно кръвопреливане,не мога да ви опиша отношението на лекарите и сестрите.....всички бяха много загрижени и отзивчиви. Душепеев минаваше да ни види дори и извън визитациите.Само една от санитарките ..май Виолетка се казваше ходеше и си просеше почерка или нещо" друго" .Обаче после като ни качиха горе при бебетата....друга работа.За престоя си от 5дни само една - две акушерки бяха по мили и отзивчиви....да не говорим че има доста които не са затам изобщо....но както и да е.Само да ви кажа носете повече дрехи за бебо , ританките и камизолките от списъка така и не ги ползвахме.Условията са добри..телевизия...топла вода....нет...чистичко, храна от вкъщи cookАми общо взето това е...Казвам само' че все пак отиваме да раждаме и се нуждаем от хора професионалисти покрай нас...не толкова от лукс Simple Smile

# 333
  • Бургас
Rainala, сега кога те вдигат да се раздвижиш? Кой ден те качват горе и кога ти дават бебето?
Иначе,да Душепеев има странно чувство за хумор и не всеки го разбира,но и на мен ми се наложи кръвопреливане първия път ( сега сигурно пак) и всички бяха много бързи и експедитивни.
Д-р Кирова нова ли е? Преди две години сякаш я нямаше  newsm78

# 334
  • Бургас
Санитарката да не е Бобито? Тя е култова:)

# 335
  • Бургас
Искам да попитам тези от вас, които са раждали секцио, кога и при кого са ходили на контролен преглед. Т.е при същия лекар и в болницата или с направление и в кабинет. ..

# 336
Аз бях планувано секцио извикаха ме в осем чеса, но преди мен имаше една жена с проблем и първо нея оперираха. В 10ч. оперираха и мен. Вечерта като застъпи нощната смяна акушерката започна една по една да ни кара да се раздвижваме....беше ад направо...Три дни бях долу в реанимация,на втория ден донесоха бебчетата да ги видим  Simple Smile Когато ни качиха горе ме попитаха дали веднага да ми донесат бебо или утре...На четвъртия ден бях вече с бебо и се почна Heart Eyes

# 337
Здравейте,момичета има ли някоя от вас която я е израждал д-р Кироваков?И как става договорката да раждате при даден лекар,които сте си избрали?

# 338
Здравейте,момичета има ли някоя от вас която я е израждал д-р Кироваков?И как става договорката да раждате при даден лекар,които сте си избрали?

Аз ще раждам при д-р Кироваков и също съм любопитна за отзиви, от скоро раждали мами при него Simple Smile
Като ходих на "отворените врати" ми обясниха, че отиваш в часа, в който си се разбрала с доктора, направо горе в родилно и тогава при попълване на документите, казваш дали искаш екип/доктор или не ... Ако искаш си отиди и си попитай лично, всяка сряда от 13 ч.
Колко дни държат след секцио, на мен ми обясниха че трябва да имам задължително 4 нощувки... а сега като ви чета виждам че сте били само по 3 дни в реанимация  newsm78

# 339
Аз ще раждам при д-р Кироваков и също съм любопитна за отзиви, от скоро раждали мами при него Simple Smile
Като ходих на "отворените врати" ми обясниха, че отиваш в часа, в който си се разбрала с доктора, направо горе в родилно и тогава при попълване на документите, казваш дали искаш екип/доктор или не ... Ако искаш си отиди и си попитай лично, всяка сряда от 13 ч.
Колко дни държат след секцио, на мен ми обясниха че трябва да имам задължително 4 нощувки... а сега като ви чета виждам че сте били само по 3 дни в реанимация  newsm78

AMARIA , а този избор на екип/доктор заплаща ли се?И това важи само за секцио или и за нормално раждане?А някаква предварителна уговорка лично ти с лекаря имаш ли? И какво представляват тези "отворени врати"?

# 340
Ако всичко с вас и бебко е нормално в реанимация стиош два дни и горе още три.При мен имаше проблеми и остнахме повечко  ....ама какво да се прави Simple Smile много добро впечтление ми напрви др.Люцканов май беше

# 341

И аз се каня да раждам при него май, но не ми е ясно още какво ще е раждането и нищо не ми е ясно, но като се разбере смятам да питам него директно как се процедира. Избора на екип се заплаща, както бяха казали някои мами по-напред в темата- нормално към 300 лв., а секцио към 550 лв.
За престоя секциото знам, че е твърдо 5 дни, ако няма проблеми.
Аз също имам въпросче към мами раждали при него секцио, как е операцията, дискретна или не го бива особено в закърпването?

# 342

AMARIA , а този избор на екип/доктор заплаща ли се?И това важи само за секцио или и за нормално раждане?А някаква предварителна уговорка лично ти с лекаря имаш ли? И какво представляват тези "отворени врати"?

Разбира се, че избора на екип се заплаща, затова е и личен избор, ако не държиш на определн доктор, просто отиваш и раждаш!
При д-р Кироваков ходя от началото на 8-ми месец и съм с много хубави впечатления. От началото на 9-ят месец ме вика всяка седмица на тонове, а последния ми преглед ще бъде на 22.01 и тогава ще решим как и кога ще раждам! Предварително се уговорихме и аз му казах, че ще държа той да присъства на раждането ми... И за нормално и за секцио можеш да си избереш екип
В деня на "отворените врати" имаш възможност да се запознаеш с условията на болницата, родилното отделение, както и стаите за престой! Обясняват ти какви документи са ти нужни, както и ти дават списък с необходимите неща за теб и бебето... Изобщо можеш да задаваш каквито въпроси се сетиш
До сега съм останала с впечатление, че всички са много отзивчиви и каквото и да ми се е налагало да питам, всеки ми е обяснявал

# 343
Разбира се, че избора на екип се заплаща, затова е и личен избор, ако не държиш на определн доктор, просто отиваш и раждаш!
При д-р Кироваков ходя от началото на 8-ми месец и съм с много хубави впечатления. От началото на 9-ят месец ме вика всяка седмица на тонове, а последния ми преглед ще бъде на 22.01 и тогава ще решим как и кога ще раждам! Предварително се уговорихме и аз му казах, че ще държа той да присъства на раждането ми... И за нормално и за секцио можеш да си избереш екип
В деня на "отворените врати" имаш възможност да се запознаеш с условията на болницата, родилното отделение, както и стаите за престой! Обясняват ти какви документи са ти нужни, както и ти дават списък с необходимите неща за теб и бебето... Изобщо можеш да задаваш каквито въпроси се сетиш
До сега съм останала с впечатление, че всички са много отзивчиви и каквото и да ми се е налагало да питам, всеки ми е обяснявал

AMARIA,благодаря за информацията!   bouquet На мен д-р Кироваков ми следи бременноста още от самото начало. Също съм само с добри впечатления от него-отговаря на всеки мои въпрос,гледа бебето обстоино всеки път. Бих го препоръчала с две ръце на всяка бъдеща мама!
Тези "отворени врати" са всяка сряда от 13ч.,така ли? Къде точно трябва да отида и трябва ли да се обадя предварително преди да отида?

# 344
В родилно се ходи за "отворрени врати"
Никъде не е нужно да заявяваш присъствие

Общи условия

Активация на акаунт