МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 637
  • 637
  •   1
Отговори
# 360
http://www.flagman.bg/article/74244 Останах потресена след прочетеното. Дано наистина няма следващи подобни случаи, безобразие е.

# 361
Такова е отношениято на лекарите в държавната болница, дори в спешния център който не е към МБАЛ-а нещата не са по-далеч от разказа на този баща. Жалко само, че се отнасят така непрофесионално към здравето на децата, хайде ние големите ще намерим и друго лечебно заведение, но за съжаление детското отделение е само едно. Преди години с големия ми син бях в детското отделение. Тогава беше на две и го дупчиха по ръце и крака, за да сложат абукат, детето се късаше от рев, а те дори му се караха, на мен също. Вечер пък все едно не си в болница. Въобще не можеш да разчиташ на никой, всички дежурни спяха, а когато не спяха си правеха веселото в стаичките и дори да почукаш, не те отразяваха. Надявах се нещата да са се променили за толкова години, но след като видях статията разбрах, че съм далеч от истината. Жалко.

# 362
  • Бургас
А защо не подаде жалба до ръководството?
  В детските отделения не сме били, но впечатленията ми от завеждащата на Второ детско д-р Ралева са отлични. Тя консултира голямото ми дете, когато ни приеха за операция по спешност. От хирурзите и д-р Енчев и Керанов също съм доволна, както и от престоя в Родилно миналата година. В сравнение с преди според мен нещата са се променили, и то много.
Не защитавам никого, но можеха да вземат и мнението на лекарите в този случай. Но има вече и други детски отделения в други болници. Макар че и за там не чувам добри отзиви.

# 363
Не мисля, че въобще тези жалби стигат до ръководството, а и да стигат не знам дали ги четат. Лятото бяхме с малката в детското отделение, няма да споменавам колко зле беше откъм отношение, но нямах избор. След изписването, по пощата пратих жалба, имам и обратна разписка някъде из бумагите ми е, но отговор с обяснение, или най-малкото извинение не съм получила до ден днешен. Дано ми е здрава, другото спрях да го мисля вече.

# 364
Момичета, във връзка с обявената грипна епидемия, са преустановени и ЖК в МБАЛ Бургас Sad
Въпросът ми обаче е следния - имам час при д-р Кироваков в четвъртък и най-вероятно секциото ще бъде в понеделник или вторник. Сега незнам какво да правя, дали ще ме пуснат за преглед, тъй като наистина е наложително, а и от 2 дни имам болки и придърпвания  newsm78 Да не взема да родя вкъщи  Thinking
Имам и час за запис на тонове преди прегледа, какво да правя?

# 365
  • Бургас
Най-добре се обади и питай на телефона за тоновете.За преглед ще те пуснат предполагам.

# 366
Най-добре се обади и питай на телефона за тоновете.За преглед ще те пуснат предполагам.

Благодаря, на кой телефон да звънна в родилно, че не намирам в сайта?
Според вас нужно ли е да звъня и на доктора или да не го занимавам излишно

# 367
AMARIA,според  мен трябва да звъннеш на д-р  Кироваков за по-сигурно.

Иначе за телефони в родилното открих това :

Началник отделение д-р Антонио Душепеев
Старша акушерка Руска Ганчева
І-ва Родилна зала
ІІ-ра Родилна зала
Интензивен сектор
Акушерска стая 1-ви етаж
Приемно родилно
Операционна родилна зала
Акушерска стая 3-ти етаж
Медицински секретар

Бъди спокоина и стискам палци всичко да мине по вода с теб и с бебчо  Praynig Hug

# 368
тъй като виждам на първа страница, че д-р Лазарова е към сектор "Гинекология" ме интересува тя изражда ли, дали само с уговорка, и някакви отзиви ако има някоя от вас раждала при нея?

# 369
  • БУРГАС
Не съм раждала при нея,но в реанимация с мен имаше две момичета,на които беше правила операцията.И двете й бяха дали 300 лв на ръка,и отделно бяха платили 550 лв за избор на екип.И двете бяха секцио по медицински показания освен това.Тя идваше да ги наглежда редовно,но ми се стори груба.

# 370
  • Бургас
Да си кажа не знам защо толкова я предпочитат Лазарова. И на мен ми е груба.

# 371
Има ли някоя мама от форума, на която й предстои секцио в седмицата 26.01-30.01 Simple Smile

# 372
  • Бургас
Лазарова я избрах при първото си раждане. Наистина е груба и тросната, но бях много доволна от нея. Но много време мина оттогава. Доколкото знам, тя се пенсионира и работи на половин бройка. Не винаги си вдига телефона и в това отношение не може много да се разчита на нея.

# 373
Здравейте момичета ,

И аз се включвам в темата, която е изключително полезна.
Искам да изкажа благодарността си към родилно отделение на МБАЛ-Бургас.
В частност на д-р Кироваков и д-р Миринчев.
Моите адмирации също и  към целият персонал : лекари, акушерки и санитарки.

# 374
И аз живот и здраве съм решила да раждам в МБАЛ-Бургас,но нещо ме притеснява-имам две познати раждали там нормално и всичко е  минало ОК,но и на двете бебчета е открита някаква инфекция на кръвта и са ги сложили на антибиотици  Sad Confused Чудя се и не мога да разбера на какво се дължи тази инфекция.  newsm78 Confused  Thinking Една позната се изказа по темата,че се дължала на мизерията в болницата,а аз ходих на отворените врати и не видях никаква мизерия..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт