МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 597
  • 637
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Ами на регистратурата има ценоразпис. Ако не ме лъже паметта е 30 лв,но не съм плащала никога ,та не знам

# 406
Мен ме интересува цената на преглед с ехограф след като свършат двата полагаеми в началото и в 5 месец.

# 407
  • Бургас
Не съм плащала. Гледа ме всеки месец

# 408
lina_bs,при него ли си следиш бременността?И мен ме гледа всеки път с ехограф и до сега не ми беше искал пари,но при последната ЖК ми каза , че полагаемите съм ги изчерпала и другите прегледи се заплащали  newsm78

# 409
  • Бургас
Да,при него съм

# 410
И аз съм при него. След като изразходиш двата полагаеми по ЗК, ехографа се заплаща 30 лв.
Ако не кажеш, че искаш ехограф, след като си изчерпала безплатните няма да те гледа с него /само вметвам, че така беше при мен, но от това, което чета, виждам че действа индивидуално (което не ме учудва)/.

# 411
И аз съм при него. След като изразходиш двата полагаеми по ЗК, ехографа се заплаща 30 лв.
Ако не кажеш, че искаш ехограф, след като си изчерпала безплатните няма да те гледа с него /само вметвам, че така беше при мен, но от това, което чета, виждам че действа индивидуално (което не ме учудва)/.

А тези 30 лева се плащат общо за останалите 7 ехографа до края на бременността извън полагаемите или за всеки следващ по 30 лева?

# 412
Би следвало за всеки следващ по 30 лв. , няма как всички да са 30 лв. Simple Smile
Аз например нищо не съм плащала, но аз не си водих бременността при него, започнах да ходя от 8-ми месец

# 413

А тези 30 лева се плащат общо за останалите 7 ехографа до края на бременността извън полагаемите или за всеки следващ по 30 лева?

Всеки ехографски преглед извън платените по ЖК се заплащат по 30 лв., но ехографите не са задължителни. Трябва да кажете, че искате платен за да ви се направи. Иначе ЖК протича стандартно, без ехограф и не се заплаща нищо.

# 414
Здравейте! Аз пак имам въпрос - при влизането в 9м. започват запис на тоновете та как протича записа на тонове,по колко пъти се ходи на запис и после дават ли ви записа или го запазват?

# 415
Записа на тонове протича като лежиш 10, 15 мин. с един колан, след което лекарят на смяна го преглежда, мерят ти кръвно и обиколка но коремчето. Ходи се веднъж седмично в 9 месец, ако преносиш-може и по-често да те викат. Дават ти записа, заедно с бланката от измерванията.

# 416
Веднъж седмично всяка седмица или погрешно съм разбрала? Simple Smile

# 417
Да, Всяка седмица

# 418
Благодаря ви за отговорите момичета!   bouquet

# 419
Има ли някоя мама скоро раждала в МБАЛ Бургас? Ще съм благодарна,ако сподели мнения и впечатления   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт