МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 601
  • 637
  •   1
Отговори
# 390
Някой има ли  информация дали е отменена грипната епидемия и ако не до кога е?

# 391
  • Пловдив
Някой има ли  информация дали е отменена грипната епидемия и ако не до кога е?

Не е отменена, до края на седмицата е засега.

# 392
А кога се решава дали се продължава или отменя?

# 393
  • Бургас
Би трябвало в края на седмицата да решат и да съобщят.

# 394
lina_bs,благодаря   bouquet

# 395
Момичета , на 28.01 родих дъщеря си в МБАЛ Бургас! Оперираха ме д-р Кироваков и д-р Душепеев! На пук на всички противоречиви мнения, които изчетох и чух, останах изключително доволна - както от сестрите и акушерките, така и от докторите... Д-р Кироваков е преди всичко Човек и страхотен специалист... Такова внимание не съм очаквала!
А относно заплащането - никой и за секунда не ми спомена за пари

# 396
  • Бургас
Честито! Да ти е жива и здрава!  Откога те чакаме да се похвалиш Grinning
И подробен разказ също чакаме  bouquet

# 397
AMARIA,честита рожба!С пожелание за много щастие,здраве и късмет, нека малката принцеса винаги озарява къщата ви с нейната усмивка и да я пълни само със смеха си!    bouquet baloni

# 398
Tintina, родих с пълна упойка, приеха ме в 8 сутринта, подготвиха ми документите, пуснаха ми тонове, д-р Кироваков ме чакаше в болницата когато отидох - към 9 ме прегледа на магарето и после с видеозон. За деня бях второ секцио. Малката е проплакала в 11 ч. Моята операция е продължила малко по-дълго от обичайното, тъй като съм получила някакво кръвонасядане около маточните стени. Събудиха ме още в операционната  и първото нещо, което чух е че малката е 3900  Grinning
На 6-ят час ме раздвижиха, а след две нощувки в реанимация, ме качиха на третия етаж, видях си детето и разговарях с педиатърката за състоянието й... На четвъртия ден ми я дадоха, гледахме се цял ден, почти не отделих очи от нея... и на 5-ят ден ни изписаха
Ако някой има въпроси относно раждането, аз съм на среща Simple Smile
Определено МБАЛ Бургас и д-р Кироваков са най-правилния избор!

# 399
Честита ти дъщеричка, Amaria .Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Много ме зарадва с изключително позитивното си мнение за родилно на МБАЛ, а също и за многообичаният и уважаван от мен д-р Кироваков.
Аз родих при него на 02.01.15,така че момиченцата ни са наборчета.
Успех в тази не лека професия МАЙКА!  ylinfant Misc Baby Bottle newsm07

# 400
Честита ти дъщеричка, Amaria .Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Много ме зарадва с изключително позитивното си мнение за родилно на МБАЛ, а също и за многообичаният и уважаван от мен д-р Кироваков.
Аз родих при него на 02.01.15,така че момиченцата ни са наборчета.
Успех в тази не лека професия МАЙКА!  ylinfant Misc Baby Bottle newsm07

Благодаря! Желая и на вашата дъщеричка здраве, безкрайно щастие и приказно детство!  Hug

# 401
Здравейте, мами. Предстои ми секцио след десет дни и трябва да мина консултация при анестезиолог - д-р Люцканова, но не мога да открия по кйкъв начин да си запазя час. Ще съм много благодарна, ако ми помогнете.

# 402
  • Бургас
Първо трябва да си минала през кардиолог и да си направила кръвните изследвания, които са няколко дни преди операцията и тогава на анестезиолог. Отиваш на информация в поликлиниката и питаш за нея. Те й се обаждат и тя казва кога ще дойде в кабинета, защото по принцип е в болницата по отделенията. Иначе на вратата на кабинета мисля, че имаше неин GSM, но не го знам.

# 403
Благодаря Simple Smile

# 404
Здравейте!
Някоя знае ли колко струва прегледа с ехограф при д-р Кироваков?

Общи условия

Активация на акаунт