МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 542
  • 637
  •   1
Отговори
# 480
Одисеята ни от преди 4 дни...петък, 19ч. се озоваваме в МБАЛ-Бургас, пратени от спешен кабинет-Царево, за преглед на 5 годишния ни син, който се удари мн. сериозно в слабините на рамката на колелото си.
Според докторката в Царево, се налагаше преглед с ехограф, за да се види дали не е наранен канала на тестиса, респективно намеса на хирург..
Озоваваме се в МБАЛ-Бургас, прилично к-во чакащи..10-15човека; оказа се, че първо трябва да заплатим такса в р-р на 6.50лв (на мен до колкото ми е известно децата от подобни такси са освободени, а и потребителската е в друг р-р..).
След половин час чакане, и коментар от останалите на опашката, че те чакат от 2 часа, без да има никой влязъл и това, че нямало педиатър, решихме да търсим частна болница..казаха ни 2-"Лайф хоспитал" (оказа, че нямат дежурен педиатър като отидохме) и "Маджуров"-тук след като обяснихме на педиатъра, че първичен преглед е направен и искаме ехография, ни казаха да платим 30лв за преглед от хирург-ок, плащаме...дойде един хирург, който погледна детето ни и заключи :"правете компрес с реванол и толкова". Обяснявам, че искам ехография-той се ядоса-бил с 20г. стаж, как можело да му подлагам компетентността под съмнение?!
Отговорих, че не компетентността и стажа му, подлагам под съмнение, а наличието на ехографски поглед! Това, да си плащаш, и да те правят на маймуна, не мога да приема!
Та извикаха ехографист(разбира се за това също платихме), прегледаха го, и слава Богу нямаше проблем;
Така се случи, че преди месец бяхме в Гърция, онази фалиралата....синковеца направи внезапен ларингит-отидохме в клиника (държавна), преглед, инхалации...към час се занимавахас него-един цент не ни взеха, а в собствените ни болници ни отношение, ни внимание, ни нищо  Tired

# 481
Знаете ли колко струва кюртаж-а в МБАЛ Бургас

# 482
  • Burgas, Bulgaria
Безплатно е .

# 483
# 484
Здравейте, момичета.
Като нова бъдеща мама търся лекар за ЖК и раждане. Спряла съм се на д-р Кироваков и Окръжна болница, та въпроса ми е :
Може ли някоя да сподели мнение за д-р Кироваков - за ЖК, раждане и каквато и да е друга инфорация, която да е сравнително  нова ?
Благодаря предварително  smile3525

# 485
Здравейте, момичета.
Като нова бъдеща мама търся лекар за ЖК и раждане. Спряла съм се на д-р Кироваков и Окръжна болница, та въпроса ми е :
Може ли някоя да сподели мнение за д-р Кироваков - за ЖК, раждане и каквато и да е друга инфорация, която да е сравнително  нова ?

Здравей! Преди 6 м раждах при д-р Кироваков! Каквото те интересува можеш да ми пишеш на ЛС, иначе назад в темата има много коментари и мнения Simple Smile Направила си точния избор!

# 486
Здравейте, момичета.

Родих на 22.07.2015г. в МБАЛ с планово секцио, извършено от д-р Кироваков и д-р Душепеев с анестезиолог д-р Люцканова. Едва ли можеше да избера по-добър от този екип и съм им безкрайно благодарна. Бременността водих при д-р Кироваков и благодарение на него бях повече от спокойна, уверена и щастлива, че каквото и да се случи насреща имам не само лекар - специалист, но преди всичко човек, а не печалбар. Не бих се замислила, ако отново чакам бебе или трябва да препоръчам на приятелка гинеколог, който да води бременността й.

# 487
Здравейте, момичета.

Родих на 22.07.2015г. в МБАЛ с планово секцио, извършено от д-р Кироваков и д-р Душепеев с анестезиолог д-р Люцканова. Едва ли можеше да избера по-добър от този екип и съм им безкрайно благодарна. Бременността водих при д-р Кироваков и благодарение на него бях повече от спокойна, уверена и щастлива, че каквото и да се случи насреща имам не само лекар - специалист, но преди всичко човек, а не печалбар. Не бих се замислила, ако отново чакам бебе или трябва да препоръчам на приятелка гинеколог, който да води бременността й.

Честито бебче! Абсолютно същия екип ме оперира преди 6 м. и съм със същото мнение.... Благодарение на д-р Кироваков си върнах надеждата че има добри, интелигентни лекари, които преди всичко са хора Simple Smile

# 488
  • Айтос
Момичета, привет!

Нахлувам със следната питанка Simple Smile
Преносвам вече 4-ти ден и искам да звънна да ми кажат кога би трябвало да отида за прием. На кого трябва да звънна? Моята док още не ме изпраща, но аз не трая, предпочитам да съм информирана и от там.

# 489
записче   bouquet

# 490
Здравейте момичета, има ли някоя от вас която да си е водила ЖК при др Кироваков? Доволни ли сте? Къде води ЖК - в болничен или частен кабинет?

# 491
Здравейте момичета, има ли някоя от вас която да си е водила ЖК при др Кироваков? Доволни ли сте? Къде води ЖК - в болничен или частен кабинет?

Привет ! Аз имам записан час за ЖК на 24,08  при него и ще ми е за първи път - в Николай Чудотворец е, звъниш на регистратурата и запазваш час, имай предвид, че записват за след 2-3 седмици. Успех  Peace

# 492
  • Бургас
Върни се назад в темата. Има доста изписано за д-р Кироваков.

# 493
  • Айтос
Здравейте отново! На 6.08. в МБАЛ-а се роди дъщеря ми Далия! Д-р Добрева ме изражда. Много съм доволна от отношението на акушерките и докторите в предродилна. А после и в родилното се грижеха много добре и за двете ни. Разбира се не е лукс, но денонощно някой те проверява дали имаш нужда от нещо. Живот и здраве бих родила и второто си дете там.

# 494
Здравейте отново! На 6.08. в МБАЛ-а се роди дъщеря ми Далия! Д-р Добрева ме изражда. Много съм доволна от отношението на акушерките и докторите в предродилна. А после и в родилното се грижеха много добре и за двете ни. Разбира се не е лукс, но денонощно някой те проверява дали имаш нужда от нещо. Живот и здраве бих родила и второто си дете там.
ЧЕСТИТО !   bouquet Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Общи условия

Активация на акаунт