МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 537
  • 637
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте отново! На 6.08. в МБАЛ-а се роди дъщеря ми Далия! Д-р Добрева ме изражда. Много съм доволна от отношението на акушерките и докторите в предродилна. А после и в родилното се грижеха много добре и за двете ни. Разбира се не е лукс, но денонощно някой те проверява дали имаш нужда от нещо. Живот и здраве бих родила и второто си дете там.

Честита ти дъщеричка! Нека бъде здрава и расте много щастлива!   bouquet

Разбира се че не е лукс, но едва ли си видяла и нещо потресаващо! Напълно нормално е Simple Smile

# 496
  • Бургас

Здравейте отново! На 6.08. в МБАЛ-а се роди дъщеря ми Далия! Д-р Добрева ме изражда. Много съм доволна от отношението на акушерките и докторите в предродилна. А после и в родилното се грижеха много добре и за двете ни. Разбира се не е лукс, но денонощно някой те проверява дали имаш нужда от нещо. Живот и здраве бих родила и второто си дете там.
+1 Peace
Аз родих на 8,08 нормално, в последствие плацентата се наложи със спешно секцио да се изроди-
та имам поглед и в/у реанимация и в/у 3-ти етаж.
Навсякъде се отнасяха добре и ни питаха как сме и имаме ли нужда от нещо.
Горе докторите и сестрите от неонатология са чудесни-дават съвети и насоки,
отговарят на въпроси .
Синът ми беше с жълтеница,съответно на терапия с лампа - даваха ми информация
как е ,какво предстои и тн.
Навсякъде е чисто и аз нищо лошо не видях Peace
От вчера сме си в къщи и се приспособяваме един към друг Grinning

# 497
 Здравейте! Извинете ме, моля, аз не съм много свободно български Embarassed  Rolling Eyes
Искам да се роди в МБАЛ през септември.
Моля, кажете ми дали съпругът ми са присъствали на нормално раждането (80 лъв) от началото до края? Или само в края, когато детето се роди?  newsm78

# 498
Здравейте! Извинете ме, моля, аз не съм много свободно български Embarassed  Rolling Eyes
Искам да се роди в МБАЛ през септември.
Моля, кажете ми дали съпругът ми са присъствали на нормално раждането (80 лъв) от началото до края? Или само в края, когато детето се роди?  newsm78

Би трябвало да е за цялото раждане. Най-точна информация можеш да получиш на място в болницата..

# 499
Полезно инфо за придружителите на деца в болници:
http://burgas.dir.bg/news.php?id=19812929

# 500
Здравейте! Искам малко информация от момичетата, родили на скоро. В сайта на болницата има публикуван списък с необходимите неща. Същият беше и преди 2 години, когато раждах сина си.
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/52/
Акушерката също ми даде някакъв списък и като го погледнах, в него има освен еднократните чаршафи и спално бельо за майката, а за бебето искат и пелени и козметика. Вие носихте ли си тези неща?

# 501
  • Бургас
Biskvitka87 родих на 08.08.15г-носих само нещата от списъка в сайта Peace

# 502
Н а мен ми искаха само еднократните чаршафи,лигнин и дрешките за бебса.Никаква козметика и спално бельо.

# 503
Чудесно! Че вече се чудех къде ще сложа всичко. Благодаря ви   bouquet

# 504
Здравейте! Искам малко информация от момичетата, родили на скоро. В сайта на болницата има публикуван списък с необходимите неща. Същият беше и преди 2 години, когато раждах сина си.
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/52/
Акушерката също ми даде някакъв списък и като го погледнах, в него има освен еднократните чаршафи и спално бельо за майката, а за бебето искат и пелени и козметика. Вие носихте ли си тези неща?

Родих в края на юли и спазих само списъка публикуван в сайта на МБАЛ. Седмица преди да родя, говорих с д-р Душепеев, които смеейки се ми каза, да не подготвям дисаги, като сирийски бежанец и че никой няма да ме върне, дори да отида само с направление за раждане, документ за кръвна група и лична карта Simple Smile

Леко и безпроблемно раждане, Biskvitka87!

# 505
Сега се сетих, искат и памперси за бебето.

# 506
  • Бургас
Да попитам мами, раждали скоро в МБАЛ Бургас - някоя знае ли когато искам на раждането да присъства и съпругът ми, какво трябва да се направи предварително? Или направо идва с мен на деня и на място им казвам, че и той ще присъства на раждането?

# 507
  • Burgas, Bulgaria
Отзиви за д-р Миринчева -нефролог ? !

# 508
Да попитам мами, раждали скоро в МБАЛ Бургас - някоя знае ли когато искам на раждането да присъства и съпругът ми, какво трябва да се направи предварително? Или направо идва с мен на деня и на място им казвам, че и той ще присъства на раждането?

В МБАЛ го допускат - както при нормално, така и при секцио раждане. Добре е да коментирате този въпрос предварително, защото  залата за раждане с придружител е друга, пък и лекарят който ще Ви изражда да се подготви психически, че ще има наблюдател.

# 509
Отидете най-добре на отворените врати всяка сряда от 13ч,попитайте там за придружител как се процедира.Както са ви писали,залата за раждане с прудружител е различна,в нея има само едно легло,ако имате уговорка с някой лекар,уведомете го предварително,защото не на всички им харесва да присъства придружител.

Общи условия

Активация на акаунт