МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 262
  • 637
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Аз имам две познати мами, които родиха наскоро в МБАЛ и от тях знам, че е имало по това време много родилки, ноо явно те не четат тази тема 😊

# 541
Даа,защото всички пишат сега в МАМИТЕ НА БУРГАС.Оттам спокойно можете да черпите информация за каквото ви интересува.

# 542
  • Бургас
Даа,защото всички пишат сега в МАМИТЕ НА БУРГАС.Оттам спокойно можете да черпите информация за каквото ви интересува.

Инна, би ли дала линк към тази тема?

# 543
# 544

Регистрираш се в групата и после в търсачката пишеш Окръжна и излизат всички теми,в които е дискутирано за болницата Simple Smile

# 545
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам за добър ендокринолог, кой бихте ми препоръчали? Благодаря.

# 546
Д-р Великова в Транспортна болница

# 547
  • Бургас
Привет Simple Smile има ли мамчета раждали секцио при Добрин Иванов.. мове ли мнение за него като лекар?

# 548
Някой да знае колко струва раждането с придружител в окръжна ... и някой ползвал ли е тази "екстра" как точно става ....

# 549
 Някой има ли впечатления от д-р Румен Мутавчиев - офталмолог?

# 550
Скоро видях обява в кауфланд,която приканваше всички негови пациенти,които са ослепели заради него!/правилно прочетохте/да се явят  в оксиком да си получат пари като обезщетение. Rolling Eyes

# 551
И там ли е имало. Shocked Споменаха се бележките, супер странно е това. Thinking

# 552
Отвратително бих казала,Пази Боже!

# 553
  • Бургас
Много странно. Вижда ми се много нелепо една болница да обявява, че плаща обезщетение заради лекар, който работи в друга болница. Още повече пък с обява в Кауфланд.  аз бих се свързала с оксиком да разпитам - не бих се доверила само на обявата.

Имам лични впечатления от него на два пъти: от операция на перде на баба, повторна операция, след като във Варна не беше много успешна. Много внимателен, скромен, интелигентен, обяснява. Баба също беше много впечатлена. Цена на операцията - плаща се имплантът, иначе операцията минава по каса. За същия имплант в друга болница в Бургас искаха с около 20% по-скъпо. Операцията беше 20 минути, много лека ръка, баба даже не разбра, че са я оперирали. После и другото око - след месец. Проучих мнения преди това, четох публикации - нямаше никакви негативни отзиви, напротив. Бил един от най-добрите хирурзи-офталмолози в града.

Второ впечатление - питах го за детето, тя има проблеми с очите. Каза, че деца не гледа, занимава се само с операции и то на възрастни.

# 554
Tintina, пълни глупости са бележките, уж от бивш пациент. Аз писах и в другата тема, но цялата история ми прилича на кал по конкуренцията. Оксиком са една от най-препоръчваните за очни операции. Мутавчиев оперира там и в МБАЛ.

Благодаря ти, че се включи с мнение. Как е сега баба ти?

Общи условия

Активация на акаунт