МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 264
  • 637
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте бих искала да попитам за раждане трябва ли да се носят пелени ,тъй като не ги виждам в списъка!?А преди бяха включени и с тях повиваха задължително бебетата първите дни .Помня ,че бях накупила доста памучни и бархетни а сега не виждам да пише ,че са нужни.Единствено пише за дрешки.

# 526
Не! Пелени не са нужни!

# 527
Здравейте!
Бременна сам в 10 г.с. и бих искала д-р Кироваков да ми води ЖК, но доколкото разбирам  е трябвало отдавна да си запазя час... Бихте ли ми казали как преглежда той - с вътрешен ехограф ли отвън през корема и какви изследванията се правят в този период от бременността?
Благодаря Ви!

# 528
Здравейте!
Има ли някой скоро да е раждал без брак и как стои въпроса с припознаването? Много се чудим дали да не подпишем само, но и двамата сме разведени и определено не искаме пак да се женим.

# 529
Здравейте!
Бременна сам в 10 г.с. и бих искала д-р Кироваков да ми води ЖК, но доколкото разбирам  е трябвало отдавна да си запазя час... Бихте ли ми казали как преглежда той - с вътрешен ехограф ли отвън през корема и какви изследванията се правят в този период от бременността?
Благодаря Ви!

С коремен ехограф ще ви прегледа, защото плода вече достатъчно голям и се вижда ясно! Запиши си час на рецепция и отиди, обясни им че си за записване за ЖК, може да те вмъкнат някъде.... Наистина има много пациенти!
Иначе относно изследванията - ранния БХС се прави в периода 11-13 г.с ( ако не се лъжа ) Доктора ще ти обясни!

# 530
Здравейте!
Има ли някой скоро да е раждал без брак и как стои въпроса с припознаването? Много се чудим дали да не подпишем само, но и двамата сме разведени и определено не искаме пак да се женим.

Ами не съм раждала скоро, но едва ли ще има проблем с припознаването. Мъжът ти подписва при нотариус необходимият документ (те нотариусите си знаят какво) и после го носи в администрацията на болницата. Аз поне раждах преди 9 г. в Окръжна и акушерката ми каза, че ако ММ успее да донесе такъв документ до обяд (беше петък), детето ще излезе с неговите имена. Иначе на мен беше писана Simple Smile Едва ли се е променило нещо от тогава...

# 531
  • Бургас
Може да се приготви и съответната бележка преди да се роди детето. Може и след това. Жената,която отговаря за това идва на другият ден ,рано сутринта,да те разпитва. Това е за секцио. За нормалното не знам кога идва

# 532
  • Burgas, Bulgaria
Някой скоро да е лежал във Второ детско ?

# 533
Здравейте!
Благодаря Ви!
Аз те съветвам да отидеш на място, защото сега записват за края на този месец. Доктора няма да те върне, най-много да се наложи да изчакаш малко. Понеделник е сутринта, петък е следобяд, за другите дни можеш да питаш на регистратурата. Успех Simple Smile

# 534
Здравейте!
Благодаря Ви!

Това е работното време на д-р Кироваков         понеделник от 08.30-13.30 ч. , сряда-петък от 14.30-17.00 ч.

Но както е казала kristy9 отиди на място няма да те върне,но ще почакаш. Simple Smile

# 535
  • Бургас
отиди към края на работният ден.Тогава вече са минали повечето и върви по-спокойно Simple Smile

# 536
 Благодаря ви! Успях да вляза за преглед  Simple Smile
Знаете ли колко струва ВХС при д-р Кироваков?

# 537
  • Бургас
Благодаря ви! Успях да вляза за преглед  Simple Smile
Знаете ли колко струва ВХС при д-р Кироваков?

Tой май не прави. Мен ме прати при Парушева

# 538
Който и да ти направи БХС-то (което не препоръчвам като минала скоро по тоя път), ако не ти изпратят пробите в София, няма никакъв смисъл, а тук няма лаборатория, която го прави. Др. Милена Мануелян ми прави ФМ и каза, че изпращала пробите в София (където единствено разполагат с генетици за разглеждане на данните ти!), но дали и доколко е така - не знам. Иначе от ФМ при нея в Девата съм супер доволна! Simple Smile

Успех!

# 539
темата нещо е в застой ,ако има момичета скоро раждали да споделят впечатления

Общи условия

Активация на акаунт