МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 019
  • 637
  •   1
Отговори
# 210
idi1202, отзивите ти от Горанов ме зарадваха, благодаря ти! На мен той ми беше препоръчан именно като много коректен от една страна, а от друга - като добър оператор. Препоръката беше от моя близка, която работи в неонатологията, но друго си е да чуеш потвърждение от човек, който прясно е минал през ръцете му тъй да се каже Peace

Супер е новината за новия апарат! Дано смогна днес покрай другите задачки да се възползвам Flutter

# 211
Nqkoi moje li da mi kaje Kolko struva sekcio po jelanie, blagodarq I izvinete za latinicata

# 212
Nqkoi moje li da mi kaje Kolko struva sekcio po jelanie, blagodarq I izvinete za latinicata

Секцио по желание няма в МБАЛ  newsm10
Единственият вариант е да се уговориш с лекар,който е склонен да те оперира - мисля,че др Ангелов и Лазарова се съгласяват.И съответно си заплащаш избор на екип - май беше 350лв.

# 213
Е как да няма секцио по желание в МБАЛ-а? newsm78 Има просто не е обявено. Миналата година сестра ми роди със секцио по желание там. Оперира я д-р Лазарова. Освен за избор на екип, плати и 600 лева на лекарката, защото толкова ѝ бе поискала за "услугата".

# 214
Е как да няма секцио по желание в МБАЛ-а? newsm78 Има просто не е обявено. Миналата година сестра ми роди със секцио по желание там. Оперира я д-р Лазарова. Освен за избор на екип, плати и 600 лева на лекарката, защото толкова ѝ бе поискала за "услугата".

Секцио "по желание" няма!За да ти се направи по твое желание трябва да имаш уговорка с лекар и да има посочена медицинска причина като показание в епикризата. newsm47

# 215
Здравейте мамчета , в 36 седмица съм и сме все още седалищно разположени. Много ще съм ви благодарна ако има мамчета раждали секцио при д-р Люцканов да споделят мнението си . благодаря ви предварително  Wink Hug Hug

# 216
В Мбал практикува ли се епидуралната анестезия при естествено раждане ?

# 217

Секцио "по желание" няма!За да ти се направи по твое желание трябва да имаш уговорка с лекар и да има посочена медицинска причина като показание в епикризата. newsm47

Да, в епикризата ѝ има причина, но дефакто тя настояваше да е секцио, по нейно желание, не за друго, а защото я беше страх от нормалното раждане  newsm47

# 218
Епидурална само ако имаш избор на екип и уговорка с анестезиолог. Peace

Да,аз затова казвам,че секцио "по желание" няма. Simple Smile Да ви кажа само,ако някоя се страхува от нормалното раждане - няма нищо по-нормално от това - при мен болките бяха като при силен цикъл.Стискаме палци!!!

Милена,пробвала ли си да правиш упражнения за обръщане на бебето?

# 219
Sianchys и упражненията за сега непомагат  Rolling Eyes може бебка да е големичка вече незнам ...но все пак има още малко време baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 220
Аз на твое място не бих се отказала до последно да правя упражненията,ако ще ми се размине секциото  Rolling Eyes
Но в крайна сметка важното ще е да сте живи и здрави!

# 221
охх само това искам да сме добре и двете Simple Smile)дано всичко мине както си трябва

# 222
охх само това искам да сме добре и двете Simple Smile)дано всичко мине както си трябва

Ще мине,не се притеснявай,настройката е много важна,имай го предвид.Важното е ти да си спокойна и положителна.  Peace

# 223
Да така е много си права  Hug Hug Hug Hug

# 224
Специално за секциото знам от близка моя,която роди средата на януари - има вариант за спинална,но докторът я разубеди,защото боляла много главата от нея после. И тя го послуша - беше с пълна анестезия и не съжалява.

Съжалявам, че се върнах толкова назад, но не издържах. Какви са тези глупости?! Чак пък такава некадърност и липса на желание от страна на лекари, изумих се.Никаква глава не боли, ако те уводняват адекватно.  Тези лекари са тежък случай!

Общи условия

Активация на акаунт