МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 178
  • 637
  •   1
Отговори
# 555
Извинявам се ако съм подвела някого,просто споделих какво видях.

# 556
Правилно си направила, няма за какво да се извиняваш! Всяко мнение е от полза.
Мнението ми, че най-вероятно бележките не са от бивш пациент е главно заради начина на поставянето им, както и вложените средства и усилия. Около клиниката и на места с човекопоток, а в интернет нищо.

# 557
  • Бургас
Идеално вижда. Ако майка ти ще я оперират от перде, не се притеснявай - това е елементарна операция.

# 558
Много се радвам за баба ти. Simple Smile Да, за премахване на перде ще е.

# 559
  • Бургас
Здравейте,ще бъда благодарна някой ,който е раждал нормално с избор на екип ,да пише впечатления и отзиви.Благодаря предварително!

# 560
  • гр.Бургас
Здравейте,момичета.Аз съм с питанка към наскоро раждали мами в МБАЛ.Родих второто си детенце през февруари,при изписването получих едно копие на епикризата на бебчо,което да дам на педи.Понеже ваичко мина наред с раждането,прочетох епикризата и я дадох,без нищо да ми наорави впечатление.Сега ми се наложи да разбера с какъв хемоглобин е роден бебо,но с педи видяхме че няма данни от кръвни изследвания в епикеизата.Вие имате ли такива,и имате ли представа към кой да се обърна за да отворят досието от тогава?Благодаря предварително.

# 561
Няма данни в епикризата за кръвни изследвания, има само тегло, ръст, обиколка на главата, как е родено. Може да попитате в Неонатологията къде се пазят данните.

# 562
  • гр.Бургас
Няма данни в епикризата за кръвни изследвания, има само тегло, ръст, обиколка на главата, как е родено. Може да попитате в Неонатологията къде се пазят данните.
Благодаря.  bouquet От там казват,че щом всичко с бебето е било наред,не правели такива контролни изследвания. newsm78

# 563
  • Бургас
 Би трябвало винаги  да правят пълна кръвна картина на бебето. Иначе как ще разберат дали с него всичко е наред.

# 564
Нашата епикриза има данни, но ние имахме инфекция някаква. Правени са ни на 2рия ден, когато отказа да се храни и при изписването.

# 565
  • гр.Бургас
Би трябвало винаги  да правят пълна кръвна картина на бебето. Иначе как ще разберат дали с него всичко е наред.
И аз така мисля,но лекарите не.Щом има добри резултати на Апгар теста и няма други индикации значи всичко е ок.Друг е въпроса ,че аз съм с анемия и би трябвало да го изследват,защото сега ходя по мъките заради това.

# 566
  • Бургас
Аз също съм с анемия. И двата пъти,като раждах там (септември 2012 и април 2015) на децата им бяха правени изследвания. Питах ги специално има ли нещо притеснително в кръвните им изследвания и казаха,че няма. Значи са им правили.

# 567
  • гр.Бургас
Аз също съм с анемия. И двата пъти,като раждах там (септември 2012 и април 2015) на децата им бяха правени изследвания. Питах ги специално има ли нещо притеснително в кръвните им изследвания и казаха,че няма. Значи са им правили.
И аз съм с анемия,но малкия не е изследван за съжаление😞

# 568
Момичета, имате ли актуална информация колко струва нормолното раждане със и без избор на лекар, както и секциото  и съответно упойките?

# 569
И аз бих искала да попитам каква е цената за избор на екип при раждане секцио и плаща ли се отделно самата операция, когато е по медицински причини. Моята плацента е тотална превия и нямам избор. В сайта на болницата не можах да намеря публикувани цени.

Общи условия

Активация на акаунт