БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-32

• 29 780
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
В блендер можеш да пасираш гладко и круша, и ябълка.
Благодаря за бързият отговор, ще опитам.

# 721
Нямам си идея как може да се пасира сурова ябълка, круша или нещо такова.

Пастор  Simple Smile

# 722
Ванилия от кога - че купих една на Тьопфер ябълка и ванилия (то е само екстракт)?

Маслото обработвате ли го  на водна баня преди да го добавите към храната? Четох на 1 но място че се махала пяната - ами сега?  newsm78

# 723
Драма, ванилия, но ванилия естествена, не ванилин - 10 месеца някъде.
Ванилин - 12 месеца.

Маслото не съм го обработвала термично никога.

# 724
Ванилия и канела около 8 месеца мисля, че не са проблем.
Когато въвеждах масло купувах президент и не съм го обработвала на водна баня, за да му махам пяната. След годинката предложих елби и него вече минах по тази процедура, защото му нямам вяра.

# 725
  • Berlin
Не знам къде си чела, но така се пречиства маслото принципно, става т.нар. гхи, ама чак пък толкова ... няма нужда. Simple Smile

# 726
Не знам къде си чела, но така се пречиства маслото принципно, става т.нар. гхи, ама чак пък толкова ... няма нужда. Simple Smile

с риск да бъда невъзпитана за пореден път, на елби му нямам доверие, затова се престарах.

# 727
  • Berlin
Е, това си е твое решение. Аз затова взимам само Президент вече, ама кой го знае и него. Има ли по-скъпо масло? (няма нужда да ми отговаряте)Laughing

# 728
Блонди прави гхи, тя ще каже най-добре.

Елби е ок, не го намирам, иначе веднага бих купила.

# 729
Блонди прави гхи, тя ще каже най-добре.

Елби е ок, не го намирам, иначе веднага бих купила.

Аз взимам техни продукти от фирмените магазини http://www.lbbulgaricum.bg/c/bg/firmeni-magazini/

# 730
Страхотно, но са ми ужасно далече, живея срещу НДК.
Ако четат да вземат да направят един фирмен в идеален център, че киселото им мляко също го намирам трудно, особено това по БДС.

# 731
Нямам си идея как може да се пасира сурова ябълка, круша или нещо такова.

Пастор  Simple Smile
hahaha не точно, с пасатор със сигурност не става, пробвала съм, ще опитам в блендера, като той върши работа само ако има течност, която един господ знае каква трябва да е на ябълка  newsm78

# 732
Аз с пасатор съм пасирала до пяна прясна ябълка. Ползвам Браун, ако е от значение.
Мъничко водичка бих люснала в блендера при ябълката или сочна круша, тя пуска естествен сок.
Може да изцедиш малко пресен ябълков сок и при ябълката да смесиш.

# 733
Явно е от значение  Confused моят е елит, даже и банан с авокадо с малко кърма съм опитвала, не става, остават малки парченца, които са проблем

# 734
abs Тук го прочетох това за обработката на водна баня
http://zahranvane.wordpress.com/
"- първоначално е добре да се обработва на водна баня (маха се пяната след загряване) – рискът от реакция към белтъка на кравето мляко е по-нисък"

whatever.. явно не е от значение толкова  Simple Smile

За маслото Президент да попитам - някакво специално ли взимате или най - обикновено? (Не че знам колко вида има)

Общи условия

Активация на акаунт