Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Елфи - какви глобули слагаш?

Пивал - само така Hug  само така, аз за количка много мисля каква да взема.  С Максито взех по-скъпа и не особено практична. .. продадох я и сега отново обмислям. Simple Smile чуидя се вариант с един кош, с който да пропусна зимния, за да ми заема по-малко място в колата. Не знам дали за бебето е удачно newsm78

# 106
  • София
Аз май си имам всичко от Сирма, само след 6тия месец дрешките й станаха преобладаващо розови и сега са ми неприложими Simple Smile

Мисля има доста хубави колички, чиито кош е комбиниран  Peace

# 107
Елфи - какви глобули слагаш?

Пивал - само така Hug  само така, аз за количка много мисля каква да взема.  С Максито взех по-скъпа и не особено практична. .. продадох я и сега отново обмислям. Simple Smile чуидя се вариант с един кош, с който да пропусна зимния, за да ми заема по-малко място в колата. Не знам дали за бебето е удачно newsm78

Сложих генаприл еднократно и мажа с клотрумазол:)
Хубав ден момичета Simple Smile

# 108
  • София
Как сте?
Днес бях на тонове и видях малко от живота навън  Grinning

До кога се прилага утрогестан, имате ли идея? Интересно ми е, а забравих да питам?

# 109
Как сте?
Днес бях на тонове и видях малко от живота навън  Grinning

До кога се прилага утрогестан, имате ли идея? Интересно ми е, а забравих да питам?
Аз
Все още слагам мисля ,че влезеш ли в деветия месец спират всички лекарства ,тий като вече не опасно
Simple Smile)

# 110
  • София
Докъм 36та? Нещо подобно си преставях и аз. Всъщност мисълта ми тръгна от там, дали многомесечния прием на магнезий и но-шпа могат да повлияят отрицателно на нормалната родова дейност? За тях съм чувала, че често се спират около 36та (освен ако не се цели планово секцио) и мислех, че е за да се "изчистят" от тялото.

Простете за разсъжденията на глас, ама нали все за нещо трябва да се терзая Wink

# 111
  • Варна
Тристана -   аз утрогестан не съм слагала, но миналата бременност бях на нифедипин за контракциите, което си е еквивалент на гинипрала като действие... спрях го заедно с махането на серклажа в 39.... преносих, никаква родова дейност, както бях със скъсена от 6 месец шийка... накрая предизвикахме разкритие с простин и след това окситоцин и пукане на мехура.. вагинално и безкрайно неестествено раждане Wink) бяха останали малко води, бебето едро. Според единият гинеколог, при който ходих паралелно , това е било грешка, да се чака толкова. С уточнение, че бях с тест за овулация и си беше същинско преносване, а не късна овулация.
Ако сега нещата се развиват подобно бих спряла лекарствата по - рано, както и си мисля да махнем серклажа в 38 , а не 39 . Но дотам да я докарам.  Всъщност за момента дори не пия нищо, защото нямам контракции..

# 112
  • София
Благодаря за споделеното! И моите опасения са да не стане нещо такова.

Ще го питам доктора другата седмица на прегледа как ги вижда нещата.

# 113
Момичета и аз съм чувала, че всички лекарства трябва да се спрат към 35-36 седмица, като някой твърдят, че това трябва да стане постепенно, а други, че не е проблем и директното им спиране.
Аз пък днес съм с нови терзания - от 4 дни пия Гинипрал 3 по 1 (сдобих се с четири опаковки) и се чудех дали е вреден за бебето. Моля също ако някоя от вас го е приемала да сподели тези нежелани реакции на медикамента кога отшумяват. Като цяло с него нямам болки и контракции, но ми е кофти да го пия.  От мен Hug Hug   Hug

# 114
Здравейте момичета, не мога да намеря време да вляза и виждам, че и нова тема има вече, пожелавам на всички да имате живи и здрави бебчета на финала  Hug Hug. Съжалявам, че не мога да се включа още сега със съвет, но ще трябва да се храним с моята бебочка.
 Гледам, че за лекарствата пишете на мен ми казаха да пия до деня преди секциото т.е 39 г.с, аз обаче ги спрях 3 дни по-рано, защото нямах повече и реших да не купувам, родих един ден преди датата за секциото, не знам има ли връзка и дали щях да удържа фронта още един ден, ако не ги бях спряла малко по-рано, но аз не бях на гинапрал, а на по-леки и накрая само на магнерот.

# 115
Здравейте момичета,
да се отчета и аз, че точно се връщам от доктора. Доволна съм, защото шийката се е задържала и дори при измерването излезе, че е с около 5 мм по- дълга от предния път. Това едва ли е така (предполагам, че е разлика при измерванията), но поне не се е скъсила още.  newsm44
Иначе бебо е почти 2,600 кг. и продължава да расте. Нещо си е преметнал пъпната връв през рамото и това ме попритесни, но не искам да го мисля още. Та, това е от мен за сега  Hug

# 116
Здравейте момичета,
да се отчета и аз, че точно се връщам от доктора. Доволна съм, защото шийката се е задържала и дори при измерването излезе, че е с около 5 мм по- дълга от предния път. Това едва ли е така (предполагам, че е разлика при измерванията), но поне не се е скъсила още.  newsm44
Иначе бебо е почти 2,600 кг. и продължава да расте. Нещо си е преметнал пъпната връв през рамото и това ме попритесни, но не искам да го мисля още. Та, това е от мен за сега  Hug

Браво чудесни Hug новини
Ей колко сте големи браво на вас
И шийката страхотно още малко и ще влезеш в 37 и тогава може да отдъхнем съвсем
Ние в 31 сме 1,900:)
И тя премяташе пъпната  връв през рамо
Доки каза че им е основна играчка и че това не е рисковано Simple Smile))

# 117
Благодаря, elfi 80  Hug

Ей колко сте големи браво на вас
Ние в 31 сме 1,900:)
Да, нещо едрички вървим. Трябва да е 2,400 за тази седмица, а е 2,550... Simple Smile Вие сте като манекени  pletka

# 118
Хаха да манекенка дето само проблеми създава Simple Smile))
Нали е девойка аз малкия на термин го родих без една седмица
3 кг
И аз съм била мъничко  бебе Simple Smile)
Ех колко мъничко ти остава
Готова ли си за този голям  мъж Simple Smile))
Аз още нищичко не съм приготвила Simple Smile)

# 119
Тя манекен мана е вече 12+
Като слонче и се задъхвам много
Още месец не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт