Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
 Здpавейте момичета!
Вчеpа бях на БХС, много бъpзо мина пpегледа и излязох малко разочарована, въпреки че докторката каза че бебо е добре. Някак си очаквах да ми обърне повече внимание, да ми обясни повече.Аз имам въпрос към мамите със серклаж. Няколко пъти питах докторката, не трябва ли да си пусна микробиология, а тя ми отговаря че нямало нужда. Аз честно казано се притеснявам и ще отида да си пусна. Колко често според Вас трябва да го пускам това изследване, ако нямам оплаквания?
миналата година, имам един мисед в 13 г.с. и ми казаха инфекция  ooooh! 
 Това е засега от мен. Хубав ден на всички !

# 241
  • Пловдив
Miracle@, аз пускам МБ веднъж в месеца задължително. Да не си била на ФМ?

Ние сме в болница. Мехурът беше отворил шийката и тя се държеше само на серклажа. Днес ще ме прегледат, да видим как е.

# 242
В априлската тема една мама със серклаж беше писала ,че непрекъснато слага глобили профилактично
Защото около конеца често ставали инфекции
Не знам само споделям но е хубаво по често да пускаш
Picai стискам палци всичко да е наред при вас Peace Hug
Да пишеш днес Simple Smile

# 243
 Pival, благодаря за бързият отговор! бях на бхс, вземаха ми кръв и докторката мери бебето, гледа носната кухина и всички други неща. На фм съм началото на април. бързо оправяне на теб, и дано прегледа мине добре

# 244
  • София
pival , стиснати палчета и от мен. Чакаме добри новини от теб днес.  fingerscrossed
Miracle@ , моята сестра беше със серклаж от 18г.с. и лекаря и пускаше всеки месец микробиология.
elfi 80 и тук да кажа, чудесни новини. Heart Eyes

# 245
  • София
elfi80 браво, за хубавите новини!
Момичета кажете какво правите по цял ден.
Сега мисля гоблен да взема да си правя, но кажете и вие нещо хубаво и забавно в нашето лежащо положение  Hug

# 246
  • Пловдив

Добро утро!

Снощи ме прегледаха. Матката се е успокоила и шийката е 3 см. Днес още една система, утре само на хапчета и в неделя ме изписват, ако съм добре.

Лек ден на всички!

# 247

Добро утро!

Снощи ме прегледаха. Матката се е успокоила и шийката е 3 см. Днес още една система, утре само на хапчета и в неделя ме изписват, ако съм добре.

Лек ден на всички!

Hugбраво дано не се налага повече и всичко да с наред
Страхотна новина за добро утро
Радвам се че сте добре
Simple Smilebouquet

# 248
  • София
pival , чудесно, много се радвам за добрите нновини. Hug

# 249
  • Варна
Пивал - чудесни новини, дано повече не се налага да влизаш в болница Hug Hug

Елфи Hug Hug  браво на момичето, растеее!! Още малко, наближава датата!!!

Miracle - задължително преди серклаж се пуска МБ. По принцип по време на процедурата се слага и АБ . Стандартът , доколкото знам, е на 20 дни МБ  и стерилна урина... аз не го правя. На два месеца пускам , но са ми чисти засега. В началото излизаха гъбички,но те не се така проблемни. Иначе единият лекар, при който ходя ми пррепоръча един профилактичен курс от една седмица с полижинакс и после всяка седмица по един глобул . Аз не правя и това, не знам защо, но съм се запънала и неми се слагат лекарства.. но съм решила, ако се получи някакво скъсяване да започна . Със сиг не вреди.

Мери -  чета книжки. Но тази бременност не скучая така, както предната лежаща.  Постоянно има някой да ме дърпа и да им апретенции за нещо Simple Smile)

Аз съм с ужасна хрема и запушен нос Sad пръскам еуфорбиум и стеримар, нищооо.  Не знам каквп да правя вече. Някакви идеи? Искам да си взема вече нещо по сериозно, макар и да не става изрично за бременност, но не се търпи...

# 250
  • София
На мен за хрема (и за отхрачване, че там ми бяха сериозните грижи) ми помагаше Геломиртол. Ок е за бременност според повечето лекари, с които съм говорила.

# 251
 Добро утро мамчета!
Благодаря на всички за отговорите  Hug

Pival, , радвам се че всичко е наред и дано е за последно влизането в блоницата.

Аз да ви разкажа  снощи как се стресирах. Вечерта мъжът ми и малкият влизат да се къпят и
изведнъж малкият започва да пищи и да реве, но много притеснително. Ставам веднага и отивам
да видя какво става. Малкият се държи за бубата и плаче толкова жално, че всичко ми се преобърна.
Не разбрах как и какво точно се е случило, но тестисите му се бяха качили нагоре, отдолу торбичките
му хлътнали навътре, а около бубата му подуто. Направо откачих! И само повтаря боли ме, боли ме и плаче. За първи път имаме такъв проблем. Веднага отидохме в спешното, слава Богу всичко беше наред. Доктора ги побутна леко, ама и те бяха започнали да слизат. Каза че се случва, да не се безпокоим, всичко му изглеждало добре, но след като имало и болка, добре сме направили че сме отили.Обаче така се уплаших, забравих контаркции, забравих всичко  Simple Smile

Съжалявам за дългият пост, но още ме държи адреналина. Пожелавам приятен ден на всички!

# 252
  • София
Miracle, добре е,че сте отишли на лекар и важното ,че сега всичко е наред. Дано нямате повече проблеми и да сте спокойни.
Miila и аз имах такъв проблем със запушен нос близо месец,а доки даваше само морска вода-никаква файда! Аз се наливах с чайове и това малко облекчаваше работата. Мина от самосебе си.

# 253
  • на земята
Минавам да ви нагледам  Heart Eyes
Дръжте се момичета,финала е близо,лежете си времето минава бързо,тв,нет,книга,позитивни мисли  Hug
Според мен микробиология всеки месец,прави си и не пропускай  Peace
Пивал,всичко ще е наред,само бъди спокойна   bouquet
На всички много  Hug
Само добри новини в късметлйиска ни темичка   bouquet

# 254
  • София
Момичета,как сте ?
Някой може ли да каже нещо хубаво за киселини, че вече не се търпи

Общи условия

Активация на акаунт