Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз действам с талцид. И максимално изправена след ядене - например ям точно преди да стана да се къпя и т.н., за да има време да се преработи преди да легна пак.

Обаче са си все половинчати мерки Simple Smile

# 256
Момичета,как сте ?
Някой може ли да каже нещо хубаво за киселини, че вече не се търпи

Аз лично вземем талцид, а от време на време пия и кока-кола(по една чаша) Blush и ефекта е невероятен Peace

# 257
  • София
Ще пробвам и двата метода. Имам чувството, че вече от всякаква храна стават киселините.
Много благодаря за бързите отговори

# 258
  • София
Даа, от всякаква. Дори от вода ми става вече.

# 259
  • Варна
Здравейте Wink
за киселини - талцид са ми изписали, а има и на Абока биоанацид - става за бременни... аз пробвах с газиарана вода, пооблекчава малко.. и като цяло гледам да не лягам веднага илли се подпирам полулегнала след храненене...

как сте вие?  спала съм 4 часа и едвам гледам.... детето е толквоа неспокойно, а спим в едно легло двамата с него... и така, поне на обяд се надявам да поспя.

мен ме мъчи един въпрос- как ще ходя с двамата на разходка Simple Smile мислех да купя buggypod приставка за количката на бебето. Някой има ли идея дали си струва

# 260
  • София
Не бях виждала подобно нещо Simple Smile) Супер много ми харесва, но май зависи какви терени имаш да преодоляваш - подлези, тесни тротоари и т.н. То и да буташ с една ръка, а с другата да стискаш голямото, пак не хич удобно  Confused

# 261
  • София
И аз не съм виждала такова нещо,но изглежда много удобно. Само нз до колко е стабилно.
А аз се чудя,харесала съм модел на количка на Бертони.Не са скъпи,а имат добри модели, но не знам дали са здрави.Някой ползвал ли е? Иначе модела,който харесах е този: bebe1.bg/Бебешка-Количка-BertoniLorelli---MONZA-3--3-in-1-890412

# 262
  • София
А аз се чудя,харесала съм модел на количка на Бертони.Не са скъпи,а имат добри модели, но не знам дали са здрави.Някой ползвал ли е? Иначе модела,който харесах е този: bebe1.bg/Бебешка-Количка-BertoniLorelli---MONZA-3--3-in-1-890412

За Бертони нямам впечатление. Исках само да обърна внимание за вариант триколка, една моя позната има и беше много недоволна, т.к. не са толкова стабилни и ако детето се наклони на едната страна количката се обръщаше. Каза, че това е бил недостатък, но може би при различните модели да го няма този проблем.
Поствам линк на количка, която е пак в този ценови диапазон, а в момента до 20.03 е на промоция.http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35700/s/hauck-2 … n-one/category/5/. Чувала съм доста добри мнения за този модел. Може да го погледнеш. Heart Eyes

# 263
  • София
Еха, много е хубава! Ще накарам ММ да ходи да я види

# 264
 Здравейте момичета!

Вчера бях на преглед, бебчо е добре. Но докторката ми каза нещо, което не ми
бяха споменавали досега, а именно, че съм с плацента превия маргиналис. Честно
казано малко ме притесни. Продължавам с лежането и се молим до 26 г.с. да се вдигне.
В противен случай ме чака секцио, а така ми се иска да е нормално, но каквото дойде.

Моят мъж не иска да купуваме нищо предварително, та даже не мога и да пазарувам.
Вярно, че имаме доста неща от баткото(вчера ми потвърдиха 100 % момче), ама все пак....
Засега за количка се оглеждам.

Това е засега от мен, продължавам да гледам слънцето през прозореца  Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Момичета, аз си лежа, ама още в болницата. В неделя се наложи да чакам 20 минути за прегледа и резултатът беше шийка 8 мм и вклинен мехур. Сега съм отново на системи и обмисляме втори серклаж, над този.

Много се радвам на хубавите новини  Hug

Miracle@, ние също няма да пазаруваме предварително. Кураж, после ще наваксваме

# 266
  • София
Miracle@ , има голяма вероятност плацентата да се вдигне, не го мисли от сега. Радвам се , че бебо е добре. Hug
pival ,  нали бяха ок нещата. Кое е довело до това скъсяване, варианта инфекция изключен ли е? В коя болница лежиш? Стискаме палчета всичко да е наред. Praynig Hug

# 267
  • София
Pival, голям герой си ти, всичко ще е наред  Hug

# 268
  • Пловдив
Нямам идея, дали стоенето на стола??? Пусната ми е МБ и е чиста. В Селена съм

# 269
  • София
Това, че МБ е ок е чудесно, предполагам че кръвни сега не са ти пускали повторно. Лежи и не ставай, както Тристана е написала, ти си герой, ще успееш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт