Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ето ме и мен, обещах да пиша след доплера. На апарата на другия доктор бебето изглежда в норма за момиченце  Heart Eyes / било нормално момиченцата да са малко по-дребнички/ и за сега ми казаха да хапвам повече месо и яйца и ще видим как ще е на следващия преглед.  Heart Eyes
Хубав ден на всички и слънчево настроение!  Heart Eyes

# 286
  • Пловдив
 мария87, радвам се за добрите новини.

# 287
  • София
Браво, Мария87!!

Момичета, аз родих днес на обед, бебе Сава, с класически размери. Много приятно мина, пожелавам успех на всички и предавам щафетата на следващите, на които им е време Simple Smile

# 288
  • Пловдив
 Тристана, живо, здраво и спокойно бебче!!!!!!

# 289
  • София
Тристана , честито, да ви е живо и здраво бебччето и много да ви радва! Heart Eyes
мария87, браво за добрите новини. Hug
Violina_23 , успех на теб.
pival , при теб някакво развитие?
Ели_Г, дано да отминават нещата и да се прибереш у дома. На мен за болките до момента винаги са ми били нош-па.

# 290
  • Пловдив
Лежа си. Днес е по-спокойна матката. Сигурно другата седмица ще ме прегледат на ехограф и ще видим какво е положението.

# 291
Тристана, да ти е живо и здраво бебенцето, и много непослушно  Hug
Деси, тук "специалистите" слагат само спазмалгон, та ако не бях излъгала, че ми е лошо от него до сега щях да съм цял месец на тази простотия. Вярно, че от седмица ми го поставят, но....ножа е опрял до кокала.
Момичета от днес си имам нова дилема - от вагинален секрет изолираха ентерококи, но тук същите "специалисти" решиха, че Гентамицин е моят антибиотик. Казах, че ще се подпиша и го отказвам. Моя док избра друг от антибиограмата - Аугоментин, но получих обрив още след първото хапче, заменихме го с Уназин - същата работа. Решихме днес да ми вземат цервикален секрет и да изчакаме до понеделник за да видим резултата (много ме е страх какво ще излезе), и тогава ще го мислим. Не го искам този смотан Гентамицин и не знам с какво ще ги трепем тези гадове, само дано не ми направят проблем докато го измислим.
От мен  Hug

# 292
  • Пловдив
Оф, Ели  Hug. Дано имате друга алтернатива

# 293
  • София
Тристана , това се казва прекрасна новина! Да сте много здрави и усмихнати и ти и бебчето!!!  Heart Eyes
Ели Кошмар с тия АБ. Няма ли как да те тестуват за алергии към АБ? Дано бързо намерят алтернатива докторите  Praynig
pival дано вече се успокоява шийката и да си кротувате

# 294
Тристана Честита рожба, да ви е живо и здраво и много да радва мама и тати, да расте безгрижно и весело, а на мама бързо възстановяване  Hug Simple Smile

Хайде късмет и на другите мами  Hug

Аз ще ви кажа с мен какво е положението във вторник, до тогава спокойствие и така ще гледам да почивам и да не се тревожа за серклаж - евентуално де.

Лека вечер  Hug

# 295
  • Пловдив
 Violina_23, не е толкова страшен серклажът. Чакаме новини във вторник и успех!

# 296
Здравейте момичета,
да се отчета и аз в късметлийската темичка.
След 3 месеца на легло на 10.03.2014 г. се роди моето малко момченце- 3330 гр., 51 см.
Вече сме си вкъщи и се гледаме.
Пожелавам от сърце на всички в темичката успешен финал!   bouquet

# 297
  • Пловдив
emilka, честито!!! Да ви е живо, здраво и много да ви радва бебчо!

# 298
  • София
Честито Emilka! Да сте живи и здрави!

# 299
  • София
emilka, честита рожба! Да ви е жив и здрав малкия юнак и много радост да носи на мама и тати. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт