Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хайде и аз да докладвам - бях на доплер и накратко всичко е ок. Наистина обиколката на стомахчето е малко назад, но в рамките на допустимото (глава, корем и бедро - в 3 различни седмици Mr. Green). А и все пак се сравняваме със някакви статистики просто. По тяхната машинка излезе, че тежи 2400, което много ме успокои, в къщи си имам едно, което толкова се роди и мисля, че ми е много сполучливо, макар и кльощаво  Heart Eyes Аааа, и коса се видя ясно, даже я премери  Laughing - 9мм перчем.

# 181
  • Пловдив
Тристана, браво за хубавите новини. Ехеее, дълга коса.

# 182
Тристана браво вас
Прекрасни новини Simple Smile)) Hug

# 183
  • София
Petinka,Честита Рожба,миличка! Hug Hug HugДа е живо и здраво малкото човече,много да Ви слуша и радва  bouquet

Ник -нак , Зузка,Добре дошли в късметлийската ни темичка smile3525

Тристана,само хубави новини от тук насетне newsm10

Ние с младежа сме добре,той ритка-аз му се радвам и така preggo

# 184
  • Варна
Тристана Hug  чудесни новини, още малко остана!!!

# 185
Здравейте мили мами, Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави, много засмени, румени и червени Simple Smile

Как сте през хладния мартенски ден?
Ние вчера ходихме извънредно да видим бебо, че иначе на 10.03. сме на редовна консултация и неможах да издържа, а и още не го усещам и затова (хем ми е втора бременност, но явно е рано). Та бебо е ок, мн е активен и подвижен и таткото го видя едва вчера (преди това се нямаше възможност) и мн се развълнува.
Та се успокоих и сега с нетърпение чакам ФМ през март, за да го видим по ясно Simple Smile

Hug за всички

# 186
  • София
Честита баба Марта и от мен, момичета!

Като стане  март и ми просветва пред очите  Hug

# 187
  • София
Честита баба Марта момичета!Да сте здрави и всички да си износим до края едни здрави вързопчета. Hug
Petinka, да ви е жива и здрава малката госпожица и много радост да носи на мама и тати. Hug
Тристана, ама ти си на финалната права. Вече си официално в 9-ти месец. Браво на теб. Още мъничко. Пожелавам ти едно леко раждане с едно здраво бебе Heart Eyes
Violina_23 , чудесни новини, все такива да ни носиш до финала. Hug

Аз бях за седмица в болница за задържане, че бяха тръгнали едни контракции и шийката се е поскъсила. Бяха се стреснали лекарите и ми биха и дексаметазон за дробчето на бебо, ако тръгне раждане. Слава на Бога овладяхме нещата. Моля се и аз за още 2-3 седмици поне. Вчера бяхме на преглед и тонове и всичко е наред. Ще трябва пак да попазя леглото, че напоследък си позволявах повече движение и веднага се отрази.

Пожелавам ви един прекрасен уикенд. Wink

# 188
Честита баба Марта и от мен:)
Щастлив финал за всички и най-вече здраве:)
Violina_23
И аз съм със втора и очаквах едва ли не в 15-16 да го усетя и все се притеснявах
И го усетих едва в 21-22
Търпение и все така до края с хубави новини Simple Smile
Desisue  Hug
Всичко ще е наред само почивай повече
 Hug Heart Eyes

# 189
  • София
Здравейте и от мен! Честита Баба Марта!Здраве и радост за всички ни.Аз съм в 26-та гс и вчера бяхме при доки, потвърди ми плацента превиа тоталис   Cry До сега имаше шанс да се вдигне, но доки каза,че вече е късно и сега лежа. Много съм изплашена, това ми е първа бременност и всичко е толкова ново и непознато. Иначе бебка е активна и си подритква  Heart Eyes Радвам се, че открих темата. Стискам палци на всички.

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 17:10 от мария87

# 190
  • София
Благодаря, Desisue Simple Smile

мария87, лягай, гушкай корема и се навъртай да си правим компания    bouquet

# 191
  • София
Здравейте и от мен! Честита Баба Марта!Здраве и радост за всички ни.Аз съм в 26-та гс и вчера бяхме при доки, потвърди ми плацента превиа тоталис   Cry До сега имаше шанс да се вдигне, но доки каза,че вече е късно и сега лежа. Много съм изплашена, това ми е първа бременност и всичко е толкова ново и непознато. Иначе бебка е активна и си подритква  Heart Eyes Радвам се, че открих темата. Стискам палци на всички.
Добре дошла, казват че темичката е късметлийска, така че смело напред. Ще се справш. Според мен още има шанс да се вдигне. При първата ми бременност бях с такава плацента, вдигна се в 28г.с., но на мен ми беше казала док че мога да се движа, само ми забрани секса и пътуването. Едни плачета и за теб. Hug

elfi 80,  Heart Eyes Hug

# 192
  • София

мария87, лягай, гушкай корема и се навъртай да си правим компания    bouquet
[/quote]
Мерси за подкрепата!Аз не успях да открия скорошна тема за плацента превия тук, ако някой може да даде линк, ще съм много благодарна. Вие как се справяте с болките в гърба и кръста?

# 193
  • София
Аз лично нямам болки, може би точно защото лежа и нито ми тежи, нито нищо. С предната бременност имах нещо като прищипан нерв и много ме болеше около опашката и едния крак хич не ме слушаше Simple Smile Сега само леко ми се натъртва ханша от страната, на която лежа, но това се оправя с въртене наляво надясно.

Теб като се натовариш ли те боли или напротив - като лежиш?

# 194
  • София
Мен ме боли от лежането, уж се въртя, ама повече на гръб лежа, защото като съм настрани ми е много неудобно и бебка почва с ритници.

Общи условия

Активация на акаунт