Леонардо ДиКаприо - единственият и неповторимият

• 4 206
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
гледах 5 минути Вълкът. е*ати тъпотията. какви оскари ве гонят. а и това въобще не е роля за Лео. пълна тъпня.

# 46
Абсоолютно съм съгласна с името на темата!! Особено след Вълкът... според мен една от най-добрите му роли! Жесток е! Дано вземе Оскар най-накрая. И филма и играта на Лео  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Игледах Вълкът и идвам да си ревизирам 1/2 мнението  Crazy Не се тревожа вече за дядо Скорсезе, добре си е човекът  Whistling Simple Smile. Гротескно - сериозният напън в началото на филма (с който и дядото ме разтревожи  ooooh!) избухна в неудържима кат' тайфун пародия, за да завърши с тих и отрезвяващ сарказъм (Картуунът свърши, Белфорт). Толкоз щура и забавна гавра с лакомията, отдавна не бях се забавлявала така rotfImao rotfImbo

Не ги знам к'ви са тез лимончета (с изтекъл срок на годност Laughing), но катурнаха цялата финансова пирамида  Joy А сцената с надрусването беше най-яката сцена в целия филм - я, кого виждат очите ми, самият Гилбърт Грейп (хем ми стана носталгично-умилително, хем се спуквах от смях, хем си мислех, че дядото прави някакво намигане  Wink - с таз' роля Лео блеснА, с таз' да го и почетат  Thinking Laughing).

Като цяло равносметката е, че има и далеч по-големи мутанти-пиявици (кат' Лемън Брадърс, Мерил Линч и т.н.), които не само че фбр-то не им се дърви, ами и държавата ги спасява (Ъгаси и социализЪма  #Crazy), че малко ми стана тъжно за 'вълкът' Белфорт Simple Smile. Та да прибера сърпа и чука, па да 'зема да извадА Оскар ли  Whistling Laughing

п.п. Макар, че и Матю е страхотен на родеото  Heart Eyes ... Сложно стана доста  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт