Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • В Космоса
Хм,  "артистичен заряд", много точно, много точно ! Подкрепям! Crazy Хареса ми като цяло филма, въпреки че ми досадяваше на моменти. А Кристин Скот Томас - жИстока!

# 241
Хм,  "артистичен заряд", много точно, много точно ! Подкрепям! Crazy Хареса ми като цяло филма, въпреки че ми досадяваше на моменти. А Кристин Скот Томас - жИстока!

ТУталнУ! Grinning
Ми, артистичен, я, аз някои скрийншотове ще взема да си ги сложа в рамка.

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Помня аз, че от толкова червено ме боляха очите Laughing. Иначе имаше много красиви кадри, определено.

# 243
  • София
"Семеен човек" с Никълъс Кейдж!Страхотен филм.Много ми хареса!Препоръчвам го!

# 244
Hawking /2004/ - Прекарах няколко часа в гледане на документални поредици за Стивън Хокинг преди да се зачудя дали няма и филм за него. Оказа се, че не е само един. Но за сега само превъплъщението на Бенедикт видях и останах доволна. Леко бе представена историята, а начина по който дори и физически бе представен Хокинг ужасно ме впечатли!
Ще издиря и филма за Ван Гог с Къмбърбач, дано е хубав.

Jane Eyre /2011/ - Не е най-добрата екранизация, която съм гледала, но Фаси беше повече от задоволителен за повода.

# 245
  • в морето до колене
Прекарах няколко часа в гледане на документални поредици за Стивън Хокинг преди да се зачудя дали няма и филм за него.

Аз му се каня много отдавна - свалих си няколко неща от филмографията на Бени като излязоха първите серии на Шерлок през лятото на 2010, но не изгледах всичко.
Сега като видях, че ти го търсиш, може и да го гледам все пак.
Или пък ще изчакам още една година да излезе и новият филм - и ще сравнявам интерпретациите на Бени и Еди Редмейн.  Mr. Green

# 246
Gran Torino

Не знм как съм го изтървала. Клинт Истууд е страхотен, както винаги.

# 247
  • срещу двата комина :)))
Her - хареса ми много филма, въпреки че на моменти леко ми доскучаваше. Атмосферата беше невероятна, противопоставянето на мода от 60-те и футуристичния град ми хареса много. Хоакин беше брилянтен, както винаги ... Честно казано и двамата с мъжа ми леко се депресирахме на финала и около половин час стояхме и си мълчахме  Laughing Силен филм със силно послание  Wink

# 248
Много дълбоко ме замислихте за пола на разказвача от "Крадецът на книги", аз съм още в началото на книгата, но си мисля че е мъж.
Скрит текст:
Заради главата с "целувката" и интуицията му за фината момчешка психология.
Но това, само по себе си, нищо не доказва. Може и да излезе, че е архангел, а ангелите пол нямат, защото не им трябва. Тоест, нито едното, нито другото. Grinning

# 249
Книгата не съм чела, но във филма
Скрит текст:
разказвачът определно е смъртта.

# 250
Препоръчвам The Necessary Death of Charlie Countryman. В началото го загледах с подозрение (много, ама много е шантав), но пък после ме грабна. Не мога да определя какъв точно му е жанра, нещо като черна романтична комедия (единствено далечно сравнение, което ми хрумва, е с онази прелест на Дани Бойл с Юън и Камерън Heart Eyes), но се гледа на един дъх и дори присъствието на Шая във всеки кадър е търпимо.
п.п. приходи ми се в Букурещ. Така го бяха представили, че хем изглеждаше дупка в седмия кръг на Ада, хем някак упадъчно романтичен. И много беше смешно как все питаха главния герой "Ама сигурен ли си, че искаш в Букурещ, а не в Будапеща?" Joy

И още един филм, който заслужава препоръка- Proof. Невероятен дует на Гуинет Полтроу и Антъни Хопкинс, това май така и ще си остане любимата ми роля на Гуинет. Все още съвсем зеленият Джиленхал пък е необходимият свеж полъх на красота и младост в тази доста депресираща история за смърт и лудост. Много, много докосващ филм Heart Eyes.

# 251
  • Там, където ме обичат
Мерси Фру,
Пуснах да се сваля италианският вариант на "Добре дошли на юг".
Макар че всъщност търсех френската версия.
Но я няма.
Питането ми е дали си заслужава да гледам и двата филма?

Гледах френската версия преди време,онзи ден гледах италианската,повече ми хареса,може би,защото обичам всичко италианско  Wink.Вчера обаче,дръпнах и втората част,и....заспах.Не ми хареса.
И аз намирам първата част за по-добра.  Peace
Не че казвам нещо ново, де.  Mr. Green

# 252
Не знам какво да кажа Confused
http://variety.com/2014/film/news/wsj-report-philip-seymour-hoff … -york-1201082934/
 Flowers Rose Flowers Rose

# 253
  Flowers Rose

Още един безумно талантлив актьор си отиде заради наркотиците  Sad Почивай в мир, Филип Сиймур Хофман  Sad

# 254

Общи условия

Активация на акаунт