Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас / София
Filth-Не ми хареса, очаквах нещо в стил Трейнспотинг, но уви, сигурно защото Дани Бойл не е режисьор ...

Бойл явно одобрява работата на Джон Бейърд, щом го е поканил да режисира в новия му телевизионен проект "Вавилон".  Peace
Явно иска да му покаже някои неща как стават, да добър е ама не достатъчно, а и има доста попара да изяде да достигне класата на Бойл. Просто за такива сцени трябва да имаш дълбоко въображение и като четеш книгата ти изкачат и идеите как да го пресъздадеш. Трейнспотинг един от любимите ми филми по изключителен начин пресъздаден, влиза ми дълбоко под кожата, докато тука ми липсваше това, но както и да е. Спирам вече, че превърнах темата в критика  Mr. Green Mr. Green

# 286

Запали любопитството ми Simple Smile
А има ли го някъде с бг субтитри?

# 287
Не съм сигурна, но мисля че не.

# 288
  • Paris
hahaha
Чек да намеря правилната изчервяваща се емотиконка (айде тази Embarassed , че тази Blush е много самодоволна Mr. Green)
(на мен много, много ми хареса, но например другарчето, което замъкнах на кино, сума време мрънкоти, че съм го предумала на тая глупост. Въпрос на вкус, знаем всички)

п.п. ама новия Озон гледайте де, не ви лъжа този път Joy
Потвърждавам за филма на Озон-разкошен! joy_r,   bouquet  bouquet
мячик ми изпрати линк да филма с Водянова и Рийс Майерс:
http://katproxy.com/usearch/Belle%20du%20Seigneur/

# 289
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз препоръчвам Спасяването на Мистър Банкс!
За мен беше страхотен, даже невероятно хубав филм. Както се казва докосна ме, пленяваща история.
Въобще съм много щастлива, че го гледах Simple Smile
Прекрасна игра на Ема Томпсън, Том Ханкс и Колин Фарел Heart Eyes
Филма си струва, за мен това е стойностен от към емоции с хубава, интересна история Peace

# 290
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мури или Златето назад препоръчаха October Sky- присъединявам се. Много топъл, нежен, носталгичен и прекрасен филм за мечтите и жертвите, които правим в пътя към постигането им.

# 291
  • В светлината на слънцето
Колкото и да е странно, ще кажа няколко добри думи за "Робокоп" - http://www.imdb.com/title/tt1234721/. Та значи - филмът е очаквана комбинация от екшън, кютек, ругатни и естествено, обилно количество ламарина, достойна да задвижи един изпаднал в немилост соц.металургичен комбинат. Това не учудва. Мен по-скоро ме изненада приятно наличието на сатира и остри отправки към злободневни теми на деня, при това насочени срещу американската ценностна система. Както и други неща. Това ми осмисли филма и го вдигна една идея над обичайните екшъни. Но си е екшън де. Предупреждавам - има доста брутални сцени. Не откъм проявено насилие, макар, че на моменти пукотевицата от екрана е too much, а по-скоро откъм натуралистични гледки, които не са за всеки. Пипнат е като визия.

# 292
  • Варна
Не знам дали е коментиран http://www.imdb.com/title/tt2378281/
Много ми хареса, дори си поревах накрая. Sunglasses

# 293
  • София
Гледах У дома през август,невероятна Мерил Стрийп.Хареса ми филма.

# 294
  • Русе/София
Гледах У дома през август,невероятна Мерил Стрийп.Хареса ми филма.
от къде го свали?

# 295
Здравейте, тъй като гледах "Хобит: Пущинакът на смог" на Imax реших да си запазя билети и за Робокоп на Imax. Вчера си направих резервация. Днес я отварям и там пише Imax 2D. Сигурно ще се посмеете на въпроса ми, но Imax-а не е ли само 3D? В крайна сметка ще го гледам както беше и Хобит? Изинете ме за глупавия въпрос, но ще съм благодарна ако някой ме просветли Blush

# 296
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, тъй като гледах "Хобит: Пущинакът на смог" на Imax реших да си запазя билети и за Робокоп на Imax. Вчера си направих резервация. Днес я отварям и там пише Imax 2D. Сигурно ще се посмеете на въпроса ми, но Imax-а не е ли само 3D? В крайна сметка ще го гледам както беше и Хобит? Изинете ме за глупавия въпрос, но ще съм благодарна ако някой ме просветли Blush

не, прожектират и 2D филми  Peace Робокоп няма никъде 3D прожекции  Peace

# 297
  • В светлината на слънцето
Да, 2D е.  Peace

# 298
Благодаря ви за бързия отговор!   bouquet

# 299
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мързи ме да си описвам гледаните филми, затова ще оспамя с едно поздравче към всички фенове на Финчър Grinning

Утре ще гледам отново "Боен клуб" Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт