Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Belgium
О, за Midnight in Paris никога няма да ми свършат суперлативите  Heart Eyes

Колкото съм анти-Уди, толкова този филм е мой. И аз исках да и плесна два шамара на героинята на Рейчъл Макадамс и това ме навежда на мисълта, че се справила добре с ролята. Марион Котияр като че ли прекали с образа на фината кукла.

Джой, права си за преекспонираните цветове, но според мен това си беше точно търсен ефект. След като гледах филма, телефонът ми дълго звънеше с мелодията от филма  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=9B3szIVUI7Y

Като гледаш Ив Сен Лоран, ще ми е интересно какви са ти впечатленията  Laughing

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, сигурно е имало причина за тия жабешки дървета, но мен ме дразнеха и това е Laughing. Ако съдим по плаката в имъдъбъ-то, може би идеята е доближаване до платната на парижките гении, кой знае.
За Марион- май точно това беше. Толкова страхотна, толкова сластна, че в крайна сметка неприятна.

# 647
  • Sofia
Влизам специално да благодаря на препоръчалите Her   bouquet
Току-що го приключих и все още съм под въздействите на филма, та не ми стигат думите да опиша колко много ми хареса Peace Прекрасен, въздействащ филм!!
Гениален автор! Невероятен Хоакин!
Препоръчвам силно!

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Джо, на мен филма ми беше перфектен, точно това ми беше усещането за Париж като го гледах. Все едно се върнах обратно там. И всичко ми беше на място - и цветовете, и героите, за пръв път не ме дразни филм на Уди. Mr. Green

# 649
И на мен всичко си ми беше на място в "Полунощ в Париж", един от любимите ми филми е. Даже за първи път харесах Оуен Уилсън във филм, беше перфектния смотчо.  Grinning

# 650
  • Belgium
Джо, на мен филма ми беше перфектен, точно това ми беше усещането за Париж като го гледах. Все едно се върнах обратно там. И всичко ми беше на място - и цветовете, и героите, за пръв път не ме дразни филм на Уди. Mr. Green

Да! Да! Да!

Джой, забравих да те питам, френското любовно филмче Amour & turbulences, което препоръча малко по-назад в темата, от къде го свали и имаше ли субтитри?
Аз намерих само един рилийз в Замунда без субтитри, а френски за съжаление не владея.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 09:58 от Лу

# 651
Лу, заповядай
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=389791&hit=1
Вчера гледах "Спасяването на мистър Банкс" - много ми хареса Heart Eyes.
Търся този филм
http://www.imdb.com/title/tt2234261/?ref_=nm_flmg_act_7
Няма го в Замундите и Арена.

# 652
  • Belgium
dafinov list , благодаря   bouquet

# 653
Поне сте заговорили за нещо познато  Mr. Green Полунощ в Париж -  многоо хубав, перфектен като чувство, усещане, а Оуен, ммм  Heart Eyes Ама аз много обичам Удито  Mr. Green
Вчера случайно хванах това филмче - http://www.imdb.com/title/tt1226753/ хареса ми  Simple Smile

# 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лу, виждам, че вече са ти отговорили, което е добре, понеже не помня рилийзът в Арена дали имаше български субтитри (аз гледам с английски) Simple Smile.
И да се похваля, че май скоро ще ме огрее "Ив Сен-Лоран"- тази седмица почва Fabio-fest и го има в програмата. Мисля да гледам и "Ной", и още нещо, ама не мога да реша какво.

# 655
  • Belgium
Да, аз също гледам и с английски, но преди няколко дни имаше само един рилийз без никакви.

Сега са пуснали цели три  Party

Точно такова филмче ми се гледа, да видим кога обаче.

# 656
  • Там, където ме обичат
Снощи гледах People like us, много приятен, препоръчвам. Peace

# 657
  • София
"Нои", както биха поправили в правописната, издивели от толкова много "й"-та  Simple Smile)

Иначе "Полунощ в Париж" не ми хареса. Твърде натрапчив в опита си да създаде атмосфера. Имаше и моменти от сорта "вижте колко много имена знам". Единствено Оуен Уилсън ме изненада приятно, Рейчъл беше дразнещa по буржоазки. Изобщо - купчина двумерни образи, събрани на едно място.
Съжалявам, но може би не съм достатъчно сантиментален тип, за да ме грабне  Embarassed

п. с. Сигурно е коментирано, но някакви субтитри за Нимфоманката? Организирам Ларс фон Триер вечеринка, един вид

# 658
Накратко за СФФ и от мен

Нимфоманка - за пореден път с Триер не се разбрахме, мисля, че повече няма да си го причинявам, въпреки перфектните актьори, особено Шарлот и Стелан.

Ив Сен-Лоран - приятен, изключително грамотно направен, много ми хареса представянето на "кухнята на модата" и крехкостта на гения, препоръчвам силно, единственото, което не ми хареса е твърде натрапчивата музика на моменти.

Гранд Хотел Будапеща - най-прекрасният, най-интелигентният, най-забавният филм който съм гледала от години. Абсолютно удоволствие.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 16:09 от Бумър

# 659
Здравейте, не знам дали някой от вас изобщо е гледал - 3 метра над небето и тетрадката, но се чудя има ли толкова добър филм с такава тематика от 2013 или дори 2014... Нещо ново от същия род и също толкова успешно търся аз ... Ако знаете пишете

Общи условия

Активация на акаунт