Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Там, където ме обичат
Не можах да намеря торент за филма Хотел гранд Будапеща.
Малко помощ?

# 691
  • в морето до колене
Eeee, много е рано още. Той едва тръгва по кината по света.
Дори за руски САМове е прекалено рано още.  Mr. Green

Ние го гледахме на София Филм Фест. Мислех, че е станало ясно.  Peace

# 692
  • Belgium
Това, което видях от трейлъра ми хареса, ама аз Киану и в реклама за чаршафи да се снима, пак ще искам да го гледам Blush

Ей, това е лафа на годината  Laughing
И аз баш в такава реклама искам да го гледам, но от трейлъра на Ронините забелязах, че Киану не остарява добре. Непременно ще дам отзив за филма като го гледам.

Да кажа и две думи за последния филм, който гледах - Diana (http://www.imdb.com/title/tt1758595/?ref_=nv_sr_1) с Наоми Уотс. Като цяло средна работа, но далеч не толкова скучен, колкото очаквах. Друго си е да подходиш скептично. Първо да кажа, че аз принцеса Даяна никога не съм я харесвала особено, не го разбирам този култ на британците, стигащ понякога до малоумие към нея. Историята започва малко след като са се разделили с Чарлз и завършва със смъртта и. Основно е наблегнато на връзката и с пакистанския хирург. Във филма поне повечето и мисии в третия свят или горещи военни точки, изглеждат ужасно нагласени. Пример: пътуват из Косово и изведнъж Даяна кара шофьора да спре до едно гробище, слиза и се мята на врата на напълно непозната жена, скърбяща над гроба на сина си... просто без коментар. Наоми Уотс играе прилично, но дори визуалната прилика с принцесата не са я докарали така както например приликата на Мерил Стрийп с Тачър. Според мен може да се гледа, ако на човек са му любопитни последните две години от живота на Даяна.

# 693
  • в сърцето на един мъж...

И не само, и не само Flutter
Лу, трогната съм Mr. Green
Deetron, аз лично с нетърпение го чакам, много искам да го гледам. Щом му изтърпях един от скучните филми. Харесвам го как играе и съжалявам, че не го прави често, мисля, че има какво да покаже.

# 694
Мен направо ме беше страх да гледам 47 Ronin, сега ме е страх и Winter Tale да гледам. Колин съм свикнала да го гледам да става за резил, вече не ми прави впечатление. Но Ръсел Кроу ще ме разстрои сериозно.

# 695
Най-много се впечатлоих от "Син Жасмин" - Кейт Бланшет е толкова истинска, направо ме разтресе с изпълнението си. Сега на филм феста исках да гледам "Гранд Хотел Будапеща", но се оказа, че билетите са свършили, но пък предполагам, че като има такъв голям интрес след това ще го пуснат и по кината. Четох много добри отзиви и за "Голямата красота" на Поало Сорентино, който сега май също спечели Оскар, така че него със сигурност няма да го пропусна. Иначе от филмите, които бяха номинирани за Оскар май "Гравитация" ми е фаворит, не останах доволна от "Вълкът от Уол Стрийт", стори ми се прекалено изкуствен и някак пресилен. Ама това си е само мое мнение де, мног хора са го харесали.

# 696
  • Belgium
Мен направо ме беше страх да гледам 47 Ronin, сега ме е страх и Winter Tale да гледам. Колин съм свикнала да го гледам да става за резил, вече не ми прави впечатление. Но Ръсел Кроу ще ме разстрои сериозно.

Е, след Клетниците и ужасното пеене Ръсел Кроу не може да се изложи повече  Whistling

# 697
Клетниците пък не го гледах заради Ан Хатауей, това момиче с чар на бяла ряпа цял Батман ми отрови. Остарявам и се разкиселявам...

# 698
Колин съм свикнала да го гледам да става за резил, вече не ми прави впечатление.
Колин в "Спасяването на господин Банкс" беше повече от добър, гледай смело и приказката.  Grinning

Мдааа, в "Клетниците" бая издишаше Ръсел Кроу.

# 699
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Kill Your Darlings- много хаотичен, разпокъсан, наивен на места, някак недовършен. Жалко за което, понеже историята освен знакова за битническото поколение, е и изключително интересна. Точно поради тази причина гледах докрай. Както и заради малкия Дейн Де Хаан. Има нещо много особено, много вълшебно в това момче, а в тази роля просто грееше. Силно ми напомни за младия Леонардо Ди Каприо в ето този любим филм. Асоциацията идва някак автоматично- заради визуалната прилика, аналогията в историите (възрастният мъж, лудо влюбен в егоистичното красиво момче), а за капак неколкократно се вмъкваха стихове на Рембо, изречени точно от Лусиен. Само мога да си мечтая какво би направила Агнешка Холанд от тази история Heart Eyes.
И понеже Де Хаан седи толкова добре в ролята си, Хари Потър още повече изпъква с тотална неадекватност. Тотално тотална, и на всичкото отгоре е във всяка сцена Tired. Той е и най-големият минус в целия филм, а отвратителната секс-сцена, в която за пореден път демонстрира хилавите си космати крайници (явно някой го е излъгал, че като се съблече и се съвокупли с максимален брой хора, ще избяга от образа на очилатия магьосник Laughing) съсипа деликатната и много красива еротика, демонстрирана до този момент. Бляк!
Като цяло- не крайно лош филм, от който би могло да излезе нещо наистина добро, но за съжаление не се е получило.

Преди време Мячик беше казала, че ще е интересно да се съпостави поколенчески Гинзбърг на Радлиф с Гинзбърг на Франко. Тц, не е интересно- тъжно е. Понеже ако с тази съпоставка съдим за това какво ни чака от 20-годишните, ще трябва да се молим на Франко да му дойде акъла, Гослинг да се върне от изгнание и Гордън-Левит да зареже телевизията и режисирането. Иначе- горко ни, ще гледаме Хари Потър в Оскарови кандидати Mr. Green.

# 700
  • Там, където ме обичат
Клетниците пък не го гледах заради Ан Хатауей, това момиче с чар на бяла ряпа цял Батман ми отрови. Остарявам и се разкиселявам...
Не си падам по Батман, но се радвам, че и други намират Ан Хатауей за нечаровна.  Peace

# 701
Аз пък много я харесвам Heart Eyes. В "Клетниците" освен Джакман си заслужава да видим и нея.

# 702
  • Belgium
И аз не съм фен на Ан Хатауей, но в Батман беше добре  Laughing

Джой, добре че даде отзив за Kill Your Darlings, преди известно време му се чудех, но Хари Смотър в каста ме възпря. И явно е имало защо. То е горе-долу като онзи филм в който веселият хобит Фродо играеше масов убиец, бррр.
Погледни, ако вече не си гледала, най-класическия филм по темата за битниците - On the Road (http://www.imdb.com/title/tt0337692/). Голяма мъка ми беше Кристен Стюарт, но все пак ще ми е интересно мнението ти  Laughing

# 703
  • в морето до колене
Преди време Мячик беше казала, че ще е интересно да се съпостави поколенчески Гинзбърг на Радлиф с Гинзбърг на Франко. Тц, не е интересно- тъжно е. Понеже ако с тази съпоставка съдим за това какво ни чака от 20-годишните, ще трябва да се молим на Франко да му дойде акъла, Гослинг да се върне от изгнание и Гордън-Левит да зареже телевизията и режисирането. Иначе- горко ни, ще гледаме Хари Потър в Оскарови кандидати Mr. Green.

Мда, определено все повече ми се иска да направя и тема за 20-годишните...  Thinking
Иначе, Джой, не е чак толкова страшно с Оскаровите кандидати. Тези, които са били номинирани на възраст под 25 години, се броят на пръсти всъщност.  Grinning Особено за главни роли.

А в конкретния случай мисля, че има по-голяма вероятност все пак за Дейн (когото много харесах в "боровете", а после и в "Беззаконие", и си имам едно на ум за него), отколкото за Даниел. Академиците може да са дядковци в приобладаващатата си бройка, но не са чак толкова сенилни, надявам се.  Mr. Green

# 704
Погледни, ако вече не си гледала, най-класическия филм по темата за битниците - On the Road (http://www.imdb.com/title/tt0337692/). Голяма мъка ми беше Кристен Стюарт, но все пак ще ми е интересно мнението ти  Laughing
Ще ми се да гледам On The Road, но последно като търсих, го нямаше по тракерите. Отдавна беше де, ще погледна пак. И без това напоследък нямам идеи какво да гледам Laughing.
Явно е модерно в Холивуд в момента битническото поколение, но освен Howl не съм гледала друг наистина добър филм на тематиката.

Мяч, не говоря конкретно за състезанието за статуетки. По-скоро за възможността малките смотаняци да развалят добри и обещаващи проекти. Като този например. Понеже под 30 какво имаме- Потър, блещукащата ужасия вампир Едуард с постоянни колики, колегата му върколак, ЛеБьоф, последният Вронски... идилия. Говоря за нашумелите имена само, със сигурност има много талантливи деца, но тях не ги кастват в големите проекти.

Общи условия

Активация на акаунт