Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 174
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Упорито подтичвам след каруцата и гледам каквото смогна. Гледах "Син Жасмин" - не ми хареса изобщо. http://www.imdb.com/title/tt2334873/?ref_=nv_sr_1

Седнал Уди с "Трамвай Желание" един ден и си рекъл: "Такаа... Да видим сега какво може да се опропасти тука..." Много ми дойдоха карикатурата и клишетата.

Гледах и Август, да не остана по-назад.  Mr. Greenhttp://www.imdb.com/title/tt1322269/?ref_=nv_sr_1
Много тежък и потискащ, заболя ме главата от него. Голяма концентрация от изгубени души на едно място. Все едно първи сезон на AHS.  Ще прочета и пиесата, но много сериозни теми се третират с такъв дебелокож цинизъм... И си казваш: каквото и да ги сполети - малко им е.
Нещо не ме трогна, дори ми се отщя и пиесата да чета.

# 361
  • В светлината на слънцето
Мячик, много си права. Peace Mr. Green

# 362
  • Belgium

Гледах и Август, да не остана по-назад.  Mr. Greenhttp://www.imdb.com/title/tt1322269/?ref_=nv_sr_1
Много тежък и потискащ, заболя ме главата от него. Голяма концентрация от изгубени души на едно място. Все едно първи сезон на AHS.  Ще прочета и пиесата, но много сериозни теми се третират с такъв дебелокож цинизъм... И си казваш: каквото и да ги сполети - малко им е.
Нещо не ме трогна, дори ми се отщя и пиесата да чета.

Ох, успокоих се, по едно време си мислех, че само мен не ме грабна този филм, а ми дойде като няколко крошета в носа и ми остави тежък послевкус като след посещение в клиника за душевно болни...

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Ми Мяч, малко далеч ми дойде да гоня сал един Клуни Mr. Green Иначе гледах трейлъра, интересно звучи, ама според мен чак за кино не е.
Ще ходя да гледам днес Зимна приказка в Ню Йорк и се чудя да си вземам ли и книгата или не Thinking

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Verity's Summer- не бих могла да обясня защо го догледах. Страшно скучен и тегав филм, не препоръчвам.

# 365
Както описахте Август, май и аз ще го пропусна  Whistling
Вчера гледах Тя на кино. Остави ме с много смесени чувства. Да ви кажа на първия час си мислех да изляза от салона  Mr. Green Много интересна тема е засегната и разнищена направо във филма- а именно цялата модернизация, хай технологии и пропастта между хората, която се получава. Доста преувеличени моменти имаше, не смятам, че чатът ще стане с разговор някога - пусни, напиши, изтрий, свържи ме, хихи  Mr. Green
Много добър Финикс, а каква еротика имаше, много хубаво заснета  Blush  Mr. Green
Като цяло до сега си мисля, че номинираните филми за Оскар, са доста по-добри от миналогодишните  Whistling

# 366
Доста преувеличени моменти имаше, не смятам, че чатът ще стане с разговор някога - пусни, напиши, изтрий, свържи ме, хихи  Mr. Green
Хм, кое му е преувеличеното, ние сме се запътили натам с бясна скорост. Войс рекъгнишън технологиите навлизат все повече в живота ни. Siri

# 367
Ох, струват ми се ужасни тези технологии  Crazy Обичам ги, но това ми е прекалено  Grinning

# 368
У дома през август и аз не харесах изобщо, очаквах мнооого повече. Скучен, тегав, едни отнесени персонажи, до един далеч от центъра. Добре, че не се засилих да го гледам на кино.
"Подтичването след каруцата" ме разхили с глас, точно това съм и аз с добавка тъпи въпроси като кой я тегли, например. Няма скоро да се кача Mr. Green

# 369
Препоръчвам Купувачите от Далас  Peace Интересна тема, невероятно превъплащение на Матю Маконъхи.

# 370
Здравейте
Искам да попитам "Her" има ли го някъде качен. Търсих в замундите, но нещо не го намирам Laughing
Благодаря предварително Hug

# 371
  • София
Гледах, по - точно мъчих се да гледам две нощи Последен пенсионерски запой -  ужасно скучен ми беше. И актьорската игра не ми хареса, въпреки, че се изпълняваше от титаните в киното.

# 372
Искам да попитам "Her" има ли го някъде качен.
опитай
magnet:?xt=urn:btih:d18a820a187d4ac96479a40282a0704bd99cc514&dn=Her./.%D0%A2%D1%8F.%D0%B5.%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81.(2013)

хубав е филмът ( след ''Вълкът'' и преди ''Далас'' в моята класация на номинантите ) - заради усещането , което оставя Хоакин Финикс , естествената меланхолия , която излъчва
имаше един доста подобен филм , който много харесвам -  ''Симон'' с Ал Пачино , Спайк е включил  и собствената си история вътре - раздялата със София Копола и самотата след нея ...  ''Тя'' е неговият отговор на ''Загуби в превода'' от София Копола ...

# 373
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм в шок! Shocked
Моля чужбинките да кажат дали успяват да отворят Арена Praynig. Ако ме отрежат и от там, ще увехна...

# 374
  • Belgium
Аз съм в шок! Shocked
Моля чужбинките да кажат дали успяват да отворят Арена Praynig. Ако ме отрежат и от там, ще увехна...

Пиратите не са ли вариант?

Общи условия

Активация на акаунт