Италия, 143 тема

• 35 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • UK

7 Месеца по-малка от мен, 29 и половина т.е.

# 706
Mерси, аз не знам дали това се брои за годеж или трябва да има по-точна дата.

Ами не, нямам пръстен, не знам дали ще имам изобщо, но аз не държа много на тази традиция. Просто онзи ден си говорихме и аз му викам, е като се оженим след 20 години еди какво си, а той е не след двайсе, догодина. И така, аз го приемам за казана дума хвърлен камък  Mr. Green

# 707
  • UK
И аз така го приемам, Деси  Mr. Green. Такива думи не се казват току-така  Laughing.

# 708
И така, аз го приемам за казана дума хвърлен камък  Mr. Green

Пфффф, ако сте като нас... Whistling
Догодина, догодина, докато съвсем се отказахме.
Ако държите на сватба, избирайте датата и го махайте това догодина, защото по-мързеливо от това е само mañana.

# 709
Аз държа, не искам тържество, искам само да подпишем и това е.

# 710
ох не помня какво беше обаче имаше нулла оста, която се вади в посолството ни в София после се ходеше в консулството в Милано.... трябва да се информираш че беше галимация някаква.
И да изчакаш да отворят консулството отново:))

# 711
10 c`s, за мен ли беше това? Да, знам, че трябва такова нещо. Сигурно ще може да се вземе от посолството в Рим. То предполагам трябва да се отиде един, два пъти? Един приятел грък се жени сега и той директно от консулството си го взе без да е ходил в гърция.

# 712
  • в едно миланско село
Ljoli, честито и от мен, много се радвам за вас!
желая ти бързо да намериш нещо и ти, не ми изглеждаш предразположена към седене в къщи  Laughing
(виждам, че изнасянето от България продължава, въпреки всички положителности, за които чета в Клюто. явно там ще си останат бившите мутри - днес бизнесмени, някой друг чиновник, и... братята цигани  Rolling Eyes)

Yakamoz, според мен пък, ще се сдобиеш с пръстен в много скоро време  Sunglasses
не ме питай защо го мисля, 6-то чувство нек'во   Twisted Evil

Лени, аз най-много неща губя (завинаги), точно по време на чистки и подреждания. най-сериозно си мисля, че трябва да огранича подобни дейности, защото в нормалния хаос всичко си е по местата, в които знам, че ще го намеря. нямам обяснение за този феномен  Mr. Green

# 713
О feiam, мерси, много мило е твоето шесто чувство!

# 714
10 c`s, за мен ли беше това? Да, знам, че трябва такова нещо. Сигурно ще може да се вземе от посолството в Рим. То предполагам трябва да се отиде един, два пъти? Един приятел грък се жени сега и той директно от консулството си го взе без да е ходил в гърция.

Да, към теб.
Много мразя аз да ходя по административни задачи и си спомням, че за 1 ден трябваше да отидем в Милано да свършим задачата , да се върнем. Да се пазарим там с едни жени, да обясняваме, че гоним обратния влак. Те нямаха ксерокс, не че нямаха, ами не се използвал от граждани. Та навън зор да намерим ксерокс. Изобщо е гаси тъпотията целия процес. Най-приятно ми беше  публикационето на стената на общината. Ходихме да се снимаме с него и да си го наглеждаме  Laughing После от самата сватба, ние нямахме де, имахме само подписване - нямам много спомен, освен че накрая на мен ми връчиха Конституцията и италианския флаг Mr. Green

# 715
A това нещо не може ли да се вземе направо от посолството в София?

# 716
Честитооооо!
На Деската за годежа, и да знае, че чакаме покани за сватбата! И на Лили за Лондон, много хубав подарък за рожденния ти ден! Надявам се и аз да се включа към гостуващите ти.

# 717
  • в едно миланско село
по понеделнишки рекох и отсекох, че е време за Амстердам. и макар, че за този месец сметките бяха направени, гледам от седмица как се вдигат цените за понтето на 2-ри юни (единственото, което мога да си позволя). купих билета, но това хич не е лоу кост, ми пълен кост, много по-ранно програмиране се иска... както процедирах допреди 2 години. направо се излагам напоследък  Embarassed
сега ще гледам аирбнб, та дано да приравня загубите  Rolling Eyes

# 718
  • UK
Ох, този Амстердам, откога си мечтая за него...ама май от Острова ще ми е по-наблизо, а вероятно и по-евтино Sunglasses.

Барбич, аз не знаех, че не сте женени, тц,тц,тц  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Смятам да пробвам airbnb аз за първи път като пристигнем там, защото сигурно търсенето на жилище ще отнеме поне две седмици. Даже съм харесала едно-две убежища. Влизам в режим "организация" Simple Smile

# 719
  • Италия
Честито, мацки, и от мен!
Ееех, позапролети се и хубавите новини започнаха да валят!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт