Италия, 143 тема

• 35 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм тук, да се похваля с новия си компютър, който е с Уиндоус 8 и ставам луда. Няма как, ще свикна.....
и последния ни  е с Уиндоус 8.1въобще не ми е приятно да сядам на него и си ползвам стария
толкова ми е объркана тая версия Tired

# 691
аз засега успях да го направя така, че да прилича максимално на това, с което съм свикнала, махнах куп икони и апликации, но е безумно. ясно ми е, че е направено, за да ми е лесно обаче изобщо не ми е лесно всичко ми се струва голям хаос.

например на 'старт' има скайп, който ми се отваря огромна страница, някаква супер нова версия на скайп, която ми е тотално неясна а искам стария класически вид на скайп до часовника иконка, лента се отваря за чат и тн. защо вичко трябва да е толкова компликато ....

# 692
Честит и със здраве да си го ползваш!
Скайпа за уиндоус 8 е безумен просто и изобщо не може да се ползва. Аз си изтеглих версия за десктоп, който е като старият. Вече съм свикнала горе долу на уиндоус 8, но някои неща са голяма тъпотия.

# 693
  • в едно миланско село
кулинарна събота при мен (да похваля веригата "сапоре ди маре", който я има наблизо, спокойно да се възползва) и начало на пролетна чистка днес. само обувки и чанти успях да оправя (изчистя-прибера, или изхвърля), за дрехи не ми се мисли, особено ако е топла седмицата. не успях и да догладяи прибера прането  Confused
имам сериозна нужда от една стая-склад. голяма  Crossing Arms Mr. Green

пс. вчера ходих насам-натам и оставих щерката да кара, да се упражнява преди изпита. нема такова напрежение просто  ooooh! #Crazy

пс2. честити придобивки и... фиксирани дати  Laughing

# 694
  • UK
Аз съм болна, но сватбата е догодина.

Ще се жените ли? Решихте ли? Май съм назад с новините, но много се радвам за вас!

Aз също доста време изгубих, докато свикна с Уиндоус 8, но вече година имам такъв и съм горе-долу ОК, само скайпът ужасно ме дразни.

Ние чакаме финално за Англия, тази седмица, много сме се навили и само за това мислим. След като моето търсене на работа е все по-абсурдно (последните две седмици попаднах и на една фирма, която е замаскирана Сциентоложка църква  ooooh!), мисля, че нямаме повече работа тук. Според мен е въпрос на няколко дни и ще стане, всички интервюта минаха много добре, вече Ц. праща и данни да му правят screening, мисля, че нещата са сериозни. Очаквам хубава новина в навечерието на 30-тата ми годишнина, иначе рискувам да пропадна все по-надълбоко в Сатурновата пропаст  Crazy.

# 695
Льоли, разкажи повече за тази фирма под прикритие Thinking

# 696
Льоли, стискам силно палци за Ц. и за теб в последствие, според мен ще е хубав опит един Лондон. Вашите какво казват за такъв сценарий?

Аз не успявам да открия много важен диск с едни програми, което вчера повлече гаааааси чистката на едни шкафове, от които изпълзяха най-невероятни забравени неща. Но диска така и го няма, и ще го следвам, като някакво кученце във всеки ъгъл на къщата, докато успоредно направя пролетното почистване, то се е видяло. Тъпо но така е с 'прибирането' у нас. Стискайте палци да изскочи отнякъде.

Уикендът започнах и градината, рози, олеандри не знам си кво си , подготвих терена за косене, уж нищо, а 4 чувала треволяк изхвърлих само от такива неща. Имам чудна мускулна треска и кръвта се раздвижи, така че амбициозно от тази седмица мисля, и да покопая за доматиту:)) Изобщо, ако мога да си наложа 1ч. дневно физически труд градински друг фитнес не ми трябва.

# 697
Лени , да не си ги изкарала навън олеандрите ?Аз моя още не смея да го извадя навън .
Аз така и неразбирам защо му капят листата на моя , а върховете му са свежи зелени и постоянно се разлистват нови?

# 698
Ами той е един всъщност и е огромен храст който си е засаден навън.
И за разлика от всички олеандри около нас, които цъфтят бясно нашия никога не цъфти. Смао веднъж беше дал някакви цветове, та видяхме, че са бледо розови към бели.
Сега съм го изрязала варварски направо, да видим няма ли да се мине да цъфне ...

# 699
  • UK
Заминаваме за Англия! Преди 2-3 часа се обадиха и предложиха на Ц. работа при много добри условия. Всички сме много щастливи, нашите като че ли най-много от всички, естествено в момента сме и малко шокирани, но по-хубава новина от тази не можеше да има днес! Само да се установим веднъж, наистина ще се радвам на посещение, на 30 мин ще сме от Лондон, в графство Есекс  Wink. Надявам се и аз да успея сравнително бързо да започна някаква работа, макар и да не е работата на мечтите ми.

P.s. това, разбира се, не означава, че ще се местя в английската тема  Hug

# 700
O Ljoli, толкова се радвам за вааас  Party Това е страхотна новина наистина, кога заминавате? Аз със сигурност ще ти дойда на гости  Mr. Green

Ние за сега решихме само, че ще е догодина, месец и точна дата още не сме избрали. Има време, аз искам да е пролет-лято, но може и да е по-рано (например януари).

# 701
Yes, Ljoli, чудесно е това! Много, много се радвам! Кога трябва да заминавате? Party

Yakamoz, честит ви годеж! Много хубаво и при вас. Simple Smile

# 702
Ехааа! Браво, браво, браво!! Страшно се зарадвах, Льоли, най-готините хора които познавам от България се преместиха в УК:)) Има нещо в това ....  Grinning ех!

Деси честито и за годежа, има да обсъждаме рокли  Heart Eyes

# 703
  • UK
Благодаря ви много, предполагам, че някъде в началото на май ще сме там.  Hug

Това за гостито го казвам съвсем сериозно, с малко от вас се познаваме на живо, но може би е време  Wink.

Деска, имаш ли пръстен? Аз миналата седмица присъствах на голям цирк в тази връзка - братовчедка ми от Финландия ми беше на гости. Тя е някакъв невероятен control freak, сега има сериозен приятел и искаше да ходим по магазини да гледаме колко струват и как й стоят годежни пръстени. Можело оттук да си купи, че било по-евтино. Опитах се да я убедя, че това някак си не е нейна работа, още повече че той още не знае, че трябва да й предложи, но не хванах дикиш  Grinning Laughing

# 704
на колко е годинки?

Общи условия

Активация на акаунт