Пазаруване от miniprix.bg - 25

• 34 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, има поръчка от 11,01 приета от оператор и с предвидена доставка на 17,01.Все още нямам фактура и искам да я откажа. Възможно ли  е?
Обаждаш им се по телефона (ако имаш късмет), за по-сигурно им пишеш във ФБ и им заявяваш, че не желаеш да получиш поръчка номер ... Те ще ти я анулират. Ако все пак я изпратят - не я взимаш от куриера.
Благодаря, отговориха ми във ФБ, че утре ще я изпратят. Аз им казвам, че я отказвам, а те нагли утре Naughty ще я пращат.

е какво ще пращат утре, като нямаш фактура?!
да пращат, аз довечера като изхарча парите - те се деноминираха вече, откога ги кътам  Crazy

# 46
Явно не питаме както трябва, а именно:
-"Кога ще пътува колегата Румънец"?
-"Кога е началото на седмицата"?
-"Коя е "следващата" седмица"?
МРЪН! Tired

# 47
На това разчитам, букмарк-нах си ги  Heart Eyes

# 48
  • София
Благодаря, hristis.   bouquet
Изчерпани са, жалко...

Ако ги хванеш - пускай ги, без да ги мислиш Peace
Много са хубави. Отговарят си на размера ... нося 28, от тях поръчах също 28 и са ми перфектни.
Марката - PULZ.

# 49
 WinkАнулираха ми я

# 50
Браво!
Преди време имах същия случай, та ми се обаждаха по телефона да ме кандардисват и в крайна сметка успяха  Mr. Green

# 51
Днес някой питал ли ги е кога ще има ф-ри и доставки?
днес ако отговорят "приблизително в началото на другата седмица" и направо провалям подаръка за рождения ден  Confused
Aз. Т.е питах снощи, днес са ми отговорили:
Вашите поръчки са със статус Приета от оператор и се обработва, приблизително
 Вашите поръчки ще бъдат изпратени до краят на тази седмица. Благодарим Ви!

Сигурно пишат с гугъл преводач.

За темата,   bouquet

# 52
Иии, нова тема (благодаря!  bouquet) и вече 4 страници изписани, ударници, вий Simple Smile
Никакво раздвижване при мен след последното ми мрънкане. Аман.

Цитат
Вашите поръчки са със статус Приета от оператор и се обработва, приблизително
 Вашите поръчки ще бъдат изпратени до краят на тази седмица. Благодарим Ви!
Това смешно съобщение го разпращат на всички. И на мен вчера. Tired

# 53
Аз пък се записвам в очакване на нова колекция. Миналата май нямаше ... Дано тази заредят нови нещица. Вчера запратих един жакет на Некст обратно към тях. Не можах да свикна с цвета и това е. На болничен халат като цвят го докарва.

Аз пък имам такъв и е ужасно топъл, лек и готин цвят (за мен)
Ако пуснат, това, което си върнала, непременно ще си взема 2-ри, тоест твоето Wink

# 54
http://www.miniprix.bg/product/1070465 -мацки,това Колумбия ли беше?

# 55
# 56
Дааа, днес май пак се разминахме или само така ми се струва  Thinking

# 57
За първи път ще връщам и имам един въпрос. Направих заявка за връщане , която е със статус изпратена.Трябва ли да чакам този статус да се промени и какъв трябва да стане той , преди да занеса продуктите в Спиди?

# 58
За първи път ще връщам и имам един въпрос. Направих заявка за връщане , която е със статус изпратена.Трябва ли да чакам този статус да се промени и какъв трябва да стане той , преди да занеса продуктите в Спиди?

занасяй ги

статуса ще се промени, чак когато ти пуснат ПДФ за парите.  ще пише "закрито" или "затворена" нещо такова..забравих вече, а не ми се влиза в сайта да гледам, че побеснявам
пази си товарителницата

# 59
Мерси, Инка!

Общи условия

Активация на акаунт