Пазаруване от miniprix.bg - 25

• 34 587
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
nikolovi, само двете копчета до бюста са. Стои свободно от бюста надолу. Има и едно вътрешно на яката горе.
Бременен корем ще събере ли ?
Иначе като материя как е ?

# 31
  • ...на безопасно
Аз пък на ей това откога му се каня:

http://www.miniprix.bg/produkt/1056441

Някой да го има?

# 32
Момичета, тези някой поръчвал ли ги е ? Според вас tommy hilfiger ли са?
http://www.miniprix.bg/produkt/1065872

# 33
  • Бургас
nikolovi, материята е полар. Отвътре е с хастар. Според мен спокойно побира бременен корем, още повече, че откъм гърба има доста излишък на плат.

# 34
  bouquet и от мен за темата.
Тия хора да не са решили да ме чакат да взема заплата, че така да мотат поръчката от 12-ти? Rolling Eyes

# 35
Днес някой питал ли ги е кога ще има ф-ри и доставки?
днес ако отговорят "приблизително в началото на другата седмица" и направо провалям подаръка за рождения ден  Confused

# 36
  • софия
Някой да е връщал миналата седмица? Взети ли са ви пратките?
Моите стоят в офис Confused

# 37
Момичета, проблем!  Laughing
Влюбих се в дънките от този сет, а пък аз много трудно си харесвам нещо.
Обаче не ги намирам в сайта, предполагам, че са изчерпани вече.
Все пак, дали можете да ми намерите линк, да ги следя? И някоя от вас поръчвала ли ги е?

# 38
  • Варна
Момичета, проблем!  Laughing
Влюбих се в дънките от този сет, а пък аз много трудно си харесвам нещо.
Обаче не ги намирам в сайта, предполагам, че са изчерпани вече.
Все пак, дали можете да ми намерите линк, да ги следя? И някоя от вас поръчвала ли ги е?
Мисля, че това са дънките http://www.miniprix.bg/produkt/1074440

# 39
Момичета, има поръчка от 11,01 приета от оператор и с предвидена доставка на 17,01.Все още нямам фактура и искам да я откажа. Възможно ли  е?

# 40
Благодаря, hristis.   bouquet
Изчерпани са, жалко...

# 41
Някой да е връщал миналата седмица? Взети ли са ви пратките?
Моите стоят в офис Confused

Не.
И моята стои в офис,надявам се днес ,утре да си я приберат.

# 42
  • Варна
Момичета, има поръчка от 11,01 приета от оператор и с предвидена доставка на 17,01.Все още нямам фактура и искам да я откажа. Възможно ли  е?
Обаждаш им се по телефона (ако имаш късмет), за по-сигурно им пишеш във ФБ и им заявяваш, че не желаеш да получиш поръчка номер ... Те ще ти я анулират. Ако все пак я изпратят - не я взимаш от куриера.

# 43
Обаждаш им се по телефона (ако имаш късмет), за по-сигурно им пишеш във ФБ и им заявяваш, че не желаеш да получиш поръчка номер ... Те ще ти я анулират. Ако все пак я изпратят - не я взимаш от куриера.
Благодаря, отговориха ми във ФБ, че утре ще я изпратят. Аз им казвам, че я отказвам, а те нагли утре Naughty ще я пращат.

# 44
  • София
Благодаря, hristis.   bouquet
Изчерпани са, жалко...
може да си ги наблюдаваш, понякога връщат по някой друг размер, или зареждат нова партида.

Общи условия

Активация на акаунт