Пазаруване от miniprix.bg - 25

• 35 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз пък се записвам в очакване на нова колекция. Миналата май нямаше ... Дано тази заредят нови нещица. Вчера запратих един жакет на Некст обратно към тях. Не можах да свикна с цвета и това е. На болничен халат като цвят го докарва.

Аз пък имам такъв и е ужасно топъл, лек и готин цвят (за мен)
Ако пуснат, това, което си върнала, непременно ще си взема 2-ри, тоест твоето Wink

Аз днес си хванах едно такова. Mr. Green На едно предишно намаление го изпуснах. Само се притеснявам да не ми е много широко, ама ще го мисля като дойде.

# 61
Благодаря за новата тема!
Чакам половин ден ново съобщение докато руса глава добие информация, че има нова Simple Smile

Аз чакам, чакам вече 11 дена да дойде тоз пакет....
Имам дата за 24.01, да видим  Whistling

# 62
Септември ще бъде Май  newsm62

# 63
  • София
Чакам поръчка от 08.01., обединена с такава от 11.01. Приета от оператор и нищо. Вече даже и не гледам от новите продукти. Още малко и ще се откажа от цялата драма наречена miniprix.

# 64
  • София

http://www.miniprix.bg/produkt/1070292 Някой с инфо за този, качество и размерите как са?

Чакам поръчка от 08.01., обединена с такава от 11.01. Приета от оператор и нищо. Вече даже и не гледам от новите продукти. Още малко и ще се откажа от цялата драма наречена miniprix.
Ама те не са Нови, само са в ликвидацията в Нови няма нищо.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 17:29 от миленски

# 65
Аз пък се записвам в очакване на нова колекция. Миналата май нямаше ... Дано тази заредят нови нещица. Вчера запратих един жакет на Некст обратно към тях. Не можах да свикна с цвета и това е. На болничен халат като цвят го докарва.

Аз пък имам такъв и е ужасно топъл, лек и готин цвят (за мен)
Ако пуснат, това, което си върнала, непременно ще си взема 2-ри, тоест твоето Wink

Аз днес си хванах едно такова. Mr. Green На едно предишно намаление го изпуснах. Само се притеснявам да не ми е много широко, ама ще го мисля като дойде.

Ако ти е голямо, свиркай  Hug

# 66
  • Бургас
Моето върнатото е 42 номер.  Peace

# 67

Аз цял ден проверявам дали няма да се появи някоя фактурка, ама не би. Сигурно моя оператор, дето ми е приел поръчката, е тръшнат от грип. Ама пък и бързам, поръчката ми е от 12.1. Embarassed

# 68
 newsm44 newsm44 newsm44
Дочакаааах!
Излезе тъпата фактура на едната ми поръчка /от 12,01/ - нямам отказани!  newsm19

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 17:42 от mimoza7710

# 69
  • сред маслини и портокалов цвят
Моето върнатото е 42 номер.  Peace
Ох, това дето го поръчах е 44. Предполагам, че бая ще се ветрее около снагата ми.

# 70
Ако анулирам поръчка с използван ваучер, ще ми се генерира ли отново? Rolling Eyes
Благодаря!

# 71
Ако анулирам поръчка с използван ваучер, ще ми се генерира ли отново? Rolling Eyes
Благодаря!

Да, веднага  Peace

# 72
  • София
Благодаря!

да! веднага, само да не е приета от оператор!
MIMOZA Написали сме го с теб в една и съща минута и секунда Joy.
Влязох да се редактирам и се промени.

# 73
Благодаря!

да! веднага, само да не е приета от оператор!
MIMOZA Написали сме го с теб в една и съща минута и секунда Joy.
Телепатия - нали сме си Милени  Joy
Твоята фактура излезе ли? Rolling Eyes

# 74
  • София
newsm44 newsm44 newsm44
Дочакаааах!
Излезе тъпата фактура на едната ми поръчка /от 12,01/ - нямам отказани!  newsm19
И моята едната излезе , няма отказано нищо newsm10.
Чакам още една с доставка утре, да видим за нея кога.  ще има инфо.

Общи условия

Активация на акаунт