За феновете на тениса - тема 5

• 97 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Григор показа железни нерви и ми направи невероятно добро впечатление с държането си на корта. Личи си кой му е идола  Mr. Green  Въпреки че не спечели, смятам, че това беше един от най-хубавите му мачове.

# 271
  • bad@ss
Много, много се радвам за Марин  Heart Eyes

# 272
  • in Wonderland
Много, много се радвам за Марин  Heart Eyes

И аз така. Довилна съм , показа мн добра и стабилна игра през целия турнир.

# 273
И аз също много харесах Марин Чилич, чудесна игра! И какви асове, преди срещата имаше 80 и няколко до момента, дали направи 100 за целия турнир?!

# 274
Аз също се радвам за Чилич. Харесах го още през 2009 година и бях сигурна, че някой ден ще спечели титла от шлема. Още повече се зарадвах, когато надъни Кей Нишикори на финала. Много ме издразни японеца заради изказването си, че не се е знаело дали ще играе на US Open. Преди него ми беше безразличен общо взето, но сега ми падна страшно много в очите.

# 275
В момента по Канал 1 върви Международен тенис турнир Алианц Къп, жени.

Ich_Will_, не схаванх точно изказването на Нишикори?!

# 276
Ето го самото изказване. Аз лично не знам как се стига финал на турнир от шлема, след като не си бил подготвен.

# 277
Кеи Нишикори не е посредствен тенисист, даже е много добър и аз искрено му се радвам.

Не разбрах точно защо с това изказване се е компрометирал толкова много. Не можа да участва в турнирите в Монреал и Синсинати миналия месец заради въпросната контузия и е нормално 2 седмици преди US Open още да не е сигурен дали ще може да играе и на този турнир. Но и в статията се посочва, че контузиите са му най-големият проблем до момента. Иначе нямаше да виси толкова дълго време и то само до преди половин година на 21-во място в ранглистата, а щеше да изкачи по-нагоре много по-рано.
На този турнир беше повече от добър въпреки контузиите - Раонич, Вавринка и Джокович бяха аут заради него, а той до този момент още не беше и помирисвал топ 10. Браво!

# 278
hellymod, може би Ich_Will_ смята, че е било стратегическо изказването му, за да бъде подценяван?! На мен също обаче ми изглежда ок.

# 279
Да, възможно е. Но противниците му едва ли са го подценили.

# 280
Колко стратегическо да е било, след като той наистина имаше по-кратък период на подготовка?

# 281
Рядко си позволявам да взема отношение, защото не съм чак такъв фен на тениса - гледам тенис покрай съпруга ми, който наистина харесва този спорт. Нишикори обаче ми е в топ 5 на любимите тенисисти и съжалявам, че не успя да спечели турнира. Заслужаваше напълно!

Харесвам го по няколко причини: дори за лаик като мен е видно, че е невероятно техничен и прецизен тенисист. Някои от ударите му са направо хирургически добре насочени и точни. Дисциплиниран е и притежава удивителната способност да се владее дори при наличие на сериозни контузии, които биха отказали други играчи да продължават да играят в даден мач. При него няма лиготии като умишлено забавяне на топката, удължаване на паузите между геймовете, непрестанно викане на физиотерапевти и пр. неспортментски за мен прояви. Както се шегуваме със съпруга ми, направо истинска нинджа. Контузиите наистина са голям проблем за него, без който считам, че би бил много по-напред в ранг листата.

# 282
# 283
Дойде времето ATP да връчи годишните си награди! В категорията за любимец на публиката, Гришо е в компанията на Федерер, Надал, Джокович. Нека подкрепим нашата гордост, ето линк към гласуването:
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/Moet-ATP-Awards/201 … urite-Voting.aspx
На всеки час може да се гласува!

# 284
Мерси за линка, аз гласувам за Григор от понеделник  Peace
В събота започва Swiss Indoors в Базел. Ще продължи до следващата неделя. Ще бъда там поне 1 ден, но ще видим кога точно ще бъде. Искам да гледам мач на Григор на живо.
Радвам се много за Федерер след успеха му на турнира Шанхай Ролекс. Ако продължава така в трите турнира до края на годината има шанс отново да стане номер 1.

Общи условия

Активация на акаунт