За феновете на тениса - тема 5

• 97 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Като стана дума за Цветана, тази девойка все пада пък все се изкачва в ранг листата.  Mr. Green
След този турнир знае ли се къде ще вземе участие Гришо, или е рано да се каже  newsm78

Ще играе на АО. Дава си една седмица за тренировки.

Програмата за утре http://www.atpworldtour.com/scores/schedule.aspx?year=2015&eventid=339

# 316
Значи не преди 5ч сутринта, звучи по-добре от 3  Laughing

# 317
Никой не казва нищо и за другите ATP и и WTA турнири, които се провеждат също в момента. Тук само за турнирите, в които Григор участва ли се говори?! Аз съм нова в темата, но ще ми е интересно всички текущи турнири да обсъждаме! Hug

Турнира в Доха го излъчват по Eurosport 2 и надниквам когато мога, много приятен за гледане лилаво-зелен корт! Grinning Там изненадата засега е, че Надал отпадна още в първия си мач (миналата година той е взел купата), преди това го гледах в първата му изява за годината в демонстрационен турнир в Абу Даби и там не беше съвсем във формата си, ще видим в Мелбърн как ще е.
Днес в Доха интересен ще е 1/4 финала на Джокович с Иво Карлович към 16 ч.! Също и Т. Бердих бих гледала..

Другият турнир, който тече в момента е в Ченай, Индия, там Вавринка вече се класира  за 1/4 финал, може би той ще е отново победител в турнира. Друг от участниците там, който ми е симпатичен и любопитен е Фелисиано Лопес и има още 1-2 имена, които са ми познати..

В Австралия тече и Хопман Къп на закрито, там е Анди Мъри, а при жените там е Серина. Други WTA турнири - в Оукланд имената са Винас Уилямс и Возняцки, в Шънджън водещо име е Симона Халеп.

И, разбира се, важно в днешния ден е, че трябва да видим Федерер как ще се справи в "нашия" турнир в Брисбейн, 12.30 ч. е срещата!

Бумър, редактирах! Peace И аз се чудех как е имал време.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 11:29 от Сиси ♥♥

# 318
Нека не забравяме, че Надал дълго отсъстваше от корта и да ви кажа честно очаквах такава развръзка. Ще влезе във форма, трябва му време  Simple Smile И все пак да погледнем от хубавата страна на нещата, ще е по-разнообразно, не едни и същи, макар да нямам нищо против да гледам Големите!
(този лилаво-зелен корт и на мен ми направи приятно впечатление  Grinning)

# 319
И аз хвърлям по едно око на турнира в Доха. Снощи повтаряха мача от финала при жените за Фед Къп, не го бях гледала, страхотен мач направиха  Heart Eyes

# 320
Сиси минаващите говорят основно за Григор,
аз лично предпочитам WTA  Whistling  

Ще е чудо ако Надал прави нещо през сезона на друга настилка освен клей

# 321

Ще е чудо ако Надал прави нещо през сезона на друга настилка освен клей
И аз така мисля  Peace
Също си мисля и, че Стан няма да се представи блестящо, дано да бъркам.

# 322
Радвам се, че се коментират и другите турнири! Hug

Бумър, аз сега следя Ана Иванович в Брисбейн, много ми е симпатична, за съжаление в момента не успява да вземе и един гейм..

# 323
Радвам се, че се коментират и другите турнири! Hug

Бумър, аз сега следя Ана Иванович в Брисбейн, много ми е симпатична, за съжаление в момента не успява да вземе и един гейм..

Да, грешка след грешка ... да се стяга Crossing Arms

# 324
Ето стегна се втория, но и Кая ще се адаптира, корта е бърз и по-удобен за естонката.

# 325
Вие къде следите текущите резултати на живо?

# 326
Пробвай тук  Peace Не знам дали ще излезе, по принцип влизам в страницата на АТП ->live scores  Peace

# 327
има WTA/ATP livescore app за смартфони

# 328
Да, и аз там, но реших да питам за алтернативи, че сме сравнително отскоро вкъщи фенове на тениса, благодаря. Сега разгледах и 1 стр., чудесно е направена Бумър, браво!   bouquet Аз също ползвам посочените сайтове, а за резултати се сещам също и за този, има много подобни сайтове, но този конкретно е доста удобен.

# 329
Благодаря,
Сиси аз ползвам и апп-чето на Тенис Темпъл, другия често се бъгвал в миналото

Анка почти се измъкна, браво на нея.

Общи условия

Активация на акаунт