За феновете на тениса - тема 5

• 98 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Супер Мъри днес и най-накрая Джокович е победен след страхотна и агресивна игра на Анди особено в третия сет.  bowuu
Чудесен подарък за мама Амели (родила е момченце)  bowuu

# 421
Вчера беше ден на обратите. Серена Уилямс също беше победена от номер 12 в ранглистата Бенчич, която след това на финала победи и Симона Халеп и спечели турнира в Торонто.

# 422
Надявам се Мъри да не се напряга за Синсинати. Две поредни титли от сериите Мастърс ще му дойдат много. Мен обаче ме притеснява друго - Роджър Федерер Rolling Eyes Пропусна миналата седмица и ще е свеж като репичка за този турнир.

# 423
  • София
Аха, но са в една половина Федката и Мърко.
Ще има самоубийствен полуфинал между двамата в директна битка за второто място в ранглистата преди US Open (ако преди това Надал не хвърли бомбата и не тресне любимия си клиент на 1/4 финала). Хипотетично ако Федерер - Мъри е полуфинала, то Роджър трябва да бие не само Анди, но и да спечели титлата, за да бъде втори поставен в Ню Йорк.

# 424
Момчето си отиде

# 425
  • София
Манекенчо поне се бори ама с този плачевен сечен бекхенд не го виждам.
Спешно му трябва някой добър тактик.

# 426
Нашия ли беше добър или Анди зле, победата си е победа  Party

# 427
  • София
По-скоро второто, за съжаление не виждам шансове срещу Ла Монф, дано ме опровергае ама надали... :о

# 428
Имаше своите шансове, игра прекрасно и се бори докрай. Силиците не му стигнаха накрая, но и предния, и този мач бяха в рамките на денонощие и от по 2ч и половина. Психически беше много устойчив и направи невероятни разигравания. Така че въпреки загубата мога само да го поздравя и да чакам следващия му турнир с нетърпение!

# 429
Това, което най- ме радва е, че показва тактическа грамотност, дори през 2014 не му се беше случвало. Видимо надгражда.

# 430
Йеееес каква страхотна тема.. Гришо и Цвети са ми фаворити!

По този случай, току що попаднах на една интересна статия след като се поразрових и реших да я споделя с вас:

http://www.sportrespect.com/bg/media/sport/balgarskite-tenisisti … stta-na-balgariya

# 431
Модата на РГ тази година е потресаваща

Зебрите на Адидас
Скрит текст:

Другият кошмар на Адидас
Скрит текст:

Каро я няма, затова кошмарът на Стела Макартни е накичен на Гарбине
Скрит текст:

Рапсодия в синьо или голямата скука на Найки
Скрит текст:

Има и други воланчета и джуфчици, от Лото или Серджио Такини, но тях ги има всеки път

Върха на сладоледа, обаче е някаква френска марка, която се нарича Спортен петел
те са докарали Ализе Лим като водопроводчик на корта
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 18:14 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 432
Хаха, Льо кок спортиф наистина цепят мрака. ooooh! Зебрите и папагалите на Адидас също. И все пак на фона на показаните, предпочитам скучните Найки.

# 433
Ахаха Бум, страхотен пост  Joy
И аз бих предпочела скуката, водопроводчика е потресаващ  Crazy

От днес догледах разгеле мача на Мъри и Степанек, кефих се до края, страхотни разигравания направиха.

# 434
Можеше, можеше Степанек да го вземе този мач. Интересна "бомба" щеше да хвърли.

Общи условия

Активация на акаунт